Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Γιαννιτσά: Διέρρηξαν Ι.Χ., έκλεψαν τραπεζικές κάρτες και έκαναν αναλήψεις


Ένα ζευγάρι Ελλήνων παραβίασε το σταθμευμένο αυτοκίνητο μιας 43χρονης και αγνοώντας τις κάμερες άρπαξαν από το όχημα την τσάντα της γυναίκας που είχε μέσα 38 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και έτρεξαν κατευθείαν σε ένα ΑΤΜ, όπου έκαναν με τις κάρτες αναλήψεις ύψους 420 ευρώ
Ολόκληρη… ταινία φτιάχνεται αν μονταριστούν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που
κατέγραφαν σε όλη του την δραστηριότητα ένα ζευγάρι Ελλήνων, οι οποίοι παραβίασαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο μιας 43χρονης στα Γιαννιτσά!

Αγνοώντας ότι τα ηλεκτρονικά «μάτια» τους κατέγραφαν, ο 38χρονος άνδρας και η 41χρονη συνεργός του άρπαξαν από το όχημα την τσάντα της γυναίκας που είχε μέσα 38 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και έτρεξαν κατευθείαν σε ένα ΑΤΜ, όπου έκαναν με τις κάρτες αναλήψεις ύψους 420 ευρώ!


Όμως, τόσο η κλοπή και η διαδρομή διαφυγής που ακολούθησαν, όσο και η συναλλαγή στο αυτόματο μηχάνημα, καταγράφηκαν από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής και της τράπεζας! Έτσι, με αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία, οι άνδρες της Ασφάλειας Πέλλας τους ταυτοποίησαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους, αλλά δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν στα όρια του αυτοφώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου