Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο οι χρήστες του Facebook



Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο μέλη έχει πλέον το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης.

Έως σήμερα, οι χρήστες του Facebook είναι υπεύθυνοι για 1,13 τρισεκατομμύρια «Likes» και 219 δισεκατομμύρια φωτογραφίες, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί 140,3 δισεκατομμύρια αιτήματα φιλίας.

Η ανακοίνωση του ορόσημου του ενός δισεκατομμυρίου μελών συνέπεσε με τη δημοσιοποίηση στοιχείων που καταδεικνύουν ότι...

...ο αριθμός χρηστών που χρησιμοποιεί το μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω φορητών συσκευών ανέρχεται πλέον σε 600 εκατομμύρια, αύξηση 48 εκατομμυρίων σε σχέση με τον Ιούνιο.

Σημειώνεται πως η αβεβαιότητα για την δυνητική κερδοφορία του Facebook από τις επισκέψεις μέσω φορητών συσκευών ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν στην καταβαράθρωση της τιμής της μετοχής του κατά την πολύκροτη είσοδό του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τους προηγούμενους μήνες.

Η μετοχή του Facebook αποτιμάται αυτή τη στιγμή στα 22 δολάρια, ενώ η τιμή στόχος όταν ξεκίνησε η δημόσια εγγραφή για την αγορά μετοχών ήταν τα 38 δολάρια.

Πηγή  skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου