Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ξανά στην κυκλοφορία το ειδικό αυτοκίνητο της ΔΗΚΕΠΑΠ για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι


Μετά από αδράνεια δύο χρόνων τίθεται ξανά σε κυκλοφορία το ειδικό πολυμορφικό επιβατικό αυτοκίνητο της ΔΗΚΕΠΑΠ που κάλυπτε ανάγκες της υπηρεσίας σχετικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» στην Δ.Ε. Πέλλας και συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Αθύρων του πρώην δήμου Πέλλας.
Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Λούσπα Ερασμία επισήμανε ότι «με στόχο την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των Υπηρεσιών μας, αποφασίσαμε στο ξεκίνημα της επιχείρησης στον ενιαίο δήμο Πέλλας να αποκαταστήσουμε άμεσα τις υλικές ζημιές...

... που είχε υποστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τον Απρίλιο του 2010, μετά από τροχαίο ατύχημα, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες κοινωνικής φροντίδας και μέριμνας σε ηλικιωμένους του δήμου μας».
Από χθες, λοιπόν, το συγκεκριμένο πολυμορφικό αυτοκίνητο προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των δομών «Βοήθεια Στο Σπίτι»  με στόχο την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας της τρίτης ηλικίας και των ατόμων με κινητικά προβλήματα, ενώ θα παρέχεται η κατάλληλη φροντίδα στο σπίτι σε όσους χρήζουν βοήθειας, με περιοδικές επισκέψεις εκπαιδευμένου προσωπικού, το οποίο θα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όχημα για τις μετακινήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου