Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ευχές και συγχαρητήρια από Τζαμτζή και Σταμενίτη για την Υπουργοποίηση Καρασμάνη.



Σε μια κίνηση ανωτερότητας, συναδελφικότητας  και πολιτικού πολιτισμού προέβησαν οι Βουλευτές Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής και Διονύσης Σταμενίτης.Και οι δύο συνεχάρησαν δημόσια και απέστειλαν τις ευχές τους στον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη.Στις δηλώσεις κάνουν λόγο για επιτυχία που γεννά προσδοκίες για την Πέλλα.Διαβάστε τις δηλώσεις.

Διονύσης Σταμενίτης. "Η επιλογή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα να τοποθετήσει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τον Βουλευτή του Νομου μας Γιώργο Καρασμανη ειναι μια θετική και σημαντικότατη εξέλιξη για τον τόπο μας.Εύχομαι συγχαρητήρια στον Γιώργο Καρασμανη και κάθε επιτυχία στα νεα καθήκοντα που αναλαμβάνει".

Ιορδάνης Τζαμτζής. «Θέλω να ευχηθώ στον συνάδελφο Βουλευτή Πέλλας κ. Γιώργο Καρασμάνη συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων ως Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Καλή Επιτυχία στο έργο του».

2 σχόλια:

  1. Είναι λίγο υποκριτικά αυτά με τις ευχές και τα συγχαρητήρια ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τώρα γιατί νομίζω πως αν δεν έστελναν συγχαρητήρια οι δυο τους θα έτρεχες να γράψεις "μικροψυχία από Τζαμτζή και Σταμενίτη που δεν είχαν το σθένος να συγχαρούν τον συνάδερφό τους για την υπουργοποίησή του"; Μπα, μάλλον ιδέα μου είναι.

      Διαγραφή