Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ένα ταλέντο από τα Γιαννιτσά στην Μπορούσια


Την ώρα που οι Ελληνικές ομάδες κυνηγούν παίκτες απο το εξωτερικό,κορυφαίοι ευρωπαικοί σύλλογοι ανακαλύπτουν ελληνικά ταλέντα.  

Ο λόγος για τον 14χρονο Χρήστο Παπακαρμέζη των Ακαδημιών Γιαννιτσών ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την γερμανική Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.
Δείτε τι δήλωσε στο S.A ο Χρήστος Παπακαρμέζης για την νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του!

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ...

...θα έχει ο 14χρονος ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών Γιαννιτσών Χρήστος Παπακαρμέζης καθώς οι εντυπώσεις που άφησε στο τεχνικό επιτελείο των Γερμανών της Μπορούσια ήταν κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικές.
H ιστορία έχει ως εξής...
Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε απο την ''FootballTalentshop'' και τον Γιάννη Σισμανίδη ο οποίος σε συνεργασία με τον Μάνατζερ Χρήστο Παπαδόπουλο ξεχώρισαν αμέσως το ταλέντο του νεαρού Χρήστου και με συνοπτικές διαδικασίες κανόνισαν να δοκιμαστεί στην ''Borussia Mönchengladbach''.
Με συνοδεία τον πατέρα του ο νεαρός Χρήστος και μία ''βαλίτσα όνειρα'' αναχώρησε την 27η του Μάρτη και επέστρεψε την πρωταπριλιά με σχεδόν μια κλεισμένη θέση στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας καθώς οι εντυπώσεις που άφησε στον προπονητή Μάρκ Τρόστελ και τον βοηθό του Σεμπάστιαν Ντάμπιετζ ήταν εξαιρετικές.
Ο Χρήστος Παπακαρμέζης παρά το νεαρό της ηλικίας εμφανίστηκε μετρημένος και προσγειωμένος...
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο S.A
Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου απο το ταξίδι σου και την δοκιμή σου;
Έμεινα εντυπωσιασμένος απο τις εγκαταστάσεις,αλλά και απο την συμπεριφορά των παιδιών που αγωνίζονται στα τμήματα Under 14 και Under 15 στα οποία δοκιμάστηκα,καθώς αν και άγνωστος για αυτούς μου φέρθηκαν ιδιαίτερα φιλικά.
Απο οτι μάθαμε γνωρίζεις την Γερμανική διάλεκτο,πιστεύεις πως βοήθησε αυτό ως αναφορά την επικοινωνία με τα υπόλοιπα παιδια και τους προπονητές;
Φυσικά και βοήθησε,κατά την διάρκεια της δοκιμής δεν είχαμε την δυνατότητα να πούμε πολλά πράγματα,αλλά στα αποδυτήρια μιλήσαμε αρκετά.
Ποιες οι διαφορές του Γερμανικού με το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε,αλλά ξέρουμε οτι το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι πιο σκληρό και γρήγορο ενω το Ελληνικό σαφώς πιο αργό και σε γενικές γραμμές θέλει πολύ συζήτηση...(Γέλια)
Τι πιστεύεις πως χρειάζεται εκτός απο ταλέντο για να πετύχει κάποιος;
Πρέπει να έχει θέληση,πίστη σε αυτό που κάνει και χαρακτήρα.Επίσης η προπόνηση σε καθημερινή βάση και η σκληρή δουλειά.

Απο την μικρή σου εμπειρία μέχρι στιγμής λόγως της ηλικίας σου ποιές συμβουλές θα έδινες σε παιδιά της ηλικίας σου που έχουν και αυτά τέτοιες βλέψεις;
Aκόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά,να συνεχίζουν και να μην το βάζουν κάτω,επίσης να μην έχουν άγχος,να ακούνε τον προπονητή τους και να πιστεύουν στις δυνατότητες τους.
Χρήστο σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία...
Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά...
 
Δείτε βίντεο από την προπόνηση του νεαρού Χρήστου Παπακαρμέζη με τα χρώματα της Μπορούσια.


ΠΗΓΗ: Sports-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου