Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Tα αντιικά φάρμακα για την γρίπη (σημαντικά τώρα που δεν υπάρχουν εμβόλια). Πώς και πότε λαμβάνονται


του Κωνσταντίνου Λούβρου, M.D., medlabnews.gr

Η γρίπη Η1Ν1, όπως και η κοινή γρίπη, μεταδίδονται άμεσα από μολυσμένα σταγονίδια που εκπέμπονται από άτομο σε άτομο με την ομιλία, τον βήχα, το φτέρνισμα κ.λπ. και έμμεσα από τις επιφάνειες που μολύνονται από τα σταγονίδια και έρχονται σε επαφή με τα χέρια που αγγίζουν το στόμα, τη μύτη ή τον βλεννογόνο των οφθαλμών. Η μετάδοση του ιού είναι ευχερέστερη τις ψυχρές και ξηρές ημέρες του χειμώνα στα εύκρατα κλίματα.

Σοκ στο Βόλο: 20χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από κιόσκι σε παραλία της πόλης

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στις αρχές του Βόλου, οι οποίες ειδοποιήθηκαν για το γεγονός ότι ένας νεαρός άντρας είναι κρεμασμένος με σχοινί από κιόσκι στην παραλία Νηρέας της περιοχής Πλάκες του Βόλου.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, εντοπίζοντας

Γ.Καρασμάνης: «Με ψευτοαποζημιώσεις από το ¨deminimis¨ εμπαίζουν ακόμη μια φορά τους ροδακινοπαραγωγούς»!


Σε απόλυτη δικαίωση του Γιώργου Καρασμάνη, που εδώ και μήνες καταγγέλλει ότι εμπαίζονται απροκάλυπτα οι πληγέντες ροδακινοπαραγωγοί από τις καταστροφικές βροχές του 2018, εξελίσσεται το κακόγουστο σήριαλ με τις δήθεν ¨αποζημιώσεις¨ που υποσχόταν η ηγεσία του Υπουργείου, όπως ίδια και απαράλλαχτα έγινε και με τις βροχοπτώσεις του 2017!
Η αγανάκτηση και οργή πολλών καλλιεργητών έχει ¨χτυπήσει κόκκινο¨ από τις ψευτοαποζημιώσεις του «de minimis» που είδαν προχθές στους λογαριασμούς τους και επαληθεύουν τους χειρότερους φόβους τους:

Tα 25 μυστικά για πιο ελαφριά εκκαθαριστικά – Τι να προσέξετε

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλή για τον τύπο και το περιεχόμενο των φετινών φορολογικών εντύπων και τις διαδικασίες υποβολής και εκκαθάρισης των φόρων επί των εισοδημάτων του 2018, οι φορολογούμενοι, πριν και κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων, θα πρέπει να

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Στοιχεία φωτιά αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έχει κλείσει με την ένδειξη «αυτοκτονία»δημιουργεί η μαρτυρία στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ανθρώπου που είδε την κοπέλα να πέφτει από τον 9ο όροφο των εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, πριν από δύο χρόνια. 

Μαθητής – ήρωας: Έσωσε ολόκληρη τάξη από βέβαιο θάνατο!

Τροχαίο ατύχημα παρολίγον να σημειωθεί στην Κορώνη όταν ο οδηγός ενός σχολικού λεωφορείου έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που οδηγούσε λεωφορείο, γεμάτο μαθητές.
Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, όταν ο οδηγός εκτελούσε το δρομολόγιο Χαρακοπιό – Χρυσοκελλαριά, επιστρέφοντας τους μαθητές στο σπίτι τους από το σχολείο.

Θ'αργήσει το επίδομα παιδιού.Δείτε πότε θα καταβληθεί η α' δόση.

Μέσα στον Μάρτιο και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου θα πληρωθεί η πρώτη δόση για το επίδομα παιδιού και ακολουθήσουν άλλες πέντε πληρωμές.
Για εκείνους που θέλουν να υποβάλουν νέα αίτηση Α21 θα πρέπει να περιμένουν ως τα τέλη του Φεβρουαρίου οπότε και αναμένεται να ανοίξει η σχετική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ.
Οι δόσεις του επιδόματος τέκνων μέσα στο 2019:

Ορφανά του Ακη και κηπουροί του ΓΑΠ -Ποιo είναι το ΠΑΣΟΚ που πήγε ΣΥΡΙΖΑ

Η τελευταία μεταγραφή δύο πρώην συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ και η ανάληψη υπουργικών καθηκόντων από τους Θάνο Μωραίτη και Αγγελο Τόλκα- τους «βοηθούς κηπουρούς» όπως τους λέει η ΝΔ- έφερε ξανά στο προσκήνιο την μαζική μετακίνηση στελεχών του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.
Η συνήθης δικαιολογία ήταν η άρνησή τους να ψηφίσουν τα μνημόνια. Ετσι έφυγαν για

Θεσσαλονίκη: Άντρας έσπειρε τον τρόμο – Άρχισε να πυροβολεί μέσα σε επιχείρηση

Τον τρόμο έζησαν χθες το απόγευμα υπάλληλοι επιχείρησης στην περιοχή της Γέφυρας στη Θεσσαλονίκη όταν άνδρας εισέβαλε στον ισόγειο χώρο της και άρχισε να πυροβολεί.
Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την κίνηση παραμένουν άγνωστα.

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 16/2




Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ουρία στο αίμα. Πότε είναι αυξημένη και πότε μειωμένη; Kατάλληλη διατροφή


της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr
Η ουρία είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των πρωτεϊνών. Παράγεται στο ήπαρ μέσω του κύκλου της ουρίας (γνωστός και σαν κύκλος της ορνιθίνης) όπου ο οργανισμός ουσιαστικά σε μια προσπάθεια απομάκρυνσης της τοξικής αμμωνίας την μετατρέπει στην λιγότερο τοξική ουρία, την οποία και αποβάλλει από τους νεφρούς.

Καταγραφή αρδευόμενων εκτάσεων στον Δήμο Έδεσσας


Προκειμένου να καταγραφούν όλα τα αρδευόμενα στρέμματα από τα δημοτικά δίκτυα άρδευσης ώστε το κόστος χρήσης να κατανέμεται δίκαια και αναλογικά αλλά και να μπορέσουν να ενταχθούν τα δίκτυα αυτά σε προγράμματα εκσυγχρονισμού και βελτιώσεων ο Δήμος συγκεντρώνει τα δεδομένα των αγροτεμαχίων που αρδεύονται από το δίκτυο άρδευσής του.

Ατύχημα σε άσκηση του Στρατού στο Κιλκίς

φώτο αρχείο

Το ατύχημα σημειώθηκε στο πεδίο βολής του Κιλκίς. Ξέσπασε φωτιά από την οποία προκλήθηκαν εκρήξεις. Στην άσκηση έπαιρνε μέρος το 596 Τάγμα της Αεροματαφερόμενης Ταξιαρχίας "Πόντος". Δεν υπάρχουν θύματα.
Φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκάλεσε αναστάτωση κατά τη διάρκεια άσκησης στο πεδίο βολής του Κιλκίς. Μετά τη φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις που σήμαναν συναγερμό, ωστόσο το πρόβλημα αποδείχθηκε μάλλον περιορισμένης έκτασης.

Εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Γιαννιτσά


Σε μια ωραία εκδήλωση, το Σάββατο 9 Φλεβάρη, η Τ.Ο. Πέλλας του ΚΚΕ παρουσίασε τις θέσεις του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές μέσα σε μια περίοδο που προετοιμάζεται νέος γύρος επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Πέλλας του ΚΚΕ και υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια, Μιχάλη Καλαϊτζή, που τόνισε ότι:

Κοζάνη: Μαθήτρια είδε στο διαδίκτυο «ροζ βίντεο» με πρωταγωνίστρια την ίδια


Αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της βρέθηκε μια ανήλικη από την Κοζάνη, όταν διαπίστωσε ότι βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της σε προσωπικές στιγμές με τον φίλο της και αργότερα είδε το βίντεο δημοσιευμένο σε γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, η κοπέλα δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε από τον φίλο της. Λίγο διάστημα μετά, ήρθε αντιμέτωπη με το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια.

Προληπτικά μέτρα για την εποχική γρίπη – Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κ.Μ.


Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η επιδημική έξαρση της γρίπης εισβάλλει ταχύτατα και εξελίσσεται ανάλογα και με τους τοπικούς εποχικούς παράγοντες, που ευνοούν τον τρόπο μετάδοσης της, γι’ αυτό και δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια. Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ και με βάση τα δεδομένα των τελευταίων περιόδων εποχικής γρίπης στη χώρα μας φαίνεται ότι η επιδημιολογία του νοσήματος, μετά την πανδημία του 2009, έχει πλέον αποκτήσει τα χαρακτηριστικά της συνήθους εποχικής έξαρσης και ειδικότερα:

HSBC: Η Ελλάδα έτοιμη για έκδοση 10ετούς ομολόγου


Πώς διαβάζει η τράπεζα τη στρατηγική εξόδου στις αγορές. Γιατί πιστεύει ότι θα γίνει το μεγάλο βήμα, με απώτερο ορίζοντα τις ευρωεκλογές. Η επιστροφή του «πραγματικού» χρήματος, οι αποτιμήσεις και η στάση των οίκων αξιολόγησης. Αστερίσκος για τον κατώτατο μισθό.

Το επενδυτικό κλίμα έναντι της Ελλάδας φαίνεται να «ζεσταίνεται», ανοίγοντας τον δρόμο για την πρώτη έκδοση 10ετούς ομολόγου από τότε που ξέσπασε η κρίση στη χώρα, γράφει η HSBC σε νέα της έκθεση, στην οποία αναφέρεται στις προοπτικές για μια τέτοια έκδοση.

Έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Καρυώτισσας


«Υπογράψαμε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019,  τη σύμβαση εκτέλεσης έργου για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο κτίριο του Γυμνασίου Καρυώτισσας. Στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση του έργου αυτού να βελτιώσουμε την ενεργειακή αποδοτικότητα του κτιρίου, να μειώσουμε τα λειτουργικά του έξοδα και να παραδώσουμε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα ανακαινισμένο σχολείο,»  δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Θερίζει η γρίπη.Στους 56 οι νεκροί στην Ελλάδα

Συνεχίζει να «θερίζει» η γρίπη στη χώρα μας φέτος τον χειμώνα, καθώς οι ασθενείς με γριπώδη συνδρομή και επιπλοκές εισάγονται συνεχώς στα νοσοκομεία και κάποιοι χρειάζονται και ΜΕΘ. Από τους 56 νεκρούς, οι 7 κατέληξαν εκτός ΜΕΘ.
Όπως αναφέρει η σημερινή έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ για την 6η εβδομάδα του έτους:
Κατά την εβδομάδα 6/2019 (04–10 Φεβρουαρίου 2019) οι επισκέψεις σε ιατρό για γριπώδη

Γιάννης Σηφάκης: Ιδρύθηκαν και ορίστηκαν ΔΣ στους νέους φορείς προστατευόμενων περιοχών Βόρα- Πάϊκου – Βέρμιου


Ιδρύθηκαν και ορίστηκαν ΔΣ στους νέους φορείς προστατευόμενων περιοχών Βόρα- Πάϊκου – Βέρμιου με έδρα την Έδεσσα  και Λιμνών Δυτ. Μακεδονίας ( μαζί με Λίμνη Βεγορίτιδα) με έδρα την Καστοριά - Σημαντική απόφαση για την προστασία του περιβάλλοντος
 Στο ΔΣ των φορέων ο Πέτρος Τσαρκνιάς ( Χιονοδρομικός Σύλλογος Αλμωπίας) και Νίκος Μούλας ( Πρόεδρος συλλόγου προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας) αντίστοιχα

Ρεκόρ ανέργων ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. Χωρίς εργασία 1.116.816 Έλληνες.

Καταρχάς πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι αριθμός των ανέργων που ανακοινώνει ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Δεν είναι ούτε στατιστική, ούτε έρευνα. Είναι οι άνθρωποι ένας προς έναν που προσέρχονται στον Οργανισμό προσκομίζοντας έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν εργάζονται. Και αυτοί οι άνθρωποι τον Δεκέμβριο

Νέος εφιάλτης για όσους χρωστούν στην Εφορία – Ιδρύονται τα Κέντρα Εισπράξεων Οφειλών


Πού θα στηθούν και πώς θα λειτουργούν – Στο στόχαστρο της Εφορίας οι μικροοφειλέτες
Κυνηγούς μικοοφειλετών επιστρατεύει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων επιδιώκοντας να δημιουργήσει ασφυκτικό κλοιό γύρω από 1,8 εκατομμύρια φορολογούμενους στους οποίους μπορεί να εφαρμόσει κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων. Η ΑΑΔΕ έχει ξεκινήσει να στήνει τα Κέντρα Εισπράξεων Οφειλών Αττικής και Θεσσαλονίκης τα οποία σύντομα θα αποτελούν το νέο εφιάλτη όσων χρωστούν στην εφορία.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 15/2




Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δεν πέρασε η αναθεώρηση του άρθρου 3 για τις σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας


Εκτός των αναθεωρητέων, μένει το άρθρο 3 του Συντάγματος, το οποίο αφορά στις σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το άρθρο 3,1 που αφορά στις βασικές προβλέψεις του Συντάγματος περί θρησκείας, έλαβε 150 ψήφους. Κατά πληροφορίες δεν το ψήφισαν οι Νίνα Κασιμάτη, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και η Γεωργία Γεννιά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιθέτως, η πρόταση για την αποσύνδεση της προεδρικής εκλογής από την πρόκληση εθνικών εκλογών έλαβε 220 και 221 ψήφους αντιστοίχως (στις ψηφοφορίες επί των άρθρων 32,4 και 32,5.)

Yπερβιταμίνωση (μεγάλη λήψη) από βιταμίνη D. Πότε είναι τοξική και τι πρέπει να προσέχουμε;


της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr

Έγινε γνωστό ότι πολλά ζώα στην Αμερική πέθαναν ή αρρώστησαν βαριά όταν έφαγαν κάποια τροφή που περιείχε μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνη D.

Στον άνθρωπο είναι εξίσου επικίνδυνη η λήψη μεγάλης ποσότητας βιταμίνης D;


Η επιθανάτια αφασία της ελληνικής κοινωνίας. «Δεν κουνιέται φύλλο»...

Eπιφυλλίδα του Χρήστου Γιανναρά
Πρόκειται για μικρόνοια; Για κωμική απαιδευσία; Για αμειβόμενη στράτευση στην εξυπηρέτηση συμφερόντων; 

Πάντως κάποιοι, όχι λίγοι, επιμένουν να συγχέουν τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό. Καμώνονται ότι ξέρουν τη διαφορά και σέβονται τον πατριωτισμό. Αλλά ο «σεβασμός» τους είναι μόνο στα λόγια,

Απειλές και προσβολές από εισπρακτικές και δικηγορικές εταιρείες καταγγέλλουν πολίτες

Να μπει, άμεσα, τέλος στην ασυδοσία των εισπρακτικών και δικηγορικών εταιριών ζητούν οι καταναλωτικές ενώσεις. Οπως υποστηρίζουν, έχουν πλήθος καταγγελιών από πολίτες αναφορικά με τις αφόρητες πιέσεις που δέχονται για την καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τράπεζες, ΔΕΗ, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.

Θερίζει ο ιός της γρίπης: Πόσους χτύπησε, μέχρι πότε θα κρατήσει

Συνεχώς αυξάνονται τόσο τα θύματα από τον ιό της γρίπης όσο και ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη χώρα μας.
Τους 41 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, ενώ πάνω από 150 άτομα νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του

Πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού ζωγραφικής παιδιών Δημοτικών Σχολείων Δήμου Σκύδρας


Μέσα σ΄ένα  εγκάρδιο και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού ζωγραφικής στον οποίο συμμετείχαν παιδιά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σκύδρας.
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε το Δεκέμβρη του 2019 από την εταιρεία BIOSOLIDS SA (ΒΙΟΣΤΕΡΕΑ) με την υποστήριξη του Δήμου Σκύδρας. Η προαναφερόμενη εταιρεία με Πρόεδρο τον Αθανάσιο Σαββάκη έχει τις εγκαταστάσεις της στα διοικητικά όρια του Δήμου Σκύδρας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών βελτιωτικών εδάφους από οργανικά απόβλητα.

Πόσα θα πληρώνουν οι καταστηματάρχες για χώρους καπνιζόντων

Το ποσό των 200 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο του χώρου που λειτουργεί ως χώρος καπνιζόντων, θα πληρώνουν στο εξής ως τέλος οι επιχειρηματίες, τα καταστήματα των οποίων έχουν εμβαδόν από 300 τ.μ. και άνω και διαθέτουν χώρο για όσους θέλουν να καπνίσουν το τσιγάρο τους.
Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υγείας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 103/24.1.2019, το τέλος αποδίδεται από τα υπόχρεα πρόσωπα στην

Γ.Καρασμάνης: «Αφήστε ήσυχη την Εκκλησία μας στο Εθνικό και Κοινωνικό της Έργο»!


ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Αποστομωτικές απαντήσεις στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για να ¨περάσουν¨ στο Σύνταγμα ¨ρυθμίσεις¨ κομμένες και ραμμένες στα κομματικά τους μέτρα, έδωσε ο Γιώργος με την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τα χθεσινοβραδινή συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συνταγματικού Χάρτη της χώρας!

Κυνική ομολογία Τσουκάτου:«Το ΠΑΣΟΚ πήρε μίζα σ'ένα χρόνο 16 δισ δραχμές από Siemens »

O Θεόδωρος Τσουκάτος, απολογούμενος για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens αποκάλυψε πώς το ΠΑΣΟΚ έλαβε 16 δισεκατομμύρια δραχμές μόνο το 2000  από την Siemens και άλλες εταιρείες...
ενώ δεν έκρυψε την πικρία του κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του. 

Γιάννης Σηφάκης: Η Υπουργική διάταξη που λύνει το «ΑΘΗΝΑ» θα κατατεθεί στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης



Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης ενημερώνει τους εγκλωβισμένους αγρότες ότι μετά από την σημερινή συνάντηση του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα η Υπουργική διάταξη με τη οποία με σαφήνεια πλέον απαλλάσσονται των χρεών τα  απλά μέλη της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» θα εισέλθει στην Βουλή για ψήφιση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης το οποίο θα οδηγηθεί στην Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα.