Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Βραβεύσεις βετεράνων αθλητών και παραγόντων του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών από τον Δήμο Πέλλας


Μια άκρως συγκινητική και ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποίησε ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το 5ο Δήμοτικο Σχολείο Γιαννιτσών. Με όμορφα συνθήματα κατά της οπαδικης βίας, ντυμένα στα χρώματα όλων των ομάδων, 55 μαθητές μας παρουσίασαν τα αθλητικά ιδεώδη και την αξία του αθλητισμού καθώς και φώναξαν όλοι μαζί για τον Άλκη Καμπανο που έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του εξαιτίας της οπαδικης βίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν βετεράνοι αθλητές και παράγοντες των αθλητικών σωματείων της πόλης των Γιαννιτσών καθώς και αθλητές και μαθητές που διακρίθηκαν για το 2022.

Ο Δήμος Πέλλας τίμησε τον επί 24 συναπτά έτη εφορο και πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευλαμπιο Καφετζακη, ο οποίος συνετέλεσε σημαντικά στην δημιουργία των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου στο Λουδία και Προολυμπιακο Προπονητικο Κέντρο για τους Ολυμπιακούς του 2004. Συγκεκριμένα διετέλεσε από το 1986-1992 έφορος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και 1992-2010 πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.

Επιπλέον τίμησε έναν εκ των  ιδρυτων του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Παπαδόπουλο Κυριάκο για την αθλητικη του πορεία σαν αθλητή, γυμναστή και γενικότερα φίλο του αθλητισμού, ο οποιος όσον αφορά τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, οραματίστηκε τη δημιουργία ενός Ναυταθλητικου σωματείου στις ιδανικές συνθήκες του Λουδία  και ήταν η αρχή του μοναδικού Ναυταθλητικού σωματείου στο νομό Πέλλας, ενός Ομίλου που έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών από το 1979 μέχρι σήμερα. 

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της 43χρονης πορείας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ήταν το Χρυσό παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό μετάλλιο που κατέκτησε η πρωταθλήτρια του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου το 2022 στην κατηγορία U23 στην δικωπο άνευ και για τις οποίες βραβεύτηκε τιμής ένεκεν από το Δήμο Πέλλας.

Ακόμη 17 αθλητές του Ναυτικου Όμιλου Γιαννιτσών βραβεύτηκαν για τις πανελλήνιες διακρίσεις τους για το 2022 στις κατηγορίες Ανάπτυξης, Παίδων- Κορασίδων, Ανδρών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν είναι :
Ζηντηριδης Κώστας
Σταυρακακης Αγαθωνας
Μουρατιδου Πασχαλινά
Κιοσελάκη Εύα 
Καλαιτζη Ευλαμπια
Αρετακη Ελπιδα
Μαλιουφα Παναγιώτα
Τσαγαλα Μαρία
Χοντου Μαρία
Μητακιδης Δημήτρης
Καλαιτζη Παναγιώτα 
Φράγκος Λάζαρος
Σπυριδης Ναπολέων
Μαλιουφας Ιωάννης
Μπακιρτζης Θόδωρος
Φράγκος Κωνσταντίνος 

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του για τις διακρίσεις που τίμησαν τον Ομιλο καθώς και τον Δήμος Πέλλας  για την πολύ όμορφη διοργάνωση και για την προσπάθεια να στηρίξει την αθλητική δραστηριότητα του Δήμου Πέλλας.

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου