Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας


Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφθηκε τις Διεθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, όπου και συνομίλησε με τους Διευθυντές, κκ. Ν. Αγγελίδη και Θ. Μπαχαράκη, υπηρεσιακά στελέχη και εκπαιδευτικούς για τις προκλήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες της φετινής χρονιάς.
Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Βουλευτής δήλωσε:

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας κ. Χρήστου Μπάτση σχετικά με τη λύση της συνεργασίας με την παράταξη «Αλμωπία Ψηλά».


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Ένα χρόνο πριν ξεκίνησε η θητεία μας ως νέα Δημοτική Αρχή, μετά από ένα αποτέλεσμα στις 2 Ιουνίου 2019, ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, εξαιτίας του νέου εκλογικού νόμου “Κλεισθένης”, ο οποίος βασίζεται στην απλή αναλογική, δεν διαθέτoυμε την απαιτούμενη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο . Έτσι, βάλαμε στο τραπέζι τις επιλογές μας και αναζητήσαμε την καλύτερη δυνατή λύση, βασιζόμενη σε ευρύτερες συνεργασίες, πάντα με γνώμονα το καλό των δημοτών και του Δήμου μας. 

Δ.Σταμενίτης: Να επανεξεταστεί το αίτημα οικονομικής ενίσχυσης Πολιτιστικών Συλλόγων & Σωματείων


Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη απέστειλε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης με θέμα την οικονομική ενίσχυση των Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων.
Επαναφέροντας το αίτημα που είχε καταθέσει με κοινοβουλευτική του ερώτηση στις 4 Μάϊου, ο κ. Σταμενίτης τονίζει στην επιστολή του ότι μια από τις επιπτώσεις της επιβολής

Ενισχύεται το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ιατρικά, νοσηλευτικά και διοικητικά


Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Διοίκησης του Γ.Ν. Πέλλας – Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών, της Διοίκησης της 3ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας και του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να πληρωθούν οι ανάγκες σε μόνιμες θέσεις Ιατρικού και λοιπού προσωπικού, έχουν εξασφαλισθεί:

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 1/9


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση



Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων. Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς που καταβάλουν κάθε προσπάθεια να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Μία νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή των νέων φοιτητών . Δημιουργήστε και διαμορφώσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία αλλά και διάβασμα. Όλοι εσείς που δεν πετύχατε στην σχολή που θέλατε, ή, δεν πετύχατε για όποιον λόγο, έχετε και άλλη ευκαιρία. Τίποτα δεν έχει χαθεί και σας εύχομαι ολόψυχα να υλοποιηθούν τα όνειρά σας.

Συνεχής προσπάθεια Καρασμάνη για επίλυση του προβλήματος που προέκυψε ξαφνικά στο ιδιοκτησιακό του αγροκτήματος του Άνω Γραμματικού



Ο Γιώργος Καρασμάνης βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος, αλλά και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, για το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε μετά την κοινοποίηση σε πολλούς κατοίκους του  Άνω Γραμματικού από την Κτηματική Υπηρεσία πρωτόκολλων αυθαίρετης χρήσης γης, με τα οποία αμφισβητείται η κυριότητά τους υποχρεώνοντας τους ίδιους να καταβάλλουν σε στενό χρονικό περιθώριο υπέρογκα χρηματικά ποσά.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή 30/8



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.