Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Συνεργασία Δημάρχου Πέλλας Γρ. Στάμκου με τους υπουργούς Εθν. Άμυνας και πολιτισμού


Διαδοχικές συναντήσεις είχε την Τρίτη 3/7/2012 ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα στα αντίστοιχα Υπουργεία.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα στρατόπεδα των Γιαννιτσών. Συγκεκριμένα η παραχώρηση για χρήση του κτηρίου Διοίκησης της πρώην 33ης Ταξιαρχίας στο Δήμο Πέλλας, η ολοκλήρωση παραχώρησης του στρατοπέδου Καψάλη καθώς και η τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των προσφυγικών οικοπέδων πέριξ του στρατοπέδου Φιλιππάκου...

  Στη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα που αφορούν το Μουσείο της Πέλλας, την ΙΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και την αποπληρωμή του έργου κατασκευή Πνευματικού Κέντρου και Βιβλιοθήκης στην Πέλλα.
Οι Υπουργοί, κατανοώντας τη σπουδαιότητα των αιτημάτων, δεσμεύθηκαν να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα για την άμεση προώθησή τους.

5 σχόλια:

  1. Τι πολιτικάντικη συνήθεια και αυτή.... Πάνε στην Αθήνα, συναντιώνται με στελέχη των υπουργείων -και μάλιστα χαμηλόβαθμα- και μετά πλασάρουν την ανακοίνωση για δήθεν συνάντηση με υπουργό. Από την Φουντουκίδου πήρε τέτοια μαθήματα ή από τον Καρασμάνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εσυ που το ξέρεις μαζι του ήσουν;Γιατί για φίλος του δεν μου φαινεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με χαμηλοβαθμα στελέχη συναντιεται ο Θ.Θ.και οι άλλοι μαιντανοι που βγάζουν κάθε πέντε λεπτά δελτια τυπου κ μας πρηζουν,με τις ανοησίες τους.Ο Σταμκος όπως πολυ καλα ξέρεις,κ βλέπεις μόνο όταν υπάρχει θέμα,κ σοβαρός λόγος τότε δημοσιεύει δελτια τυπου.Ο άνθρωπος διοικεί κ προσπαθει να βάλει σε τάξη αυτο που παρέλαβε.Κάνει διοίκηση με πράξεις,όχι με Δελτια Τυπου..Μεγάλη διάφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ρε πλακα που εχει η ιστορια.Την επομενη {Τεταρτη 4-7-12} εγω ειδα τον πρ.υπουργο εθνικης αμυνας,να τρωει ψαρια στην μαρινα του Φλοισβου,με Δημ.Συμβουλο του Δημου Πελλας και μαλιστα της αντιπολιτευσης.Στην παρεα βρισκοταν και βουλευτης της Ν.Δ απο γειτονικο νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και υστερα ξυπνησες...φιλε των 9:02μμ.Μήπως ειναι αυτος ο Δημ Συμβ που καποτε ο Υπουργος θα του βαφτιζε και το μωρο?Αλλα ο Υπουργός δεν είχε ιδέα...Αυτός ο Δημ Συμβουλος που ακόμη και στον ύπνο του ξεχνάει να πει αλήθεια? Μήπως ειναι αυτός ο ανεπάγγελτος,εύσωμος 45άρης που κυκλοφορεί με μια bmw και δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στην ζωή του, που τις τελευταιες 2 φορές κατεβαίνει υποψήφιος, εκλέγεται αυτός, αλλά όχι ο Δήμαρχος που υποστηρίζει...χαχαχα Αυτός που το παρατσούκλι του,θυμίζει γνωστό δικηγόρο των Αθηνών?Αυτός θα είναι σίγουρα.Τώρα,ναι,κατάλαβα σε ποιόν αναφέρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή