Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αναγνώστης για αεροψεκασμούς σε περιοχές της Πέλλας


Από φίλο αναγνώστη λάβαμε την παρακάτω καταγγελία η οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται σε αεροψεκασμούς σε περιοχές της Πέλλας που έλαβαν χώρα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες κάνοντας λόγο για βαριές συνέπειες στην υγεία των κατοίκων:

"Αγαπητοί συνδημότες, αυτό που θα'θελα να αναφέρω, είναι ότι οι αεροψεκασμοί σήμερα δεν έχουν τέλος!!!! Οι πρώτοι (της ημέρας) άρχισαν στις 6.30 το πρωί (τους είδα με τα μάτια μου αφού εκείνη την ώρα δουλεύω). Τα λευκά, μακρόσυρτα σύννεφα που δημιουργήθηκαν έμεναν στον ουρανό ως τις 12.30, ώρα που άρχισαν πια να "σκορπίζουν". Στο λεπτό, λοιπόν, ξανάρχισαν οι ψεκασμοί ακόμη περισσότεροι και ασταμάτητα...

...έως και τις 3 το μεσημέρι. Η ατμόσφαιρα έχει ήδη "θολώσει" για τα καλά, ενώ η μέρα μας σήμερα είχε ξεκινήσει με μια καθαρή και ηλιόλουστη ημέρα... Διάβασα και σε άλλες σελίδες για παρόμοια συμβάντα σε Αργολίδα, Λάρισα κ.λ.π. για σήμερα αποκλειστικά. Αλήθεια, απ'τη στιγμή που τεκμηριωμένα γνωρίζουμε όλοι πια, τη ζημιά που προκαλούν αυτοί οι αεροψεκασμοί, σε όλους μας και όχι μόνον, απ'τη στιγμή που επιστήμονες όπως και ο κ.Κατσαρός (του Δημοκρίτου νομίζω) επιβεβαιώνουν το τι συμβαίνει και ποιες οι βαρύτατες συνέπειες, ως απλοί πολίτες αυτής της έρμης χώρας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; Θα 'θελα μια απάντηση, παρακαλώ... Δεν χρωστάω σε κανέναν, πόσο μάλλον τα παιδιά μου, να έχουν ατονία, πόνους διάφορους κι αδικαιολόγητους και μια μόνιμη αδιαφορία έως και μελαγχολία θα την έλεγα εξαιτίας όλων αυτών. Ας μας εξηγήσουν τουλάχιστον, τίμια και ντόμπρα τι θέλουν από μας; Άντε να τελειώνουμε.... Ευχαριστώ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου