Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Νίκες για το 1ο και 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών σε Αγώνες Επιχειρηματολογίας



Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δελφών διοργάνωσε και φέτος Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας 2012-2013, με την ευγενική χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ. Η διοργάνωση αγώνων επιχειρηματολογίας αποσκοπεί στην προώθηση και την καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των μαθητών, οι οποίοι εξασκούνται να σκέφτονται λογικά, ώστε να είναι ικανοί να καθορίσουν με ακρίβεια τα κεντρικά σημεία του θέματος που θα τους δοθεί, να παρουσιάσουν τις απόψεις τους με πειστικά επιχειρήματα και να μπορούν με ετοιμότητα να ανταπαντήσουν σε ερωτήσεις.
Οι προκριματικοί αγώνες Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή
17-02-2013 στο 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς. Από τα Σχολεία της ΔΔΕ Πέλλας συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και ομάδες με 5μαθητες, ως εξής:
• 1ο ΓΕΛ Έδεσσας, που σημείωσε 1 νίκη
• 2ο ΓΕΛ Έδεσσας, που σημείωσε 1 νίκη
• ΓΕΛ Σκύδρας, που σημείωσε 1 νίκη
• 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, που σημείωσε 2 νίκες
• 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, που σημείωσε 2 νίκες
• 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, που σημείωσε 1 νίκη
Τις ομάδες των σχολείων συνόδευε και εμψύχωνε ο Διευθυντής Δ.Ε. Πέλλας κ. Κωνσταντίνος Κούγκας.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αργά το απόγευμα της Κυριακής, οι ομάδες επέστρεψαν κατάκοπες αλλά έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις από τη συμμετοχή τους στους αγώνες.
Σημαντικό να αναφερθεί, είναι το γεγονός ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, ανανέωσαν, με θέρμη, το ραντεβού τους για τους αγώνες και την επόμενη χρονιά.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ
Χημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου