Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Εκκλησιαστικές δραστηριότητες της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας



Εσπερινά Κηρύγματα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26/11 σε Έδεσσα και Γιαννιτσά καθώς και την Τρίτη 28/11 στην Έδεσσα ενώ την Τετάρτη 29/11 θα τελεσθεί Αγρυπνία στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου και Παύλου στα Γιαννιτσά. Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων των επόμενων ημερών της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας έχει ως εξής:



Εσπερινά Κηρύγματα την Κυριακή 26/11 σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Εσπερινό Κήρυγμα:

1. Στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο (φώτο) και θέμα: «Το ιερόν Ψαλτήριον».

2. Στον Ι. Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με ομιλητή τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Ζουμή, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητροπόλεως και θέμα: «Θεία Λειτουργία και ιερό Σαρανταλείτουργο».


Αγρυπνία Αγίου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου στον Ναό της Αγ. Σκέπης Εδέσσης
Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα γίνει ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης εις τιμήν και μνήμην του αγίου νέου ιερομάρτυρος Φιλουμένου.







Αγρυπνία Αγ. Αποστόλου Ανδρέου στον Ιερό Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Γιαννιτσών

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, από ώρα 22.00 έως 00.30, θα τελεσθεί Αγρυπνία εις τιμήν και μνήμην του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον Ιερό Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου