Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη ΠΑΟΚ με σούπερ «Σάλπι»



Εύκολη νίκη με 3-1 σημείωσε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επί της ουραγού Κέρκυρας. στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο «Δικέφαλος» πέρασε στη δεύτερη θέση, με ένα ματς περισσότερο από τον Αστέρα Τρίπολης, χάρις στα γκολ των Σαλπιγγίδη (25΄, 34΄) και Αθανασιάδη (29΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 68ο λεπτό ο Γκέσιος.
Οι παίκτες του Δώνη μπήκαν πολύ δυνατά και υποχρέωσαν τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο, χάνοντας την πρώτη καλή στο 5΄, όταν η κεφαλιά του προωθημένου Σίλντεφελντ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αναστασόπουλου...

Στο 22΄ το πολύ καλό σουτ του Λόρενς είχε την ίδια κατάληξη, αλλά μια «έκρηξη» του «Δικέφαλου» στο διάστημα 25΄-34΄ ήταν εκείνη που έκρινε τον αγώνα. Την αρχή έκανε ο Σαλπιγγίδης με εξαιρετικό ψαλίδι στο 25΄, για να κάνει το 2-0 με κεφαλιά ο Αθανασιάδης στο 30΄ και το 3-0, πάλι με εκπληκτικό ανάποδο σουτ (!) ο Σαλπιγγίδης στο 34΄.
Στην επανάληψη η Κέρκυρα προσπάθησε να ανασυνταχθεί, ήταν καλύτερη και παρά το βαρύ σκορ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 54΄ ο πολύ δραστήριος Γκέσιος πήρε την μπάλα από λάθος του Λίνο, αλλά στο 68΄ δεν λάθεψε, όταν από λάθος του Ιτάνζ πλάσαρε σε άδεια εστία και μείωσε.
Τρία λεπτά αργότερα, μάλιστα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια σε σουτ του Γιάντση για να αποτρέψει και δεύτερη παραβίαση της εστίας του και να γλιτώσει την ομάδα του από μπελάδες. 
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου