Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κατά την απόφαση της Super League να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα


Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αντέδρασαν έντονα στην ανακοίνωση της Super League με την οποία η διοργανώτρια εκφράζει την πρόθεσή της για κανονική διεξαγωγή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο (27-28/8).
Οι «πράσινοι» καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε ενημέρωση των μελών για την ανακοίνωση, ούτε σχετική απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας και επισημαίνει ότι η διαδικασία αυτή είναι αυθαίρετη, «φωτογραφίζοντας» τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έργο του οποίου ήταν η σχετική κίνηση...


O «δικέφαλος» κινείται στο ίδιο μήκος κύματος αλλά επιπλέον βάζει και το θέμα της αντικατάστασης Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλα από Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, όπως «υποδεικνύει», ουσιαστικά, η διοργανώτρια προς την ΕΕΑ, με την ανακοίνωσή της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταγγέλει τη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης εκ μέρους της Super league χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Συνεπώς, η διαδικασία με την οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της η Super League, για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι αυθαίρετη.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαχωρίζει τη θέση της από τη δήλωση της πρόθεσης αυτής, ή οποία υποκριτικά βασίζεται δήθεν σε έναν προγραμματισμό ο οποίος είχε γίνει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για το χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου».
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της Superleague (;), τόσο σχετικά με την διαδικασία αντικατάστασης του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, μετά την απόφαση υποβιβασμού τους, όσο και για άλλα θέματα που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ουδέποτε ενημερώθηκε για την ανακοίνωση αυτή και το περιεχόμενο της και βεβαίως δεν μπορεί να συνυπογράψει μια τέτοια πρόταση, η οποία θα πρέπει να τεθεί προς συζήτηση στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και να εγκριθεί από το σύνολο των μελών του.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Συνεταιρισμός αποτελεί σώμα των πολλών και όχι των λίγων».

Πηγή  sentragoal.gr

3 σχόλια:

  1. Εφόσον αληθεύει ότι η Σούπερ Λιγκ δεν ενημερωσε τα μέλη της για την ανακοίνωση, είναι μεγάλο σκάνδαλο. Το σκάνδαλο λογίζεται στον πρόεδρο της, που δεν είναι ούτε ο Γόντικας, ούτε ο Αδαμίδης, ούτε ο Πηλαδάκης, ούτε η γιαγιά μου. Έχει όνομα και λέγεται Μαρινάκης.
    Ο συναιτερισμός δεν είναι «one man show».
    Με τέτοιες συμπεριφορές πεθαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POIOS NA ENHMERWSEI ;O MARINAKHS POU ELEGE OTI THA PARAITITHEI STIS 11 IOULH KAI EXOUME 24 AUGOUSTOU;POU AKOMA DEN EXEI APOLOGITHEI KAI ARXISAME APO TELOS MAH;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re paidia, o Marinakis paizei mpala monos tou!! Kanei oti thelei stin dikia tou Superleague. Ento metaxi einai akoma proedros tis. Den eixe pei oti tha paretithei? Twra thelei na xekinisei to protathlima kai oti ginei. . . me opious na nai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή