Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Το κόλπο της μεγάλης πυραμίδας στην Ελλάδα



Το κόλπο της πυραμίδας είναι απλό και γνωστό. Είναι αποδεδειγμένο ότι σε περιόδους γενικευμένης οικονομικής δυσκολίας, οι άνθρωποι που βλέπουν τα εισοδήματά τους να χάνονται ή να μειώνονται σημαντικά, επιζητούν το λεγόμενο εύκολο κέρδος.Ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι σε περιόδους οικονομικών κρίσεων μερικοί τομείς, όπως ο τζόγος, ανθίζουν. Παράλληλα, πολλές είναι και οι «ευκαιρίες» που μας κτυπούν την πόρτα και πατούν στην ανάγκη μας να επαναφέρουμε την χαμένη μας καλοπέραση. Μια από αυτές, και οι
επιχειρήσεις που λειτουργούν στη βάση «πυραμιδικών» συστημάτων.

Δώσε για να σου δώσω
Η ιδέα τους είναι πολύ απλή. Δίνεις 280 ευρώ αρχικά και 40 ευρώ κάθε μήνα και η εταιρεία σου δίνει την υπόσχεση ότι θα σταματήσεις να πληρώνεις αν μπορέσεις να πείσεις ακόμη τέσσερις να δώσουν 280 ευρώ μπροστά και 40 ευρώ μηνιαίως.
Μάλιστα, αν βρεις και πείσεις άλλους δύο τότε θα σου δώσει πίσω και τα χρήματά σου, ενώ αν καταφέρεις να πείσεις 60 άτομα να δώσουν 280 ευρώ και 40 ευρώ κάθε μήνα, τότε παίρνεις προαγωγή και… δώρο ένα μηνιάτικο.
Μία λοιπόν από αυτές τις εταιρείες -η οποία εδρεύει στο Ντάλας των ΗΠΑ- έκανε τα τελευταία χρόνια την εμφάνιση της στη χώρα μας συγκεντρώνοντας στους κόλπους της όλο και περισσότερα μέλη, τα οποία στο άκουσμα της «πολυτελής ζωής» που ανοίγεται μπροστά τους, άρχισαν να «κυνηγούν» φίλους και γνωστούς προκειμένου να τους πείσουν να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρείας-όνειρο.
Τρόπους δηλαδή με τους οποίους να μπορούν να κερδίζουν χρήματα εύκολα και γρήγορα προκειμένου να είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Η ελπίδα πως μπορούμε να επαναφέρουμε σε ατομικό επίπεδο την σχετική ευημερία που ζούσαμε μέχρι πρόσφατα ενυπάρχει στον καθένα μας.

Το… σύστημα
Πώς λειτουργεί όμως η εν λόγω εταιρεία; Πρόκειται για μια επιχείρηση η οποία, σύμφωνα με τα όσααναφέρονται στην ιστοσελίδα της, προσφέρει φτηνές διακοπές και… χρήματα. Το μότο της «έλα κι εσύ και άσε μας να σου δείξουμε πώς να βγάλεις τα προς το ζην… ζώντας». Αυτό που λέει δηλαδή είναι ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει λεφτά.
Με ποιον τρόπο; Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και από μαρτυρίες πολιτών στo zougla.gr, με την εγγραφή του κάποιος, πρέπει να καταβάλει 280 ευρώ.
Ακολούθως, θα πρέπει να καταβάλλει κάθε μήνα περίπου 40 ευρώ. Στην περίπτωση όμως που γράψει ακόμα τέσσερα μέλη στην εταιρεία, τότε σταματά να πληρώνει μηνιαίες δόσεις.
Επιπλέον, αν γράψει περισσότερα από τέσσερα μέλη, ή αν τα μέλη που έγραψε, φέρουν κι αυτά καινούρια μέλη, τότε ξεκινά να παίρνει μια προμήθεια κάθε μήνα. Συγκεκριμένα, για κάθε έξι μέλη που εγγράφονται, αυτός που τα πρότεινε παίρνει 100 δολάρια. Δηλαδή, όσο περισσότερα άτομα, τόσο περισσότερα χρήματα.

Τα «ψιλά» γράμματα
Βέβαια, αυτό που δεν λένε οι «κυνηγοί μελών» είναι ότι όποια χρήματα κερδίσει κανείς, τα παίρνει απόαυτόν που στρατολογεί και όχι από την εταιρεία. Γι’ αυτό άλλωστε κατά την εγγραφή, ο ενδιαφερόμενος υπογράφει ένα έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό που θα κερδίζει το μήνα.
Από τα στοιχεία διαπιστώνει κανείς ότι από τον κάθε ένα που δέχεται να γίνει μέλος, ο μόνος που ωφελείται είναι τελικά η ίδια η επιχείρηση, καθώς μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό που βρίσκεται στην κορυφή κερδίζει πραγματικά ενώ όλοι οι υπόλοιποι κερδίζουν ελάχιστα ή καθόλου.
Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Κάποιος καταβάλλει 280 ευρώ και 40 ευρώ το μήνα. Βρίσκει 4×280 = 1.120 ευρώ για να μην πληρώνει 40 ευρώ κάθε μήνα. Εν συνεχεία βρίσκει 6×280 = 1.680 ευρώ για να πάρει πίσω τα πρώτα 280. Έπειτα για κάθε 280 ευρώ που βρίσκει, κερδίζει 20? και. αν καταφέρει να φέρει στην εταιρεία 60×280 = 16.800 ευρώ θα πάρει 60×20 = 1200 ευρώ!
Τώρα, αν κάποια από τα μέλη τα οποία βρίσκονται κάτω από αυτόν που τα πρότεινε προς εγγραφή, αποχωρήσει και χαλάσει ο κύκλος των τεσσάρων ατόμων, τότε η μηνιαία συνδρομή ξανακάνει την εμφάνισή της μέχρι ο «κύκλος» να ξανακλείσε. Μέχρι δηλαδή να βρεθεί καινούργιο μέλος.

Μόνο το 0,09% βγάζει χρήματα
Άκρως αποκαλυπτικό είναι ένα διάγραμμα της ίδιας της εταιρείας (!) που συμπεριλαμβάνεται στο έγγραφο κοινοποίησης των εισοδημάτων της. Από αυτό προκύπτει ότι μόνο το 0,09% των μελών της κερδίζει χρήματα, το 21,6% βγάζει ποσά μικρότερα του βασικού μισθού και το 78,31% δεν βγάζει τίποτα!




Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι -κατά μέσο όρο- αν κάποιος θέλει (για να είναι μέσα στο 0,09%) να βγάλει χρήματα, θα πρέπει να στρατολογήσει πάνω από 1.000 μέλη.

Σεμινάρια από χρυσάφι
Επιπλέον, ειδική αναφορά αξίζει να γίνει και στα σεμινάρια τα οποία κατά καιρούς διοργανώνει η επιχείρηση, προκειμένου να μάθει στα μέλη της τα «μυστικά του επαγγέλματος».
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και προκειμένου κάποιος να λάβει συμμετοχή, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Ενδεικτική είναι η καταγγελία ενός 20χρονου, πρώην μέλους της επιχείρησης, ο οποίος, νιώθοντας εξαπατημένος, απευθύνθηκε σε δικηγόρο ζητώντας νομική συμπαράσταση.
«Είχα πάει εγώ και η παρέα μου σε μία παρουσίαση που μας είχε καλέσει ο κολλητός μου για να δούμε “κάτι τέλειο”. Πέσαμε λοιπόν πάνω στην παρουσίαση της εταιρείας. Στην αρχή, με αυτά που σου υπόσχονται για ταξίδια και για το ότι θα δουλεύεις με την παρέα σου και θα βγάζετε λεφτά και θα είσαι οικονομικά ανεξάρτητος, ενθουσιάζεσαι. Μετά όμως άρχισαν οι απαιτήσεις: Πρώτον, να πληρώσεις την εγγραφή, δεύτερον, να ανοίξεις λογαριασμό με ένα ποσό ως εγγύηση για τη συμμετοχή σε διάφορα events της εταιρείας, τα οποία πληρώνεις επειδή υποτίθεται ότι διδάσκεσαι. Και τρίτον, άρχισαν οι αφόρητες πιέσεις να φέρνεις άτομα για να εγγράφονται “κάτω” από σένα. Και αφού έγινε κι αυτό, έπρεπε να τους πείσεις να κάνουν κι εκείνοι τα ίδια. Όσο για ταξίδια, σχεδόν κανείς δεν πάει. Πας συνήθως σε κάποιο ταξίδι συνδυασμένο με training στο οποίο δίνεις 600-1400 ευρώ συνολικά για να μάθεις πως πρέπει να χειρίζεσαι τα υποψήφια θύματά και πως θα τους κάνεις πλύση εγκεφάλου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σχετικές καταγγελίες όμως υπάρχουν και σε γνωστά site του εξωτερικού, όπως στην ιστοσελίδα παραπόνων www.complaintsboard.com. Εκεί, ένας από τους αναγνώστες, μεταξύ άλλων, αναφέρει « Αν και η εταιρεία δεν είναι παράνομη, λειτουργεί με το σύστημα Πυραμίδα. Πληρώνετε με μετρητά για την πρόσληψη, και τα παίρνετε πίσω από τα μετρητά των μελών σας. Κάποιος πρέπει να χάσει τα χρήματα για να μπορείτε να πληρωθείτε. (…) Κρατήστε τα πορτοφόλια σας κλειστά».




«Όποιος δεν δουλεύει, δεν αμείβεται»
Ένας από τους εκπροσώπους της εταιρείας στην Ελλάδα, δήλωσε ότι η επιχείρηση είναι καθ’ όλα νόμιμη προσθέτοντας ότι το σύστημα το οποίο ακολουθεί δεν είναι πυραμιδικό αλλά δικτυακό.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι η εταιρεία δεν υπόσχεται σε κανένα μέλος ότι πρόκειται να βγάλει χρήματα, καθώς αυτό έγκειται στην ικανότητα του καθενός να προσελκύει νέα μέλη. «Αν δεν δουλέψεις, δεν θα πληρωθείς» ήταν χαρακτηριστικά η έκφραση που χρησιμοποίησε.

Πηγή zougla.gr

72 σχόλια:

  1. Αυτες τις μαλακιες παραπανω ποιος τις εγραψε...... εγω ειμαι 3 μηνες κ εχω αρχίσει να πληρωνομαι..... Η εταιρεία δεν σε δεσμευει για τιποτα κ με τιποτα.... τα παραπανω στοιχεία δεν ισχύουν. .......1000% απατεώνες ειναι αυτοι που εγραψαν αυτο το μπλοκ..... κ κατι αλλο γιατι δεν αναφέρουν κ την επωνυμία. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giati esy anafereis to onomasou?anwnymos ypografhs

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΆ ΑΝΑΦΈΡΕΙΣ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΆΤΗ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ 8 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙΣ.

      Διαγραφή
  2. Ποιος ειναι αυτος που εχασε λεφτα απο αυτην την ιδεα...... ασε που απο τα παραπανω στοιχεία τα περισσότερα ειναι ψέματα. ....... αλλα το γιατι δεν καταλαβαινωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε είσαι ένας, είτε είστε δύο που κάνουν τα παραπάνω σχόλια, σας κόβω για καμμένους από χέρι.Πέσατε στην πατάτα και αγωνιάτε μήπως δεν βρείτε κορόϊδα να τους μπλέξετε και αυτούς. Βάλτε τον κ.... σας κάτω να δουλέψετε και αφήστε αυτά τα σαλτανάπια για εύκολο χρήμα. Από παπαρολογίες χορτάσαμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ!!!!! ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Καλά σας λέει, τεμπελχανάδες!

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα παρακαλούσαμε τον φίλο ή την φίλη, να στείλει και πάλι το σχόλιο παραλείποντας όμως συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  5. η λαμογια σε ολο της το μεγαλειο, και τα τσιρακια αμεσως να σχολιασουν.... από πόσους τα φάγατε ρε λεβέντες και κελαηδάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η WorldVentures είναι μια από τις πολλές διακτυακές εταιρίες και το μεγαλύτερο VIP Travel Club.

    Δραστηριοποιείται στον χώρο των πακέτων ταξιδών και στον χώρο του τουρισμού, ως Travel Club έχει ως στόχο να αυξήσει τα μέλη του, γιαυτόν τον λόγω χρησιμοποιεί την τεχνική διαφήμισης του δικτυακού μάρκετινγκ ή αλλιώς διαφήμιση στόμα με στόμα ως μέσω προώθησης/διαφήμισης.
    Κάθε μέλος της πληρώνει συνδρομή (όπως σε κάθε club/σύλλογο), και μπορεί να γίνει κάποιος μέλος μέσω της σύστασης.
    Η εταιρία επιστρέφει το 65% των κερδών της στα μέλη της για αυτόν ακριβώς τον λόγω, για να την συστήσουν στους φίλους τους.

    Βλέπετε δεν απαντάω ανώνυμα και δεν κοροιδεύω κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai ti poulaei dld file epwnyme kai krataei to 35% san kjerdos?aera kopanisto?pyramida einai fysika

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε ανώνυμε δεν πουλαμεεεεεεεεεεε....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ? Δ Ε Ν Π Ο Υ Λ Α Μ Ε. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ? ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, Α ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ. Και στο κάτω κάτω δεν είναι για όλους..κάποιος πρέπει να μου σερβίρει και τα ποτά στη παραλία.

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε Ανώνυμε. Τι δεν καταλαβένης?
      Μια χαρά στα εξηγί ο Αλβανός.
      Αμαν ποια! Η ετερία είνε εκατώ τα εκατώ νόμιμι.

      Διαγραφή
  8. Συνεχίζω..
    Τον τελευταίο χρόνο η WORLDVENTURES αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς στην Ελλάδα, αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και πολλοί που μπαίνοντας στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ γνωρίσανε παταγώδη αποτυχία ή τους... "σόκαρε" ο χώρος του marketing σε τέτοιο βαθμό που ξαφνικά... ανακαλύψανε τον τροχό!

    Αρκετοί από αυτούς που παρακολουθούν μία παρουσίαση του project της WorldVentures λοιπόν, τρέχουν να αναζητήσουν πληροφορίες, που αλλού, μα φυσικά στην μηχανή αναζήτησης της Google, θεωρώντας ότι εκεί θα μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Έλα όμως που στο Διαδίκτυο πλέον υπάρχει τέτοια ελευθερία λόγου που ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, χωρίς αποδείξεις και χωρίς ονοματεπώνυμο, αυτό βέβαια σοβαρεύει μερικές φορές!

    Έτσι παρατηρούνται φαινόμενα ψευτο...bloggers, χρηστών δηλαδή που μέσω ενός άγνωστου blog γράφουν ένα άρθρο ΠΑΝΤΑ με τρανταχτή επικεφαλίδα τύπου: "απάτη", "πυραμίδα" κτλ. χωρίς φυσικά πάντα να αναφέρονται πραγματικά σε κάτι τέτοιο, αλλά κυρίως κατηγορώντας το marketing και όχι την εν λόγω εταιρία, γιατί το να κάνει κάποιος την εξίσωση, είναι πυραμίδα άρα παράνομη δείχνει πόσα γνωρίζει περί μάρκετινγκ!
    Θα σας εξηγήσω τι εννοω παρακάτω... και σίγουρα θα τρομάξετε αν δείτε ότι σύμφωνα με αυτήν την εξίσωση δεν πρέπει να τρώμε, να τηλεφωνούμε ή να χρησιμοποιούμε υπολογιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάτη λοιπόν είναι να δώσεις χρήματα και να μην πάρεις το προϊόν ή την υπηρεσία που αγόρασες, απάτη είναι να σου οφείλονται χρήματα και τελικά να μην τα εισπράττεις, ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν αναφέρει τέτοιο ή παρόμοιο γεγονός!

    Το αν κάποιος θέλησε να μπεί στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ αλλά δεν γνώριζε τίποτα τότε θα έπρεπε να φροντίσει να ενημερωθεί. Αν διαφωνεί με τον τρόπο που δουλεύει το μάρκετινγκ τότε κακώς έκανε ασχολήθηκε. Άρα δεν φταίει κανείς άλλος για τα λάθη κάποιον κυρίως γιατί ως ενήλικοι έχουν οι ίδιοι ευθύνες για τις αποφάσεις τους εάν τελικά δεν επιθυμούν κάτι. Καταγγέλλει λοιπόν κανείς ότι έκανε 4 συστάσεις και ενώ θα έπρεπε να μην ξαναπλήρωνε ευρώ χρεώθηκε; Καταγγέλλει κανείς ότι ενώ θα έπρεπε να πάρει το Χ χρηματικό ποσό δεν το πήρε; Μα φυσικά όχι, γιατί αν ίσχυε αυτό θα έκανε μια σοβαρή κίνηση και δεν θα καθόταν να γράψει στο Ιντερνετ τα σχόλια του θέλοντας να το παίξει... γνώστης νομίζοντας ότι ετσι κάνει καταγγελία!

    Εμένα προσωπικά όλο αυτό μου θυμίζει τους άνδρες που τρώνε χυλόπιτα από μια γυναίκα και σπεύδουν να την κάνουν βούκινο σε όσους περισσότερο γίνεται για το πόσο... άσχημη τελικά είναι! Κυρίως για να καλύψουν την αποτυχία τους και σε αυτήν την περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι ετοιμος να ξεκινησουμε??
      εισαι ετοιμος να ξεκινησουμε??
      εισαι ετοιμος να ξεκινησουμε??
      εισαι ετοιμος να ξεκινησουμε??

      Διαγραφή
    2. Σαι παρακαλό αν μπορίς μάθαι λήγω καλίτερι ορθωγραφεία ! Μου βγίκαναι τα μάτοια ...

      Διαγραφή
  10. Στο "καλύτερο" βέβαια από αυτά που έχουν διαβάσει τα μάτια μου, μία ανώνυμη αρθρογράφος η οποία ανέφερε την εταιρία ως "World of ventures"(!), κάτιWorldVentures MasterCard που δεν μου έκανε εντύπωση γιατί όπως η ίδια έγραψε, της είχαν κάνει παρουσίαση μέσω... Skype. Ωστόσο, το ότι δεν θυμόταν πολλές και σημαντικές πληροφορίες από αυτό που παρακολούθησε, δεν την πτόησε στο να συντάξει ένα άρθρο. Έτσι αναρωτιόταν πως η BMW και η Mastercard δεν είναι ενήμερες για την (κατά την γνώμη της μη υπαρκτή) συνεργασία τους με την WorldVentures! Που να γνωρίζει βέβαια ότι τα μέλη της έχουν κανονικά στα χέρια τους την κάρτα Mastercard με ειδικό λογότυπο.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιοι βέβαια πιστεύουν ότι όταν ξεκινήσουν να εργάζονται σε μια εταιρία θα πρέπει να αμείβονται με περισσότερα χρήματα από τον ιδιοκτήτη της και τους προισταμένους αυτής, με αυτό το σκεπτικό λοιπόν όπως λένε οι "από πάνω βγάζουν μόνο χρήματα", δυστυχώς τα πάντα στην ζωή είναι θέμα ιεραρχίας, δεν είναι φυσιολογικό κάποιος που έχει δίκτυο 200 ατόμων και να αμείβεται περισσότερα από αυτόν που έχει δίκτυο 2 ατόμων;

    Η αποτυχία λοιπόν δεν είναι απάτη, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ειναι αυτός που δημοσιεύει κάτι πολύ σοβαρό χωρίς στοιχεία, που ενώ είναι μια προσωπική άποψη έχει την ικανοποίηση ότι πραγματοποιεί καταγγελία γράφοντας με μεγάλα γράμματα ακραίους τίτλους που νομικά διώκονται για συκοφαντική δυσφήμιση...

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ: "Γράφτηκα πρίν 3 μήνες στο γυμναστήριο Gymnasirum, πλήρωνα συνδρομη 40ευρω, αλλά δεν είδα καμία αλλαγή, ο γυμναστής με πίεζε, με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ότι έπρεπε να πάω γυμναστήριο! Πέρασαν 3 μήνες και τα χρήματα μου πήγαν τζαμπα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρόκειται για ΑΠΑΤΗ, μακριά από γυμναστήρια! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η γνωστή σε όλους τηλεφωνική εταιρία και μια από τις κορυφαίες σε αριθμό συνδρομητών στην Ελλάδα σε μια πρόσφατη καμπάνια της προωθεί ένα νέο(?) σύστημα προώθησης/διαφήμισης. Αντί λοιπόν να πληρώνει υπαλλήλους για να σας χτυπούν κουδούνια, τηλέφωνα και να σας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις προτίμησαν να πληρώσουν όσους θα επιθυμούσαν να την συστήσουν στους φίλους τους ως την καλύτερη επιλογή!

    "Διάδωσέ το και κέρδισε!
    Αν είσαι συνδρομητής της hellas online, σύστησέ μας στους φίλους σου και κερδίστε όλοι!
    - Εσύ 20€ έκπτωση για κάθε φίλο που έρχεται στην hellas online.
    - Ο φίλος σου double play από 16€ το μήνα.
    Διάδωσέ το!
    Όσο περισσότερους συστήσεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις!"
    Μήπως σας θυμίζει WORLDVENTURES; Μήπως σας θυμίζει την διαφήμιση "στόμα με στόμα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μάρκετινγκ με το δικτυακό μάρκετινγκ διαφέρουν στο ότι στην δεύτερη περίπτωση μπορείς να στήσεις ένα δίκτυο πωλήσεων που θα δουλεύει για σένα, χωρίς εσένα.
    Θα πρέπει να ενημερωθείτε περί δικτυακού μάρκετινγκ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάμε τώρα να αναλύσουμε κάτι το πρωτοποριακό για να διαπιστώσουμε τι θα πεί ΠΥΡΑΜΙΔΑ μέσα απο ένα απλό παράδειγμα:

    Έστω ότι ανοίγει ο κύριος Λάκης μια πιτσαρία χωρίς να έχει ιδέα από τον χώρο των επιχειρήσεων. Επενδύει λοιπόν ένα κεφάλαιο και ξεκινάει. Τον πρώτο του τρίμήνο που δεν γνωρίζει κανείς για την επιχείρηση του έχει 100 πελάτες, τον δεύτερο τρίμηνο, οι πελάτες του αυξάνονται, το επόμενο τρίμηνο λόγω του ότι το προιόν του έχει γίνει γνωστό κάνει τις διπλάσιες πωλήσεις φτάνοντας σε έναν χρόνο να φτιάξει ένα ΔΙΚΤΥΟ πελατών, ή αλλιώς ΠΥΡΑΜΙΔΑ γιατί κατά την ανάπτυξη ενός δικτύου που ξεκινάει από το μηδέν θυμίζει τρίγωνο ή αλλιώς ΠΥΡΑΜΙΔΑ (γιατί η λέξη "τρίγωνο" είναι αρκετά φλώρικη για να τρομάξει κόσμο!).

    Κανονικά βέβαια το σύστημα πληρωμών των εταιριών δικτυακού μάρκετινγκ θα έπρεπε να λέγεται δενδρικό! Άρα σωστότερα εταιρίες-δένδρα και όχι εταιρίες-πυραμίδες. Και ξέρω καλά τι λέω διότι ακριβώς το ίδιο διδάχθηκα στη σχολή προγραμματισμού στο μάθημα: "Αλγόριθμοι-δομές δεδομένων".
    Και καλά διαβάσατε ο υπολογιστής χρησιμοποιεί αυτές τις πυραμίδες, δένδρα όπως θέλετε πείτε το, για να αποθηκεύσει δεδομένα στην μνήμη. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο, ο υπολογιστής σας είναι και αυτός ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φυσικά ούτε εγώ κάνω τον ειδήμονα και εγώ γράφω την προσωπική μου άποψη, αλλά τεκμηριώνοντας τα όσα γράφω. Εγώ είμαι ήδη 6 μήνες μέλος στην WorldVentures έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από events/εκπαιδεύσεις, ταξίδια, χρήματα.

    Δεν προτρέπω κανέναν να ασχοληθεί ή να μην ασχοληθεί με την WorldVentures, γιατί πολύ απλά είναι απόφαση του καθενός, δεν επηρεάζω καμία κρίση αλλά σας προτρέπω να διαβάζετε και να κρίνετε την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία κάθε λογής πληροφορίας που βρίσκετε στο Διαδίκτυο.

    Αν θέλετε να ζητήσετε το πλάνο αμοιβών μιας εταιρίας τότε σίγουρα αυτό δε θα το βρείτε σε αναζήτηση της Google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε προτρέπω να διαβάσεις καποιο βιβλίο marketing. Εκει μέσα θα βρείς περι τίνος πρόκειται, και γιατί έχασες τα χρήματα σου. Αντικείμενο του marketing είναι η προώθηση ενώς προϊόντος η μίας υπηρεσίας. Στην περίπτωση μας, το μαρκετινγκ εχει στόχο την προώθηση του μαρκετινγκ. Μονο απο αυτο, επρεπε να το καταλάβεις και να μην συμμετάσχεις. Ισως θα έπρεπε να συμβουλευτείς κάποιον γνώστη πριν πάρεις αυτή την απόφαση. Δεν σε κατηγορώ, ο καθένας μας χειρίζεται διαφορετικά την αποτυχία. Κάποιοι εθελοτυφλούν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη γκάφα τους, πιστεύντας οτι θα χαλάσει η υπόλειψη τους αν παραδεχθουν την απερισκεψια και την ευκολοπιστία τους, και προσπαθώντας να κάνουν και άλλους να την πατήσουν, για να μη φανούν οι μόνοι αφελείς.
      Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις πίσω.
      Φιλικά, Α.

      Διαγραφή
    2. φιλε εγω παντως τωρα πιστηκα....
      Που υπογραφω?ειμαι ετοιμος να ξεκινησω

      Διαγραφή
  16. Κλασσική πυραμίδα! Kρίμα να πετάτε τα λεφτά σας έτσι. Κάποια στιγμή θα σκάσει η φούσκα και όσοι δεν προλάβουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, θα τα κλαίνε. Παρατηρώ ότι οι περισσότεροι είναι νεολαίοι. Μάλλον η πιο ευπαθή ομάδα σε τέτοια θέματα. Πάρτε μια ιδέα από εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Pyramid_scheme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. tous ksegelane me tis limouzines pou nikiazi i eteria ton (150 euro) pou tous stelnoun! (oxi olous vevea) mono autous pou exoun pano apo 60 atoma! alla dn mas lene gia ta taksidia ta opia plironoun gia na pane! alla kai poso plironoun,
    apla einai atoma ta opia dn eixan pote kinonikotita kai dn tous prosexe kanenas pote ston dromo.kai me auton ton tropo nomizoun oti einai kapioi! to apolito psonisma leme!!! kai to mono pou kseroun einai na vgenoun FOTO me to pano pou leei! (YOU SHOULD BE HERE) ainte re pante na doulepsete lew egw! kai min ka8este kai lete ston kosmaki oti i douleia tou melontos einai *epaggelmatias touristas**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όσο για σένα φίλε αναγνώστη πιστεύω πως δεν σε πίεσε κανείς να κάνεις κάτι για την οποιαδήποτε δουλειά. Γιατί τρελαίνεσαι; Δες την κοινωνία γύρω σου και προβληματίσου με τον εαυτό σου τι είναι παράνομο και τι όχι.

    υ.γ.: Αν με θεωρείς λαμόγιο και θεωρείς οτι κάνω κάτι παράνομο κάνε μου μήνυση. Πρόσεχε όμως τις κατηγορίες. Μην στις γυρίσω για δυσφήμηση. Θα με βρεις και στο Facebook επειδή δεν κρυβόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. egw kserw atomo to opio eixe omada pano apo 60 atoma kai pire leuta gia BMW ton vravefsane kai tou dosane kai 800euro ka8e mina! alla ta 2 atoma ta opia eixe grapsi stravosane mazi tou kai figane apo auton! kai automata pirane kai ta atoma pou eixe apo kato dld oli tou tin piramida! kai twra dn perni tipota. kai stamatisan kai tin dosi gia ton BMW..! auto einai dld pou sou lene! **mis8o eforou zwis?**

      Διαγραφή
    2. Αρχικά αν θέλεις να συζητήσουμε μαζί μην μου αναφέρεις ξανά την λέξη πυραμίδα γιατί νιώθω ότι μιλάω με άνθρωπο-πρόβατο και αν θέλεις, μίλα με ονόματα. Και εγώ ξέρω άτομο που παίρνει 10000/μήνα...τι έχει να λέει; Θα πάρω και εγώ τόσα; Στο χέρι σου είναι αυτό. Αυτός ο άνθρωπος ίσως έκανε κάτι λάθος και τον παράτησε η ομάδα. εσύ στην δουλειά σου αν κάνεις ένα λάθος σοβαρό ακόμα και στο δημόσιο τομέα, μπορούν να σε διώξουν-απολύσουν; Εκεί δηλαδή γιατί δεν είναι παράνομο ή γιατί δεν έχεις μισθό εφόρου ζωής;

      Διαγραφή
    3. eisageleas den yparxei r paidia?

      Διαγραφή
  19. μας ζαλιζες με τις ετοιμες παπαρολογιες. γράψε τίποτα δικό σου. ή μήπως δεν σου έμεινε καθόλου εγκέφαλος από την πλύση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mister george xidaseli πολύ ζόρι βλέπω τραβάς! Τι έγινε? Σας ξεσκέπασαν? Άντε καιρός ήταν, γιατί στους δύσκολους καιρούς και στην ανεργία της νεολαίας στήσατε τρελό γλέντι, με την πυραμίδα,ναι , ναι , με την ΠΥΡΑΜΙΔΑ και όχι με το MLM που δραστηριοποιούνται άλλες εταιρίες. Αυτό που κάνεις εσύ και οι όμοιοί σου είναι τζόγος, εύχομαι να ξυπνήσεις γρήγορα γιατί στο έχουν κάψει το μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. george xidaseli exw parakolouthisei polles parousiaseis exw parakolouthisei to millions pou leei kapoia pragmata kai parola ayta den mpika.....esu eisai ena atomo to opoio exei mallon proxwrisei diladi s exoun kanei thn arxiki parousia k meta s kanan kai tn parousiasi to pws na parousiazeis to paketo pou tha swsei tin zwh s...(gt etsi to parousiazoun oi pio polloi...alpha time paradigma ksereis esu,,,loipon...exw na s pw kati...kala xrusa ola ayta pou les alla milas me paradigmata opws s exei o savvas christofi..aytos pou einai panw apo olous sas kai exei 52000 atoma apo katw t se 16 xwres...kai pernei 114000e ton mina kai exei kai 140000tips gia taksidia einai dld epagelmatias touristas opws diafimizete alla einai enas...se kathe xwra..loipon o sabbas me 52 xiliarika atoma exei apoferei stin etereia...peripou sta 15000000..+ dld se sxesi me ayta p edwse den pernei tipota ayta ta lefta einai dika m k dika s etsi....kai pisteyw oti h etereia an ithele opws tin les esu den tha eixe tetoia kerdi apo ena atomo mono + olon ton allon....ara tha mporouses kan na mn grapseis kati apo ola ayta p eipes gt apla den stekoun oute ta paradigmata me tin pitsaria oute kati allo....eisai kai esu ena thima.....apla epidei evgales kapoia xrimata den simenei oti tha ta vgaloun oloi....esu kati allo parousiazeis kai allo dineis stin ousia...kai kalutera mn apantiseis gt kamia apantisi kanenos apo esas den einai swsti kai pernaei adiafori elpizw kamia mera na kataleveis pou pigeneis....kai na mn afineis na se pigenoun...loipon ayta eixa na pw gnwmi m mn mpeite an thelete tin zwh sas gt me ayto kataligeis full time ergasia kai perneis pio liga k apta liga to blog ta grafei mia xara...kai gia na mn les mpainw k egw eponuma den krubomai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το καλυτερο που έχουμε να κάνουμε παιδια είναι να προσέχουμε με τι ασχολούμαστε και να κρίνουμε εξαρχής, ο καθένας με τα κριτήρια του, αν αξίζει ή όχι! εγώ δεν θα γραφομουν σε κάτι τέτοιο γιατί θεωρώ ότι θα με εκμεταλλευτούν και θα εκμεταλλευτώ και εγώ άτομα για να βγάλω χρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στο Πέλλα Δώθε αναφέρεσαι να φανταστώ για τις παπαρολογίες, γιατί το συγκεκριμένο έτοιμο άρθρο το είδα σε τουλάχιστον άλλα 3.842 blog-site.
    Βλέπω όμως πως έχεις και πολλά επιχειρήματα σε αυτά που μου λες ανώνυμο πρόβατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. george mono probata den eimaste gia ayto kai den mpainoume se puramides kai den kaanoume mages aytonepageltous tyxodioktes mpravo sto pella dwthe pou enhmerwnei exw ta lamogia apo thn ellada gemisame den theloume alla....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. dose lefta se enan astego tote piste ipireti tis world venture kai tis kathe tetias "etairias" na ine aftos to afentiko kai na trexeis esu na vriskeis atoma na grafonte kato apo esena..... thelete na apodiksete to anti8eto tou profanous! elate na doulepsete se emena na mou dinete lefta kai na mou vriskete monimous pelates pou tha agorazoun apo emena gia na sas doso piso kapia stigmi ta lefta sas piso....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εχω φαει "στενο" μαρκαρισμα για να μπω στην πυραμιδα αυτη, μεσα στα γιαννιτσα σε γνωστο καφε/καταστημα. απλα αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγατε τους χαρακτηρισμούς. Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  28. φίλε admin o εκλεκτός george αποκαλεί τους υπολοίπους πρόβατα, μας αράδιασε και 5 σελίδες προπαγανδιστικού-διαφημιστικού υλικού και δεν βλέπω να του έσβησες τα ποστ...τουλάχιστον οι χαρακτηρισμοί νομίζω ότι θα έπρεπε να αφαιρεθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφερόμαστε σε ανώνυμους χαρακτηρισμούς όπως «απατεώνας», αλλά και ύβρεις. Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  29. Paidia kodos psalmos alilouia!!!! egw pragmatika anipomonw gia tin stigmi pou tha skasei olo auto (giati tha skasei 10000%) kai tha dw pou tha kriftoun kai ti tha lene ola auta ta iperprovata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδια ο καθενας μπορει να πει την γνωμη το κ ο καθενας μπορει να εχει την δικη του αποψη πανω στο θεμα αυτο!Και εγω εγινα μελος μετα απο μηνες πιεσης και δεν ξερω πως θα παει...Αυτο που με εκανε να πω τελικα το ναι ηταν επειδη ειδα με τα ματια μου πραματα... Ο ξαδερφος μου (3 μηνες μελος) κερδισε την BWM στο ονομα του κ χωρις καμια χρεωση!Ολα τα ατομα που εχει βαλει ειναι 62 και τωρα απλα καθεται κ δεν κανει τιποτα!Απλα του μπαινουν καποια χρημα(δεν εχει σημασια ποσα-αν κ δεν ειναι πολλα)απο το πουθενα....Γι'αυτο εγω λεω οτι αν δεν το ψαξεις λιγο καλυτερα να μη το ακυρώνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πείτε ότι θέλετε... Δεν μας ενδιαφέρει!!! ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕ. http://www.youtube.com/watch?v=ZI0Iy_dBwsM
    (αυτό το link, είναι από την Φλωρεντία)
    4000 Έλληνες σε μέρες κρίσης.. Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ!!! Ανοίξτε τα μυαλά σας τώρα που είναι νωρίς..γιατί μετά που θα γίνει μόδα θα μας ψάχνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. OΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ COPY PASTE ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ SITES ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΑ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!!ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΧΘΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ?Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΕΣΑ(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?).ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ THN ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??? ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΙΟΝ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ(ΤAΠΕΡ,ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ TO ΤΙΜMING ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ!!!ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!! ΣΤΗΝ WORLDVENTURES ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ!!ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ!ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ!ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ?ΑΝΑΛΟΓΑ BLOGS ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!ΤΡΑΓΙΚΟ Ε??ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΟΤΙ Η WORLDVENTURES ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!! ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 1/2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΒΜW ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΞΩ ΕΙΧΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ!!!ΚΑΜΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ Η ΦΟΥΣΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΜΟΙΒΕΙ!!ΜΙΛΑΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BLOGS!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΑΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΤΛ ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ??ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ BLOG MΙΛΑΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις γιατι τα βλέπεις ολα ανώνυμα? ?? Γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ όλοι εμεις εχουμε φίλους και ακομα και πολύ κοντινούς συγγενείς που μας έχουν πρήξει με όλο αυτό και δυστυχώς δεν μπορούμε να τους στείλουμε εκει που πρέπει! Καταντήσατε brainwashed κρίμα! !!!!

      Διαγραφή
    2. etsi akribws opws ta les einai koritsi moy,,,na agiasei to stoma soy...blepw ton ka8e asxeto na leei asunarthsies k lew den 8a apanthsei kaneis????eimai k egw melos,mphka gia ta taxidia!!!!phga k dream trip se apisteyth timh se 5 astero me 149 dollaria k apisteutes paroxes!!!perasame teleia k etoimazomaste gia XRISTOUGENNA sthn PRAGAAAAAAA!!!!!!anupomonw!!!oi times einai apisteutes k h etairia enas anerxomenos kolossos!!!!!kante to oloi!!!!!!!!!!xrhmata den exw bgalei..akoma...giati den to exw deixei se kanenan filo mou..8a to kanw omws amesa!!!!8a xekinhsw na douleuw k to epixeirhmatiko!!!!!

      Διαγραφή
  33. αφου εισαι τοσο μαγκας πες στους φιλους σου κ τουσ συγγενεις σου οτι δεν σου αρεσει κ εχεις αρνητικη γνωμη....κανενα προβλημα..το γεγονος οτι εσυ δεν μπορεις να το καταλαβεις κ δεν πιστευεις οτι μπορει να σου προσφερει ενα εξτρα εισοδημα ειναι οκ...αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολεισαι με κατι που δεν θιγει τα συμφεροντα σου κ δεν σε ενδιαφερει.η μηπως δεν ειναι ετσι????ειμαι στην ιδεα 7 μηνες περιπου κ λεω με απολυτη βεβαιοτητα οτι ολο αυτο δουλευει..εβαλα μεσα τον κολλητο μου που ειχε σοβαρο οικονομικο προβλημα κ εχει βγαλει γυρω στις 6.000.εννοειται οτι δεν μας συμφαιρει να πληρωνει κανενας συνδρομη γιαυτο κ βοηθαμε τους παντες.ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ...ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ...ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ????ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ...Κ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ """ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΤΕ"""ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΠΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟΥ...Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΡΑ...10.000 ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ,ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΜW..NO 1 AYTH TH ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ,ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ..Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. se emena den tha apantisei kaneis sas eee mpravo re .. ;) tha perimenw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (kai kalutera mn apantiseis gt kamia apantisi kanenos apo esas den einai swsti) ...agori mou faskeis kai antifaskeis.na apanthsoyme ti ston koufo? psaksou

      Διαγραφή
  37. Λοιπόν να πω και εδώ το εξήε:Για απαντήστε μου σε κάτι αν μπορείτε:
    Πότε έχετε μεγαλύτερο κέρδος όλοι εσείς οι πυραμιδάνθρωποι εκεί στην απάτη?
    1) Όταν καταναλώνετε-πουλάτε το προϊόν? ή
    2) Όταν εισάγετε άλλους καταναλωτές από κάτω σας στο σύστημα?

    Προφανώς το 2ο είναι η σωστή απάντηση. Όταν εισάγετε και άλλους. Αυτό βάσει νόμου είναι μια παραπλανητική εμπορική πρακτική και διώκεται. (Ν.2251/1994) σελίδα 3237, άρθρο 9στ, παράγραφος κγ.Δες το εδώ: http://ec.europa.eu/consumers/cons_int/safe_shop/fair_bus_pract/transpos_laws_el.pdf

    Επίσης για τον ίδιο λόγο ακριβώς, και με το ίδιο νομοσχέδιο, η γενική γραμματεία καναταλωτή και το Υπουργίου ανάπτυξης τον Ιούλιου του 2013 εξέδωσαν ανακοίνωση στο επίσημό τους site που μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.efpolis.gr/el/ggk-deltia-typou/ggk-deltia-typou-2013/1651--2472013-.html

    Το υπουργείο ανάπτυξης και η γενική γραμματεία καταναλωτή ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ να καλεί στο 1520 για καταγγελίες, ώστε να γίνει έλεγχος. Δεν αναφέρω φυσικά και πάλι την προειδοποίηση της Αστυνομίας Κύπρου.

    Κανένα σοβαρό σχόλιο θα ακούσουμε ή μόνο χαζομάρες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to oti ekanes pseutiko profil sto facdebook me probata...me pe8anes!!! ti apotuxhmenoi uparxoun 8EE MOU... GET A LIFE

      Διαγραφή
    2. A...kai kane mas munhsh!!! me to pragmatiko sou onoma omws e!! kai pou eisai? teleutaia porta deksia

      Διαγραφή
    3. Συνονόματε, έχει μπει στο www.mac-team.net να απολαύσεις τα Ελληνικά μέλη της WV?

      Διαγραφή
  38. esu o anomumos pou m les na psaxtw ....allo eksupno paidi exei h mama s h mono esena gia na kseroume.....gt eisai polu talento milame...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ
    http://www.police.gov.cy/police/police.nsf/All/7C02AE95882F77F6C2257956002AD472?OpenDocument

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, εγώ δεν είμαι στην World Ventures, και διάβασα αυτό που ανέβασες απο την Αστυνομία της Κύπρου. Εσύ το διάβασες? γιατί δεν λέει πουθενά ότι είναι παράνομη, αντιθέτως....

      "Με αφορμή τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και στην Κύπρο, η Αστυνομία καλεί το κοινό, εφόσον περιέλθουν στην αντίληψη του τέτοιου είδους δραστηριότητες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό."

      Διαγραφή
  40. Εμένα η εταιρία μου έχει δώσει ασημί BMW βγαζω κάθε μήνα 100000 € μου αγόρασε σπίτι, μου πήρε πατίνι, ποδήλατο, μηχανάκι, διαστημοπλοιο και τωρα θα μου πάρει και διαστημικό σταθμό. Επίσης μόλις γράψω όλο τον πληθυσμό της γης, με το διαστημοπλοιο θα αρχίσω να γράφω και εξωγηινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είναι απίστευτο το πόσοι τυχάρπαστοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας... Σάπια χώρα - σάπιος λαός... στην Νορβηγία έκλεισε ( ως πυραμίδα ), στην Σουηδία ετοιμάζεται να κλείσει, στην Κύπρο αλλάζει ο νόμος σύντομα και γίνεται κακούργημα η συμμετοχή σε πυραμιδωτά συστήματα και το πρόστιμο γίνεται 200Κ από 50Κ ευρώ, και στην Ελλάδα ακόμη τίποτα... έχουν γίνει βέβαια καταγγελίες, και τα training events που ήταν προγραμματισμένα για τον Μάρτιο στην χώρα μας, ακυρώθηκαν οπότε ίσως να έχει αρχίσει η πίεση... απολαύστε τους Έλληνες τυχάρπαστους στην ιστοσελίδα www.mac-team.net Ανάμεσά τους γνωστοί αθλητές, μοντέλα κτλ.. έλεος.. ας κάνει κάποιος κάτι επιτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! Ο ΦΟΒΟΣ, Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ, ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ WORLDVENTURES και οποιαδήποτε άλλη νόμιμη εταιρία δικτυακού Μάρκετιγκ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ! ΗΤΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΥΒΡΕΙΣ , ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΝΟΥΔΗΣ , ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ SITE ΠΕΛΛΑ ΔΩΘΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ Ι. ΣΤΙΝΤΣΟΥΔΗ
    Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη ακρίβεια για το μέλλον. Αυτό, όμως, που χρειάζεται είναι να μη χάσουμε τη φωτεινή «πανοπλία» μας: τα όνειρα, τη δίψα για ζωή, την αισιοδοξία και την επιμονή που θα μας εξασφαλίσουν την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό. Εντάξει, είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Ελλάδα υποφέρει από «Λερναίες Ύδρες», Πιο εύκολα πολεμά κανείς , όμως, με φόντο τον ήλιο παρά κοιτώντας παραδομένα το σκοτεινό έδαφος. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στο απέραντο, που νικά το πεπερασμένο των «Εφιαλτών» της Ελλάδας μας. Γιατί, όπως είπε και ο Στρατής Τσίρκας: «Όταν έχεις μέσα σου το φως, δε σε σταματάει κανείς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απλα πραματα. Αφου ειναι κοθολα νομιμη . Τι φπα αποδιδει στο κρατος τοσο η εταιρεια οσο και οι κερδιζοντες χρηματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πληρώνω κάτι κάθε μήνα για να πάω διακοπές κάποια στιγμή; κρατάω τα λεφτά μου και πάω χωρίς αυτούς. Σου βρίσκουν φτηνά ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων να το κάνω τι; διακοπές πάω όχι να κάτσω στο ξενοδοχείο. Πέρα από αυτό δεν σου λένε ότι τα αεροπορικά τα πληρώνει εσύ δεν είναι μέσα στο πακέτο. Όλο είναι μια απάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή