Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Εξοργισμένοι οι έμποροι Γιαννιτσών για το χοντρό δούλεμα με το «jumbo»

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο των Γιαννιτσών που θυμίζει καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί. Δύο χρόνια τώρα εισπράττει τις διαβεβαιώσεις δημάρχων ,νομαρχών και βουλευτών πως δήθεν το πολυκατάστημα ,που θα δώσει ένα τέλος στον ήδη ταλαιπωρημένο μικροέμπορο και  καταστηματάρχη της πόλης των Γιαννιτσών, δεν επρόκειτο ποτέ να γίνει...

    
Το δούλεμα όμως ήταν χοντρό και διαπαραταξιακό. Όσοι κατευθύνονται προς Αξό μπορούν να το δουν πως ήδη ετοιμάζεται, ενώ ο δρόμος που γίνεται με χρηματοδότηση της περιφέρειας είναι σχεδόν έτοιμος.

54 σχόλια:

  1. Το παιχνίδι ήταν στημένο απο την αρχή.Μας δουλεύαν κανονικά όλοι τους και μεις το φάγαμε το παραμύθι.Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΙΤΑΝΕ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΑ ΣΤΡΙΜΟΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν στραβό το κλίμα, το 'φαγε και το jumbo... Αυτό ήταν το κερασάκι για τα μαγαζιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mpravo re paidia giati simera stin agora legame pos to thema to thapsane oloi.oloi kanoyn tin papia tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Η ΜΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala ekane to jumbo k anoixe afou trogate xrimata tosa xronia me akrives times ora na fane k alloi k na prosferoun k theseis ergasias...ola ta parapano sxolia einai ennoeite apo magazatores.kairos na milisei k enas katanalotis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giati re se upoxrewne kaneis na pareis apo tin polh sou ? se poulise kaneis me to zori tipota?

    Kai gia na mathete merikoi giati dn kserete ti sas ginete .. Otan tha dwseis px 50 euro se ena magazi gia papoutsi auto to 50riko tha paei 1on 20 euro gia na sou ferei to idio papoutsi an ipothesoume opws les oti uparxei ena kerdos panw apo to 100% kai ta upoloipa tha pane stin polh sou,tha pane sto fourno tis POLHS SOU,tha pane ston manavh tis POLHS SOU ktlp ktlp.Esy pou les file pou dn dineis ta lefta gt dn thes na dwseis 50 euro epeidh vrikes auto to papoutsi anti gia 50euro,40 euro (terastia diafora!) auta ta 40 sou eurw tha pane stin Merkel (LIDL ktlp) h opoudipote allou .. gi auto osoi exete AGNOIA kalo einai na min petate tin gnwsth karamela oti einai panakruvh agora mas..Isws na min kaneis swsth ereuna agoras !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σεβαστή η πικρία των καταστηματάρχων,αλλά ας είναι λίγο ανοιχτόμυαλοι και να σκεφτούν ότι το JUMBO δεν άνοιξε για να πάει κόντρα στους Γιαννιτσιώτες αλλά για να εξυπηρετήσει όλο το νομό που αναγκαζόταν να τρέχει μέχρι Θεσ/νίκη για τα ψώνια του... Καμία σχέση οι τιμές, όπως και η ποικιλία αλλά κυρίως το περιβάλλον. Καλώς το δεχθήκαμε λοιπόν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. opws kai kamia sxesh kai h poiotita :) (pou ennoeite einai pio katw !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχει ανοιξει ή ειναι στο προγραμμα να ανοιξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To τζάμπο θα μείνει στα χαρτιά!!!!!!!είπε ο Στάμκος.Σε λίγες μέρες θα ναι πρώτος στην τελετή εγκαινίων.Λαμόγια κερατάδες καταστρέψατε τους μικρομεσαίους της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο καταναλωτής που πραγματικά θέλει ποιοτητα, δε νομιζω οτι θα παει στα jumbo. Πλεον είναι μια κινεζικη αγορα, κακιστης ποιοτητας. Ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα. Προσωπικα, αν θελω κουρτινες, θα παω στα καταστηματα λευκων ειδων ή έστω στη λαϊκή αγορά και όχι στα jumbo. Όσο για τα παιχνίδια, αν μου προσφέρουν στην ίδια τιμή τα τοπικά καταστήματα, σαφώς και θα τρέξω σε αυτά που ξέρω και τους ιδιοκτήτες και οχι σε ενα απροσωπο πολυκαταστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλως ηρθαν τα τζαμπο στα Γιαννιτσα οι καταναλωτες που θα επισκεφθονται τα τζαμπο απο την γυρω περιφερεια των Γιαννιτσων θα κάνουν και τη βολτα τους απο την αγορά μας,εξ αλλου αυτοί που ήταν να ψωνισουν απο τα τζαμπο θα πηγαιναν ούτως ή αλλως Θεσσαλονικη....και επισης μην ξεχναμε ο,τι στα Γιαννιτσα λειτουργουμε και σαν προβατα στην αρχη οπως εχτες θα γινεται σφαγή...στην πορεια ομως θα εχει την ιδια απηχηση;....είδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οσο για το δρομο απο Γιαννιτσα προς τζαμπο φτάνοντας στο σημείο που πρεπει να στριψεις αριστερα για να εισελθεις στο πολυκαταστημα εχει σημα οτι ειναι μονοδρομος υπαρχει θεμα ας το δει η δημοτικη αστυνομια που κανει ελεγχους επιλεκτικα στο κέντρο της πολεως και οχι σε ολες τις γυρω περιοχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. i strofi gia tzampo erxomenos apo giannitsa odigei se monodromo kai tha yparxei thema as to dei i dimotiki astynomia kai na min kanei elegxoys epilektika sto kentro tis polis o elegxos as dieyrynthei kai stis gyro perioxes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν ειναι μονοδρομος εχει σημα απαγορευτικο απλα εξερχονται τα αυτοκινητα, δεν μπορουν να εισελθουν για να μπουν ή πρεπει να το παραβιασουν ή να πανε πιο κάτω και οπου βρουν να κανουν αναστροφη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συγνωμη αλλα πρεπει να αναφερθουμε και σε ενα ακομα καλο που εκανε το jumbo...
    θεσεισ εργασιεσ για τα παιδια μασ και μαλιστα με καλουσ μισθουσ που φτανουν ακομα και τα 300 ευρω..
    μια χαρα..
    ευχομαι σε ολουσ μασ να εχουμε την τυχη να μασ προσλαβουνε και βεβαια να μην ξεχασουμε να γλειψουμε αυτουσ που μασ παραδοσαν στο jumbo και αυριο στα ikea,media markt κ.τ.λ και να βαλουν μεσον να μασ προσλαβουν..
    γιατι αυτοι που μασ πουλησαν εγιναν και μαγκεσ αφου τουσ εχουν κανει μουσκεμα απο το γλειψημο..
    ασ δουμε λοιπον αν τελικα αυτο ηθελαν οι γιαννιτσωτεσ χαλαλι μασ,, εξαλλου και μονο που θα κλεισουν καποιοι τα μαγαζια τουσ ειναι και αυτο μια ηθικη ικανοποιηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το προβλημα δεν ειναι μονο το JUMBO. Σε μια πολη, οπου η ανεργεια μεγαλωνει μερα με τη μερα, τα αγροτικα προιοντα αποξιωνονται, τουρισμος ουτε για ανεκδοτο,μικρομεσαιες επιχειρησεις και καταστηματα βαζουν λουκετο καθημερινα, υπαρχουν κατι απιθανοι τυποι που για το πρωσοπικο τους και μονο συμφερον,(μιζες, κομματικες εκδουλευσεις,λαμογιες)ενισχυουν την εγκατασταση πολυεθνικων στο νομο μας. Ειναι δικη μας υποθεση να ενισχυσημε την τοπικη μας αγορα. Ειναι δικη μας ευθυνη τα χρηματα μας να μην φευγουν στο εξωτερικο μεσω των ξενοφερτων πολυκαταστηματων(JUMBO-KOUKOU-CAREFOUR-SPRIDER,κλπ}.Οσο για τις θεσεις εργασιας 18 ατομα απο την περιοχη μας στο JUMBO και τα περισσοτερα 4ωρης αποσχολησης των 300 ευρω.Ας αναλογισθουμε ποσα καταστηματα κλεινουν και ποσοι φιλοι και γνωστοι μενουν στο δρομο ανεργοι, και τοτε θα καταλαβουμε τι ειναι αναπτυξη, τι ειναι προς το συμφερον ολων μας. Και να μην ξεχασουμε ολους αυτους (Δημαρχους-Δημοτικους Συμβουλους-Βουλευτες-Υποψηφιους Βουλευτες!!)που ολο αυτο το διαστημα μας κοροιδευαν ξεδιαντροπα.Αυτους που για το προσωπικο του συμφερον και την τσεπουλα τους δεν λογαριαζουν τιποτε και κανεναν.
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειναι ικανοποιηση δηλαδη επειδη εσενα μπορει πχ να σε απελυσαν απο καποιο μαγαζι να παει να χεστει και αυτος και η επιχειρηση του και το θεωρεις και ηθικη ικανοποιηση!?να κατι τετοια μυαλα να εχει μια πολη και θα παει ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!αν ειχε καποιος απο εσας ενα μαγαζακι τωρα θα το κλεινατε το στωματακι σας και δεν θα λεγατε πολλα πολλα!και επισης περιμενε εσυ να βρεις δουλεια γτ εχεις ως μεσο τα τζαμπο.το πιστευεις κιολας αυτο που λες!τα γιαννιτσα δεν ειναι μεγαλη περιοχη για να χτιστει ενα τετοιο πολυκαταστημα.θα μπορουσε να δημιουργηθει κατι αλλο που θα ειχε ως αποτελεσμα να ανεβασει την αγορα μας!και μην ακουω χαζαααα οτι ειναι πιο φθηνα.με μια μικρη ερευνα που εκανα στα χριστουγεννιατικα τα εχουνε μεχρι και 3 ευρω πιο ακριβα!πρεπει να ενισχυσουμε την δικη μας αγορα!και αντε ασ παμε απο τα τζαμπο να παρουμε καροτσακι κρεβατακι και κτλπ,αν τα παρεις απο καποιο δικο μας καταστημα θα σου κανει και καλυτερη τιμη και οταν θα ξαναπας επισης!επειδη μπορει 2-3 μαγαζια εδω στα γιαννιτσα να ειναι σκαρτα δν σημανει πως ειναι και ολα!αντε ξπνηστε λιγακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σωστη ερευνα αγορας = Συγκρινω το ΙΔΙΟ προιον σε διαφορετικα καταστηματα ! Οχι ειναι ΣΑΝ και αυτο αλλα ΚΑΠΩΣ διαφορετικο.Συμφωνω με αυτα που λεει ο απο πανω διοτι σε μια ερευνα που εκανα και εγω η ποιοτητα δεν εχει καμια σχεση με αλλα μαγαζια .. και στα επωνυμα πραματα οι τιμες του ειναι ειτε ιδιες ειτε πιο ακριβες και επισης πx: αν παρω κατι απο το jumbo και το καθε jumbo μιλαμε για απροσωπα καταστηματα .. εννοειται πως αυτα που εχουμε συναντησει σε αλλα μαγαζια(τοπικα) εκει αυτα δεν ισχυουν και τι εννοω?Μιλαω φυσικα για καλυτερες τιμες/για καποιο extra δωρακι/για καποια προκαταβολη για να μου κρατησουν το προιον ..αντιθετως η πολιτικη "ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ" !

    Τωρα για τα μυαλα που λενε θεσεις εργασιας .. μαλλον μας δουλευουν ετσι?!Αν αυτοι την στιγμη το jumbo απασχολει πχ 100 ατομα,μετα τις γιορτες θα γινουν 10 που θα ειναι στα jumbo,αρα ξανα αλλοι 90 ανεργοι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ομως θα ειναι και αλλοι απο αυτους που εχουν διωξει το προσωπικο που εχουυν στο μαγαζι στην πολη διοτι πολυ απλα δεν εχουν δουλεια .. αλλα μετα θα λεμε "Δες τον ταδε μαλακα,απελυσαι το παιδι μας ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. όλοι εσείς που γράφετε αρνητικά είστε καταστηματάρχες και καλά σας κάνανε αν σας κορόιδεψαν με το θέμα JUMBO,αφού ήσασταν τόσο αφελής και πιστέψατε πως θα μπορούσατε να τα βάλετε με έναν τέτοιο Κολοσσό! εσείς δεν προσπαθήσατε να το εμποδίσετε λαδώνοντας; αλλά γιαυτό σας πονάει ;)
    Με αυτά που λέτε ΚΑΙ ΠΑΛΙ υποτιμάτε εμένα τον Καταναλωτή! Ευχαριστώ ΚΑΙ για αυτό! εγώ είμαι αρκετά έξυπνη για να συγκρίνω τιμές και ποιότητα και ξέρω τι θα πάρω από εκεί και ξέρω επίσης ότι και εσείς μου πουλάτε σκάρτο πράγμα πολλές φορές σε ακριβές τιμές και τόσο καιρό το βουλώνω γτ η οικονομική μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπει να τρέχω κάθε φορά στην Θεσσαλονίκη ή στην Βέροια, κι έτσι αναγκάζομαι να σας κάνω μάγκες εσάς και να μας λέτε και "γύφτους" από πάνω γτ μετράμε το 10αρικο.
    Είμαι κατά αυτόν των μεγιστάνων και ξέρω να κρίνω καλύτερα που θα δώσω τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ!!! κι όχι να ακούω τα παραμύθια τα δικά σας και να κάνω και μόκο γτ δεν έχω άλλη επιλογή. αφού το λέτε και το ξαναλέτε πως δεν έχουν την ποιότητα που μας πουλάτε εσείς (μπούρδες δλδ,όχι γ τα JUMBO αλλά γ σας!!!) τότε τι φοβόσαστε!;!:!: φοβάστε ότι θα ξυπνήσουν τα πρόβατα;;; και ξέρω και Καταστηματάρχες Γιαννητσώτες που ΔΕΝ αφήνουν ούτε δεκάρα στην πόλη μας!!! και άλλους πάλι που εκμεταλλεύονται την ανάγκη του υπαλλήλου για δουλειά και πολλά άλλα... Α!και επίσης (κάτι αστείο) σε κάποια μαγαζιά πολλές φορές όλος τυχαίος έχει χαλάσει η ταμειακή και όλος τυχαίος πάντα υπάρχει μια πολύ μικρότερη απόδειξη πρόχειρη και και και μην πάρω φόρα... κουτοπόνηροι ήσαστε και περνιέστε για έξυπνοι,με τα λεφτά ΜΑΣ!!!
    .............Φιλιά πολλά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους φτωχούς μας φίλους Καταστηματάρχες Γιαννιτσών!!!..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εμένα το πρόβλημά μου δεν είναι το jumbo. Αλλά αυτοί που τα άρπαξαν χοντρά από αυτή την υπόθεση. Εργολάβοι οι οποίοι δεν θα είχαν καμία τύχη να πάρουν αυτή τη δουλειά εάν δεν είχαν κάποιο θεσμικό ρόλο στην αυτοδιοίκηση σε θέσεις κλειδιά. Θέσεις τις οποίες τους τις έδωσαν οι πολίτες προκειμένου να εκπροσωπούν το συμφέρων των δημοτών και όχι το προσωπικό τους συμφέρον. Και που από αυτήν την υπόθεση κατάφεραν να σωθούν οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το αν το jumbo τώρα ωφελήσει ή όχι την περιοχή των Γιαννιτσών αυτό είναι άλλη ιστορία για την οποία σίγουρα ο καθένας από την δική του σκοπιά μπορεί να έχει την δικιά του άποψη η οποία είναι και σεβαστή. Το κακό είναι πως αυτοί που έβγαλαν από αυτή την υπόθεση θα συνεχίσουν να διεκδικούν και πάλι ρόλο είτε στην αυτοδιοίκηση, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή γιατί απλούστατα, θα έχουν βγάλει κατά πολύ και τα προεκλογικά τους έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεκτα αυτα που λεει η Ευη παραπανω αλλα επιτρεψε μου να συνεχισω να διαφωνισω μαζι σου.Οπως ειπες μιλας σαν καταναλωτης και μονο σωστα?Οποτε αφου λες οτι οι αγορα μας σας κλεβει μπορεις να μου πεις ποιος κλεβει πιο πολυ ?Αυτος που ενα προιον το περνει απο ΓΝΩΣΤΗ/ΕΠΩΝΥΜΗ αντιπροσοπεια και το πουλαει αν οχι με τιν μαρκε τιμη (γιατι οπως ειπες ειναι πονηρη η αγορας μας,εγω θα συμπληρωσω οτι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ)με ενα 20%,8ες 30% αντε 30%,θες 40% αντε 40%,8ες 70% αντε 70% ή ενας που το φερνει απο εξω πχ ΚΙΝΑ και το βαζει τιμη πανω απο 1400% ... Εδω ειναι που λεμε οτι τα χωραφια τα δικα μας τα ξερουμε μεχρι και την τελευταια πετρα ενω των ξενων οχι και τοσο ..Αλλο το ΚΑΝΩ εμποριο και αλλο ΑΓΟΡΑΖΩ απο το εμποριο !

    Πως θα σας φαινοταν μια πολη χωρις βιβλιοπολεια,μαγαζια με γυαλικα ειδη,εποχιακα μαγαζια,ειδη δωρων και πολλα αλλα,για πειτε μου.

    Και επειδη εγραψα εγω το ποστ που αναφερει τα 10 ευρω διαφορα,ημουν συγουρος οτι αρκετοι δεν θα καταλαβουν τι εννοουσα να το πω πιο αναλυτικα μηπως κανω μερικου να σκεφτουν και κατι παραπανω και πιο βαθια .. πχ εχω ενα προιον 50 ευρο και στην Θεσσαλονικη εχει 40,οι 8/10 θα μου απαντησουν οτι θα το παρουν απο θεσσαλονικη σωστα?Σωστα!Σκεφτεται κανει την βενζινη που θα παει θεσσαλονικη ??Απλα λεω το πιο ΑΠΛΟ πραγμα το οποιο δεν το σκεφτεται κανεις και αυτοι που το σκεφτονται ειναι αυτοι οι 2/10 !Ουτε καν θελω να μπω σε θεματα που πανε τα λεφτα απο αυτες τις εταιριες,δεν θελω καν να αναφερω κατι διοτι κανεις δεν δινει πλεον σημασια αλλα αγανακτω οταν μετα απο 20 χρονια μου ερχεται ο αλλος κ μου λεει οτι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ μας καβαλισε .. ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 200 LIDL ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kala entaksei.as pame oloi jumbo tote!kai euh kopela mou mhn eirwneuesai gt egw dn exw oute katasthma oute tpt opote mhn kaneis pws ta ksereis ola!kai eipame pws polloi mporei na einai skartoi kai auto sumvainei pantou kai panta dn shmainei omws pws einai kai oloi eleos dld!kai gamw ta skeptika!dn sou evale kaneis to maxairi sto laimo kai sou eipe MHN PAS JUMBO!o kathenas ekfrazei tn gnwmh mou eleuthera nomizw kai dn exeis kanena dikaiwma na milas gia OLOUS etsi!gt egw kserw kai pollous katanalwtes pou prokeimenou na ta paroun POLU PIO FTHINA OI IDIOI ZHTANE NA MHN TOUS DWSOUN APODEIKSH!ELEOS DLD E L E O S!kai ontws zoume se duskoles epoxes alla mhn to lete san karamela ta jumbo einai pio fthina kai mpla mpla mpla!apo poiothta dn aksizei mia!mhn milhsw vevaia gia tous katanalwtes GUFTOUS!pou theloun na ta pernoun kai ola tzampa!hremhste ligaki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kai mathete na ksexwrizetai tous anthrwpous pou aksizoun kai autous pou den aksizoun epeidh einai 2-3 sta giannitsa tha tous parei kai olous h mpalaaa?! auto einai ANWRIMOTHTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οχι φίλε ή φίλη μου (γτ γράφετε κι όλοι ανώνυμα,κανονικά μόνο γιαυτό δν αξίζει να σας απαντήσω αλλά τέλος πάντων!) ΔΕΝ τους παίρνει όλους η μπάλα! η εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες! αλλά δεν είμαι και χαζή να μου λέτε την δική σας καραμέλα με την ποιότητα και τόσα άλλα,έτσι!
    κι όσο για το από που προμηθεύετε ο κάθε έμπορος το εμπόρευμα του,δεν με αφορά άμεσα, αν μπορεί να τα φέρει από την χώρα προέλευσης είναι μαγκιά του και δεν θα τον κατηγορήσω γιαυτό,αυτό είναι το πνεύμα του εμπορίου άλλωστε. το κάνουν και πολλές μικρές επιχειρήσεις ξέρεις, και σου πουλάνε και παραμύθι ότι το πήρε πανάκριβα από άλλη χώρα κτλ η καραμέλα με την ποιότητα... βαρέθηκα να το ακούω... το έχω ζήσει το εμπόριο και σαν έμπορας και σαν υπάλληλος αλλά ΚΑΙ σαν καταναλωτής και τρελαίνομε με την υπεροψία των καταστηματάρχων απέναντι στον πελάτη!
    Τσάμπα δεν θέλω ΤΙΠΟΤΑ ευχαριστώ αλλά τα λεφτά ΜΟΥ ξέρω να κρίνω καλύτερα τι θα τα κάνω. και στην Θεσσαλονίκη όταν πάμε ξέρουμε επίσης να συνδιάζουμε κι άλλες δουλειές οπότε κάνουμε και τα ψώνια μας φτηνότερα (παίρνουμε και τον αέρα μας κ το καφεδάκι μας) οπότε αν ο φίλος ανώνυμος στεναχωριέται για τα 10 μου ευρώ...δεν χρειάζεται, να ναι καλά! :)
    παρόλα αυτά εγώ είμαι απο αυτούς που υποστηρίζουν την τοπική αγορά αλλά μόνο εκεί που ΔΕΝ περνιούνται πιο έξυπνοι και ΔΕΝ νοιώθω αυτήν την υπεροψία! και θα τύχει να πάρω και κάτι ακριβό έτσι γτ το γούσταρω!
    απλός είναι καιρός να αλλάξουν λίγο τακτική οι Γιαννιτσώτες! δεν είμαι υπέρ των ξένων είμαι υπέρ του εαυτού μου και της τσέπης μου!
    γειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το επιχείρημα ενός φίλου ανώνυμου που προφανώς διατηρεί κατάστημα στα Γιαννιτσά: "πχ εχω ενα προιον 50 ευρο και στην Θεσσαλονικη εχει 40,οι 8/10 θα μου απαντησουν οτι θα το παρουν απο θεσσαλονικη σωστα?Σωστα!Σκεφτεται κανει την βενζινη που θα παει θεσσαλονικη ??Απλα λεω το πιο ΑΠΛΟ πραγμα το οποιο δεν το σκεφτεται κανεις και αυτοι που το σκεφτονται ειναι αυτοι οι 2/10 !"

    είναι απίστευτο το επιχείρημα σου φίλε/η μου! για άλλη μια φόρα μου δείχνεις ότι πατάς στην ανάγκη του πελάτη και κερδοσκοπείς!!! ΚΑΙ τον λες και "χαζό"...
    ΜΠΡΑΒΟ σου!!! ΕΥΓΕ!!! για άτομα σαν εσένα μιλάω και τρελαίνομε!!! και δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!!! ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kaneis dn sou kanei koumanto sthn tseph sou!apla mhn eimaste toso kakoi me tous katasthmatarxes twn giannitswn eleos!kai opws les afou to goustareis tote mhn paraponiesai!!apla katantaei kourastiko na akouw na lene kai bravo sta jumbo kai tha kanei kalo sthn polh mas kai mpla mpla!kai ksanalew EPEIDH ENAS EINAI ETSI DEN EINAI OLOI gia auto kanoume kai mia ereuna sthn agora.!eleos pia!ektos kai an eimaste tpt 10xrona kai dn kseroume na ksexourizoume ti mas sumferei kai ti oxi!exoume mperdepsei tn P.... me tn vourtsa.!ftanei!kai bravo sou pou grafeis me onoma kerdizeis vraveio!:)me auta pou grafeis esy dn aksizei na sou apantisei kaneis.kai ksanalew o kathenas leei tn gnwmh tou dn tn epivalei se kanenan kai dn vrizei kai kanenan!esy auto ekanes!kai oxi mono esy.edw milhsane gia hthikh ikanopoihsh pou tha kleisoun magazia...entaksei ftanei polla eidane ta matakia mou kai dusarestithika pl!kai nai polla magazia mas einai akriva yparxoun omws kai magazia me kales times kai magazia pou otan pas se kovoun kai 20 eurw!pane jumbo na ta pareis ola me ena eurw gia na niwseis ikanopoihsh pws psonises tosaa kai tosaa fthina...protimw na dwsw 10 eurw parapanw!kai epipleon afou vriskomaste se periodo oikonomikhs krishs as xasoume kathe aksia re...akoma kai san anthrwpoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. οκ,εγώ κερδίζω βραβείο που γράφω το όνομά μου, αφού το θες εσύ γίνε ήρωας και δώσε και 10 ευρώ παραπάνω για να σου πουν κι ευχαριστώ. εγώ δεν θυμάμαι να έβρισα κανέναν κι ούτε είπα μπράβο σε κανέναν, αλλά εσύ έχεις ξεφύγει λίγο φίλε ανώνυμε,μάλλον θα σε πρόσβαλα χωρίς να το ξέρω,αφού δεν ξέρω ποιος είσαι ... όποιος έχει την μύγα...ας την κάνει ότι θέλει χάρισμα του! κοίτα λίγο τι γράφεις... έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να τα παρουμε ενα-ενα τα πραματα γιατι μπερδευεσαι ..Δηλαδη σε ενοχλει το ανωνυμος?Με το ιδιο πονηρο σκεπτικο που εχεις και εσυ σκεφτομαι και εγω οτι το ΕΥΗ που εβαλες δεν μου λεει απολυτως τιποτα αλλα ειλικρινα δεν θα κατσω τωρα να αναλυσω ανουσια πραματα.

    Ειπα εγω την λεξη χαζο ?Εγω ειπα απλα οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι οταν οι καιροι ειναι δυσκολοι δεν σκεφτονται πολυπλοκα,αλλα σκεφτονται ΑΠΛΑ,την πιο απλη λυση !Και επισης αποφασισε,σε ενδιαφερουν τα 10 ευρο η οχι?Γιατι και εγω με κατι τετοιους καταναλωτες τρελενομαι που απο την μια θελουν ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ προιοντα ΠΧ ΡΟΥΧΑ αλλα απο την αλλη μου πανε και μου πληρωνουν τον καφε 5 και 6 ευρο .. καταλαβες?Οπως ο ΕΜΠΟΡΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ δεν σου βαζει το μαχαιρι στο λαιμο να σου πουλησει κατι ετσι και ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ δεν πρεπει να εκβιαζει το εκαστοτε μαγαζι με τιν φραση "Θα μου το δωσεισ 20ευρο ή να φυγω? "


    Και ειλικρινα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,να μου πεις τα ΠΟΙΟΤΙΚΑ προιοντα που γραφουν πανω JUMBO το καρτελακι .. κανε ενα search στο google και γραψε "JUMBO προιοντα" ... Μου λες οτι απο την μια κανεις σωστη ερευνα αγορας και δεν σε ενδιαφερει για το απο που ειναι το καθε προιον,ετσι?Τοτε γιατι οταν κοιτας πχ ενα ρουχο ρωτας αν ειναι κινεζικο?αν ειναι βαμβακερο?αν το πλαστικο του παιχνιδιου ειναι οικολογικο?αν τα χρωματα ειναι μη τοξικα?Φτανει πια ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!

    Τελος,επειδη και εγω πιστευω οτι οι καταλωτες ΔΕΝ ειναι χαζοι και ξερουν να ξεχοριζουν,ΕΙΔΙΚΑ στα Γιαννιτσα,εχω την πεποιθηση οτι θα στηριξουν την τοπικη αγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ
    Ευη νομιζω οτι καπου χανεις το δικιο σου. Καλα το ξεκινησες, δικαιωμα του καθενος μας το που θα ξοδεψει τα λεφτα του. Δικαιωμα του και να επιλεξει τα κριτηρια για τις αγορες του (ποιοτητα, τιμη,καταστημα). Ομως βγαζεις ενα μισος για την πολη μας και τους καταστηματαρχες που δεν δικαιολογειται. Και ειδικα αν ησουν ιδιοκτητης καταστηματος. Προφανως κατι δεν σου πηγε καλα και τωρα στρεφεσαι εναντιον ολων.
    Ως προς το jumbo ο καθενας ας το δει απο την πλευρα του, τι θελει, τι πιστευει,τι συμφερει αυτον, τους δικους του, τους φιλους του, τον τοπο του, και ας πραξει. Κανεις δεν μπορει να επιβαλει στους αλλους συμπεριφερες που ειναι εναντια στο συμφερον του.
    Οσο για τα καταστηματα της πολης μας υπαρχουν και υπηρχαν σωστα και σκαρτα.Εμεις διαλεγαμε ποια θα στηριξουμε και ποια θα αποριψουμε.Δεν νομιζω οτι ολα αυτα αλλαζουν επειδη ηρθε στηυ πολη μας ενα υπερκαταστημα. Και οσο για αναπτυξη θα προτιμουσα επενδυσεις σε τοπικα προιοντα (αγροτικα-φρουτα),βιομηχανικες μοναδες που θα αποσχολουσαν μεγαλο αριθμο ατομων απο την περιοχη μας, και θα μεναν,τα χρηματα στην περιοχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To basiko nohma einai auto akribws pou eipe o Giorgos ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Sumfwnw me ton Giwrgo oso gia sena filh mou pou grafeis kai to onoma pragmatika vgazeis ena misos!dn sou eipe kaneis tpt!esu arxises na tous vazeis ola se ena saki kalous kakous!!tespa dn tha katsw na sou ekshghsw pws to ufaki se osa grafeis vgazei terastia kakia!dn tha katsw na sou ekshghsw!toulaxiston egw h anwnumh dn evgala misos oute gia jumbo oute gia tpt?!UPOSTHRIKSA POLU APLA THN GNWMH MOU!ante kai kala psonia sta jumbo e!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργο, παρεξήγηση! δεν έχω μίσος για τον τόπο μας δεν ήθελα να βγάλω αυτό,άλλα λέω κι άλλα καταλαβαίνει ο καθένας. απλά με ενοχλούν κάποια σχόλια κάποιον τους οποίους τους ζούμε καθημερινά. Δεν είπα ούτε μπράβο στα JUMBO ούτε καλά κάνουν κ κλείνουν μαγαζιά. αλλά ρε συ είναι επιχείρημα αυτό που έγραψε ο φίλος που γράφει πριν από σένα;;; για κάτι τέτοια μιλάω αλλά κάποιοι καταλαβαίνουν ότι θέλουν γτ προφανώς δεν θέλουν να καταλάβουν. πρωτιμούν να βλέπουν φουσκωμένες τιμές και να τους κόβουν ντεμέκ την τιμή... τι να πω...
    για την ανάπτυξη Γιωργο μου δεν ενδιαφέρεται κανείς το κέρδος κοιτάνε όλοι!!! το JUMBO δεν έγινε για την ανάπτυξη του τόπου μας ούτε για την ανεργία, αλλά γ το κέρδος τους! όσο για το αν θα συμφέρει στα Γιαννιτσά αυτό θα φανεί με τον καιρό και δεν θα ασχοληθώ με αυτό τώρα,δεν μπορώ να αλλάξω κάτι...
    (είπα εγώ ότι τα JUMBO έχουν ποιότητα;;; άλλα γράφω,άλλα διαβάζετε ρε γμτ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. κυριοι και κυριεσ ειρηνη ημιν...
    εχω την λυση...
    1)να κλεισουν επιτελουσ οι παλιο μαγαζατορεσ τα παλιομαγαζα τουσ...
    2)να διωξουν ολουσ τουσ τεμπεληδεσ δημοσιουσ υπαλληλουσ απο το παλιοδημοσιο..
    3)ολοι οι τεμπεληδεσ και χαραμοφαιδεσ γεωργοι να μην ξαναπαρουν ουτε μια επιδοτηση..
    4)ολοι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι να περνουν ενα κατοσταρικο το μηνα ..
    5)οικοδομοι και εργατεσ να μην περνουν ταμειο ανεργειασ ...
    και μετα ολουσ μαζι να μασ παρει ο διαολοσσσσ!!!
    αυτοι ειμαστε αντι να ειμαστε ολοι μαζι απεναντι στην φτωχεια μασ..
    να τρεχουμε ολοι μαζι γιαυτον τον ριμαδοτοπο μασ να παει μπροστα...
    να πεσει χρημα..
    να υπαρχουν νεεσ θεσεισ εργασιασ...
    να χαιρομαστε να λεμε οτι ειμαστε γιαννιτσωτεσ ,αντιθετα κοιταμε πωσ θα βγαλει ο ενασ το ματι του αλλο..
    κριμα λοιπαμε για ολουσ μασ μαζι...
    υ.γ... οτι και να μασ κανουν οι πολιτικοι μασ και οι πολυεθνικεσ και οι γερμανοι και οι τουρκοι και ο θεοσ μασ αξιζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ενημερωση. Το Jumbo των Γιαννιτσων υπολογιζει τζιρο εως τις 31/12/11 3.5 εκκατομυρια ευρω.Δηλαδη 70.000 μεσω οπο την ημερα. Μεχρι και σημερα ειναι μεσα στις προβλεψεις τους. (πιστεψτε με οτι ειναι ετσι οπως ακριβως τα λεω).Φανταζεστε οτι αυτα τα χρηματα την επομενη θα κατατεθουν σε καποια τραπεζα του εξωτερικου, και δεν θα μεινει ουτε ενα ευρω στην περιοχη μας.ΧΑΛΑΛΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ο καθενας εχει δικαιωμα να επιλεγει το που θα παει να ακουμπησει τα λεφτα του που εβγαλε με τη δικη του εργασια.τα κηρυγματα και οι νουθεσιες αλλου..δε θυμαμαι να ειπε κανεις γιατι πηγαινει καποιος απο τα Γιαννιτσα σε καποιον γιατρο στη Θεσσαλονικη, ή σε δικηγορο ή σε μηχανικο κλπ κλπ..Δειτε το ολοι ως ευκαιρια να βελτιωσετε τις υπηρεσιες σας και να μειωσετε τα υπερκερδη στα πλαισια του υγιους ανταγωνισμου.Και να διορθωσετε τις "χαλασμενες" ταμειακες μηχανες που καμια φορα κολλανε και δεν βγαζουν αποδειξεις...Ο κοσμος δεν ειναι χαζος-ξερει και θα επιβραβευσει τον σωστο επαγγελματια με τις αγορες του. Οσο για τη νομιμοτητα της κατασκευης της επιχειρησης αυτης, δε γνωριζω αν υπηρχε καποια παρασπονδια και δεν εχω σχολιο( που οπως βλεπω υπαρχουν αρκετοι νομικοι ειδημονες σχολιαστες και εκφερουν τεκμηριωμενες "αποψεις")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιάννης-Γιαννιτσά27 Νοεμβρίου 2011 στις 3:37 μ.μ.

    Έχεις δίκιο Βαγγέλη να λες ότι ο καθένας μπορεί να τρώει τα λεφτά του όπου και σε ότι θέλει εφόσον τα έχει βγάλει δίκαια και με τον ιδρώτα του. Το θέμα όμως είναι από ποιους τα παίρνει αυτά τα χρήματα. Φαντάσου έναν ο οποίος έχει δικό του μαγαζί εδώ στα Γιαννιτσά. Δεν πιστεύω να νομίζεις πως ο ιδιοκτήτης και οι μέτοχοι του jumbo θα πατήσουν ποτέ στο μαγαζί του για να αγοράσουν κάτι. Οι περισσότεροι θα είναι από την γύρο περιοχή. Πόσο δίκαιο θα είναι λοιπόν αυτό, να σου δίνουν χρήμα οι Γιαννιτσώτες και εσύ να το ακουμπάς στους ξένους. Προσωπικά έχω κατάστημα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα προϊόντα που πουλάνε στα jumbo (πουλάω χρώματα). Αν όμως το βιβλιοπωλείο που είναι δίπλα σε μένα, πέσει ο τζίρος του (θα άκουσες πόσα κινέζικα με 1 ευρώ υπάρχουν σε σχολικά είδη στα jumbo σε κακίστη μάλιστα ποιότητα, πράγμα όμως που δεν ενδιαφέρει τα παιδιά αλλά τα θέλουν από εκεί), πως θα έρθει λοιπόν αυτός να πάρει μπογιές από εμένα να βάψει το σπίτι του; Για δες του λίγο και από αυτήν την σκοπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. oi "sostoi" katastimatarxes opos poli lete edo mesa..... den nomizo na exoun na fobithoun TIPOTA!!!!! oute ta junbo alla kai oute kamia poliethniki giati poli apla einai sostoi kai den blepoun ton katanaloti MONO san euro alla kai san anthropo , filo klp.....
    aftoi pou tha prepei na arxisoun na agorazoun louketa einai ta lamogia pou mexri xthes ekmetalebontan ton katanaloti
    opote ......
    ta simperasmata dika sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΦΘΗΝΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΣΒΑΣΤΑΧΤΑ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ.Η ΡΙΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΚΙ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 5 -6 ΠΟΛΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΑΠΕΛΠΗΣΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!! ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΛΕΤΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΡΗΜΩΣΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΠΙΑ? ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΓΙΩΡΓΟΣ Ιδιοκτητης ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ7 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:14 μ.μ.

    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΠΗΓΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΨΩΝΙΖΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ. ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΟΥΤΗ. ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥΣ, ΜΑΓΚΝΕΤ, ΗΛΕΚΤΡΟΝ,Κ.Λ.Π. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, (ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ, ΚΟΥΚΟΥ,ΚΛΠ),ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

    ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΖΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΕΤ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαστε πάντα τόσο κακοπροαίρετοι...Εκείνος που είναι ικανοποιημένος από την υπάρχουσα αγορά θα συνεχίζει να ψωνίζει εκεί, ασχέτως αν ίσως από περιέργεια θα κάνει και μια βόλτα στα jumbo να δει τι παίζει.Γιατί δεν σκέφτεστε ότι από όλους τους γύρω νομούς που έφευγαν και πήγαιναν μέχρι σήμερα Θεσ/κη, ο κόσμος πλέον θα έρχεται στα Γιαννιτσά, να κάνει τα ψώνια του, να πιει το καφεδάκι του, να φάει, με την ευκαιρία να δει και τη τοπικη αγορά και αν αυτή είναι έτσι όπως την περιγράφετε γιατί όχι να την προτιμήσει κιόλας. Δεν είναι όλα ή του ύψους ή του βάθους. Δεν θα κρίνω τι παιχνίδι παίχτηκε και πώς άνοιξε.....δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...Η ύπαρξή του όμως είναι γεγονός και όπως και αν ακουστεί και εγώ που είμαι από τη Βέροια ανακουφίστηκα που το άκουσα και περιμένω πώς και πως να έρθω, να επισκεφτώ και την Παραμυθούπολη της περιοχής σας.....αντί να πήγαινα στην Θεσ/κη..Να κάνω τη βόλτα μου στη πόλη σας, να δω την αγορά της, να πιω το καφέ μου...και αν πραγματικά αξίζει μισή ώρα δρόμος είναι για να με κάνει να έρθω και πάλι και πάλι.....Οπότε δείτε το λίγο διαφορετικά και σκεφτείτε ότι μέσα στα αρνητικά που μπορεί να έχει η παρουσία του στη περιοχή σας...έχει και τα θετικά της..Δεν το κρύβω, ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας προσπαθεί μέρες που είναι να δώσει χαρά στα παιδιά του με όποιο τρόπο μπορεί. Όταν όμως το ίδιο επώνυμο παιχνίδι, το βρήκα με διαφορά 12 ευρώ ανάμεσα σε καταστήματα της Βέροιας και του jumbo, πείτε μου ένα λόγο για να μην προτιμήσω να το πάρω από εκεί...Δώδεκα ευρώ είναι το γάλα του παιδιού μου για δέκα μέρες...δεν είναι ένα και δυο ευρώ...Το αν έχει φθηνά και κινέζικα προϊόντα είναι στο χέρι του καταναλωτή να τα προτιμήσει ή όχι. Αυτά αποτελούν τις εισαγωγές με το λογότυπο της εν λόγω εταιρείας..όταν όμως βρίσκεις τεράστιες διαφορές σε επώνυμα παιχνίδια, δεν μπορείς δυστυχώς να μην καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι τα κατά τόπους καταστήματα όσο και αν θέλουμε να τα υποστηρίξουμε γιατί είναι στη γειτονιά μας, έχουν τρελλά κέρδη...και ότι αν ίσως ήθελε να παραμείνει σε ένα μικρότερο ποσοστό κέρδους της τάξης του ενός ή δυο ευρώ ίσως και να μην ένιωθα ποτέ την ανάγκη να καταφύγω στα μεγάλα πολυκαταστήματα...Όλα λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να τα βλέπουμε σφαιρικά...η παροιμία που λέει ότι κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις , νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αν αυτα που λες Γιωργο τα σκεφτοντουσαν ολοι οχι μονο τα Γιαννιτσα θα ηταν καλυτερα αλλα η Ελλαδα γνεικα ..

    Εγω παντως αναρωτιεμαι,μαθαινω απο παντου οτι ο τζιρος του Jumbo θα φτασει σχεδον τα 3 εκατομυρια μεχρι το τελος του χρονου ! 3.000.000 ΕΥΡΟ απο τα οποια δεν μενουν ΤΙΠΟΤΑ στην περιοη , ρε μηπως ο αλλος ο ΤΡΕΛΟΣ οταν ελεγε οτι λεφτα υπαρχουν τελικα ειχε ΔΙΚΙΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χωρίς παρεξήγηση ανώνυμε 1:32 αλλά έχω την αίσθηση ότι το σχόλιό σου θα πρέπει να κερδίσει το βραβείο του πιο στημένου από όλα όσα έχουν γίνει σε αυτό το δημοσίευμα. Και καλά να πούμε ότι όντως είσαι από Βέροια. Να πιστέψουμε ακόμα και το γεγονός ότι θα προτιμήσεις τα jumbo των Γιαννιτσών από αυτά της Θεσσαλονίκης μιας και σαφώς είναι πιο κοντά. Αλλά να λες ότι θα πεταχτείς να κάνεις και την αγορά σου σε υπόλοιπα που θέλεις στα μαγαζιά των Γιαννιτσών αυτό θα μου επιτρέψεις να μην το σχολιάσω καν γιατί δεν ξέρω κατά πόσο κακοπροαίρετος μπορεί να είμαι εγώ, εσύ όμως σίγουρα νομίζεις ότι μιλάς σε αφελείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΙΩΡΓΟΣ Ιδιοκτητης καφε-μπαρ στα Γιαννιτσα.8 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:37 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 1¨32, ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΜΟΙΡΙΑΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΨΩΝΙΖΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΟΣΟ (ΥΠΕΡΟΓΚΟ)ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΚΛΗΣΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΨΩΝΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ,ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΝΤΟΠΙΑ ΑΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΖΑΜΠΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ (ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ)ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΑΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ;ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΛΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ. ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ. Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ MADE IN CHINA ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΟΜΗ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΑ ΠΟΤΕ ΣΚΑΤΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. kala sovara,gelame me to sxolio .. xaxaxax

    HDH shmera ekleise to Kou-Kou sta Giannitsa,pio to kou-kou pou tetoia epoxh pernouses apo ekei kai evlepeis olo to parking me amaksi,tote fadastite to manaviko tou kur Giwrgou,to mpakaliko tis kura Soultanas kai to mini market tis kuras marias ti tha kanoun ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ.....ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΘΕΩΡΩ ΜΕ ΕΥΣΕΙΝΗΣΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΩ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΘΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΘΗΝΟ.....ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΤΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΒΙΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ....Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΝΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΑ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ......ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.....ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ......ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ??ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γύρισε ο τροχός επαγγελματίες-έμποροι της πλάκας των Γιαννιτσών...Ζω 20 χρόνια στα Γιαννιτσά και από την εξυπηρέτηση των τοπικών μαγαζιών και τις τιμές, άντε να είμαι ικανοποιημένος στο 5%.Όταν ως καταναλωτής δε σε έχουν σεβαστεί στο παρελθόν, όταν σου δωθεί η <> δε θα τους σεβαστείς και εσύ..Αμοιβαία τα αισθήματα κύριοι.Παίξατε με τους καταναλωτές και ΤΟΥΣ χάσατε..Κάποιοι κλαίγεστε ότι τα λεφτά οι καταναλωτές,δε θα τα τζιράρουν στην τοπική αγορά αλλά σε μία απρόσωπη μεγάλη εταιρία.Και καλά θα κάνουν εφόσον το επιθυμούν γιατί είναι δικαιωμά τους.Εγώ που είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν θίγομαι άμεσα από όλα αυτά, πληρώνομαι από το κράτος και αδιαφορώ πλήρως για το που θα ξοδέψει ο καθένας τα λεφτά του..Είπα και πριν είναι δικαίωμα του άλλοστε.Και μη βιαστεί κάποιος να μου πει ότι ο μισθός μου είναι από τους φόρους που πληρώνει αυτός στο κράτος...Οι δημόσιοι υπάλληλοι δηλώνουν ακριβώς αυτά που παίρνουν από το κράτος γιατί πολύ απλά και να θέλουν δε μπορούν να κάνουν αλλιώς..Εσύ φίλε έμπορα-επαγγελματία πόσα δηλώνεις π.χ. από τα 50.000€ που θα κερδίσεις ετησίως?Πόσα????Άρα ίσως να μη πληρώνεις εσύ το μισθμό μου..Ακόμα όμως και αυτοί που μου τον πληρώνουν, πασχίζω να μάθω πληροφορική στα παιδιά τους που έχουν στείλει σε δημόσιο σχολείο.

    Υ.Γ.1 Στο κείμενο παραπάνω αναφέρομαι για τους ανάξιους επαγγελματίες που έβλεπαν πάντα τον πελάτη σαν € με πόδια.

    Υ.Γ.2 Πάντα στον κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που τον επιβεβαιώνουν,οπότε οι σωστοί επαγγελματίες που δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν στην πόλη μας (απλά σε πολύ μικρό βαθμό δυστυχώς) δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα γιατί οι καλοί πελάτες που έχουν αποκτήσει με το κιμπαριλίκι τους και την χρόνια άψογη συμπεριφορά τους θα τους στηρίξουν.Value for the money που λένε!

    Υ.Γ.3 Όλα αυτά αποτελούν την γνώμη μου και κανείς δε μπορεί να μου την αλλάξει.Ο καθένας τα βλέπει από την δική του οπτική γωνία.Ο ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ JUMBO ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ

    Y.Γ.4 Γιατί τέτοιο κόλλημα με τα jumbo συγκεκριμένα? Για τα Goody's ? Για τις μεγάλες αλυσίδες ?

    ***Ένα θύμα του καταναλωτισμού - δημόσιος υπάλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ωραια λοιπον κυριοι/ες αφηστε την τοπικη αγορα,να κλεισουν ολα τα μαγαζια,να απολυθουν ολοι που δουλευουν και να παμε να πιασουμε δουλεια ολοι στα jumbo και στα καθε jumbo,σωστα? H μηπως να βαλουμε κανα μεσο ρε αδερφε για να παρουμε μια θεση στο δημοσιο και μετα να αδιαφορουμε ολοι για το που ξοδευει ο καθενας τα λεφτα του.Ετσι,πληρης αδιαφορια απο ολους και να περιμενουμε το θαυμα και να βριζουμε τους πολιτικους που πλεον ειναι ο πιο ευκολος στοχος..

    Εχει πλακα παντως γιατι αυτην την περιοδο πεσανε στα χερια μου 3-4 φυλλαδια μαγαζιων της περιοχης μας και οπως και καθε ανθρωπος πηγα και εγω την βολτα μου στο jumbo και πηρα το αντιστοιχο φυλλαδιο,μα δεν βρηκα κανενα πιο φθηνο προιον στο jumbo που το εχουν και τα αλλα φυλλαδια των αλλων μαγαζιων,μα κανενα ρε αδερφε ..

    Παντως ο σωστος επαγγελματιας (και υπαρχουν αρκετοι ..) δεν εχει να φοβηθει τιποτα διοτι ο σωστος επαγγελματιας τις εχει περασει αυτες τισ καταστασεις και μπορει να ξανα επιβιωσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή