Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Θρίλερ με την εξαφάνιση του φαντάρου: Τον εντόπισαν οι κάμερες στο πλοίο


Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη που αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/06) την ώρα που βρισκόταν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», ενώ επέστρεφε από τη Χίο όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.
Οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» έσπασαν τη σιωπή γύρω από την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα ακριβώς δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Συγκεκριμένα, οι αρχές έψαξαν όλες τις κάμερες του πλοίου και από αυτές εντόπισαν
τον 23χρονο φαντάρο να κάνει βόλτες πάνω στο κατάστρωμα στις 5:30 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με το νέο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός φαντάρος ήταν ζωντανός λίγη ώρα πριν το πλοίο «δέσει» στο λιμάνι του Πειραιά. Οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει και έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο που τον ήθελε να επιβιβάζεται σε κάποιο όχημα και να βγαίνει από το πλοίο.
Ωστόσο από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν, καθώς οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει προς το παρόν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο πως βγήκε από το πλοίο.
Να σημειωθεί πάντως πως υπάρχουν καταγγελίες που υποστηρίζουν πως έχουν δει τον Τάκη Κολλιαδέλη στον Πειραιά. Και αυτές εξετάζονται από τις Αρχές οι οποίες παίρνουν καταθέσεις από φαντάρους που υπηρετούσαν μαζί του στη Χίο, καθώς ο 23χρονος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με κάποιον δόκιμο.
«Μου την έχουν στημένη» είχε πει στον πατέρα του
Ο πατέρας του 23χρονου μετέβη στο Λιμεναρχείο Πειραιά, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών. Όπως μετέδωσε το STAR, εκεί φτάνουν δεκάδες καταγγελίες για το τι μπορεί να συνέβη με τον 23χρονο.
Το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα, αλλά και στην κοπέλα του, το φόβο που ένιωθε.«”Ή μου την έχουνε φυλαγμένη στο Λιμάνι ή στον Πειραιά”. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν». Αυτά ήταν τα λόγια που είχε πει στον πατέρα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου