Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Γιαννιτσά: Υπάλληλος του Δήμου σκότωσε με φτυάρι αδέσποτο



Σύμφωνα με καταγγελία της Δανάης Γ. ο κηπουρός του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, σκότωσε με φτυάρι ένα αδέσποτο (φώτο) και τραυμάτισε σοβαρά, ανοίγοντας το κεφάλι, ενός δεύτερου.

Όπως καταγγέλλει όλα συνέβησαν όταν τα είδε να ξαπλώνουν στο γρασίδι. Τότε άρχισε να τα κυνηγάει με μανία και άρχισε να τα ξυλοκοπεί με το φτυάρι.


Η φιλόζωη θα καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών.

Διαμαρτυρηθείτε όλοι στον Δήμο για την αποτρόπαια πράξη του υπαλλήλου!

Τηλέφωνο: 2382350-808
Εmail: dimos@giannitsa.gr

Πηγή: dogw0rld.blogspot.gr

64 σχόλια:

  1. πολυ καλα τα εκανε, μπραβο στον Υπάλληλο και οποιος θελει να καταθεσει μυνηση να τα παρει σπιτι του, Φτανει τελος παντων.
    Αυτη ειναι η αποψη μου και παρακαλω να δημοσιευθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΡΜΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
      ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ?????????

      Διαγραφή
    3. Κοπρόσκυλα είσαι εσύ και πολύ άλλοι σαν εσένα, και σου εύχομαι σε εσένα και σε όλη την οικογένεια σου να βρεθεί ο ψυχικά αυτός άρρωστος μπροστά σας και να σας κάνει το ίδιο, να σας αφήσει στον τόπο με ένα φτυάρι, γιατί δεν θα διαφέρεται σε κάτι από το σκυλάκι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα το κάνει και σε εσάς και στον οποιοδήποτε γύρω του!!!!

      Διαγραφή
    4. TELIKA ESY EISAI XEIROTEROS APO TON YPALLILO
      FILOZOI KAI PAPAR#$^&@ES KOMPLEXIKOI EISTE POU DEN SAS KANEI KANEIS PAREA KAI VRIKATE TA SKYLIA GIA FILOUS

      Διαγραφή
    5. Κόμπλεξ έχεις εσύ, και όχι εγώ, και πολύ θα ήθελες να ίσχυε αυτό που λες, ξανά πες το και ίσως το πιστέψεις, εμείς οι φιλόζωοι είμαστε αγαπητοί και στα ζώα και στους άλλους ανθρώπους!!! Και κάτι έτσι ενημερωτικά ο άνθρωπος που βγάζει βία στα ζώα θα το κάνει χωρίς κανένα δισταγμό και σε ένα παιδί ή έναν συνάνθρωπό του που θα βρεθεί μπροστά του τυχαία, γιατί αυτό το άτομο είναι ψυχικά άρρωστο!!!

      Διαγραφή
    6. παιδιά χαλαρώστεεεε!!!! και μην επιθυμείτε το κακό κανενός .. τί φταίνε οι συγγενείς του ανώνυμου??! μπορεί να μην τα συμπαθούμε όλοι μας τα ζωντανά αλλά όχι και να τα σκοτώνουμε !!! μια τέτοια πράξη αποτελεί έγκλημα ..... Το γεγονός ότι οι ψυχούλες αυτές βρίσκονται στο δρόμο αίρμεα της κακοκαιρίας και των ανθρώπινων δράσεων είναι αρκετό για να κερδίσουν την συμπάθεια μας ..
      Εξάλλου Ανώνυμε .... τα σκυλάκια βρέθηκαν σε αυτή την θέση είτε επειδή εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι τα παρατήσαμε στους δρόμους και είτε επειδή ο δήμος δεν μερίμνησε για τις στειρώσεις τους !
      Προσωπικά εγώ δεν απειλήθηκα ποτέ από ζωντανό .... δεν τα πειράζω και δεν με πειράζουν .. επομένως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι μάλλον κάτι κακό θα καναν και θα τους όρμηξαν τα αδέσποτα ... ( αμφιβάλω πάντως αν τους όρμηξαν στα αλήθεια )
      Κλείνοντας να σου πω ότι και εγώ πήρα σκυλί από τον δρόμο .... και πραγματικά έχει πολύ καλό χαρακτήρα ..., και δεν ορμάει σε κανέναν ....

      δεν έχω σκοπό να σου αλλάξω γνώμη .... αλλά μέσα από τα όσα είπα ελπίζω να την αλλάξεις μόνο σου και να δράσεις εναντίον του ανθρώπου αυτού που αφαίρεσε μια ζωή ..... είτε σκυλίσια είτε ανθρώπινη μιλάμε για μια ΖΩΗ!

      Διαγραφή
  2. καλα το εκανε και εμεις εχουμε σκυλια και τα τρωει η αλυσηδα.Αν δαγκωνε το παιδι της κυριας τη θα ελεγε και ποιον θα εκανε μυνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΚΟΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΥΣΟΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Η ΠΟΛΗ.

      Διαγραφή
  3. "πολυ καλα τα εκανε"...."καλα το εκανε"...... Θεέ μου, ντρέπομαι και φοβάμαι που ζω σε αυτή την πόλη!!!!!! Άνθρωπος που δε σέβεται τα ζώα, δε σέβεται και τους ανθρώπους... ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ...... Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι χαζομαρες ειναι αυτες , οποιος δεν σεβεται τα ζωα δεν σεβεται τους ανθρωπους? τους ανθρωπους ποιος τους σκεφτεται απο κατι τετοιους ζωοφιλους σαν εσας? που προτιματε τα ζωα απο τους ανθρωπους........... αρα εσεις δεν σεβεστε τους ανθρωπους..................αντε τωρα μαθατε με τα κοπροσκυλα , να τα παρετε σπιτι σας ζωοφιλοι κ οχι ανθρωποφιλοι

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ

      Διαγραφή
    3. ''Ανώνυμος8 Δεκεμβρίου 2013 - 11:39 π.μ.'' Μπροστά σε κάτι τέτοιους ανθρώπους σαν τα μούτρα σου εννοείται θα προτιμάμε τα ζώα!!!

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά μόνο ντροπή μπορούν να με κάνουν να νιώσω τα σχόλια σας.
    Είναι απάνθρωπη η πράξη του και φυσικά διώκεται ποινικά.
    Ντροπή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙ ΚΟΠΑΝΙΜΑ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος 6;10 δεν νομίζω να έχεις σκυλί γιατί αν είχες δεν θα μιλούσες έτσι αλά κακός ασχολούμαι γιατί πέφτω στο επίπεδο σας .ΠΑΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ανθρωπος ειναι το μονο ζωο που κανει κακο στον αλλο χωρις να τον πειραξουν... Ακομα ενα παραδειγμα αυτος ο κηπουρος που πρεπει να τον κλεισουνε μεσα γιατι οποιος σκοτωνει ζωο, το ιδιο ευκολα σκοτωνει και ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ !!! ποσα ζωα θελεισ να σου πω που ειναι επικυνδυνα χωρις να τα πειραξεις ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΖΗΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  9. μπραβο του εγινε ηρωας ποσο μαλακας ειναι ο τυπος !!!!!!!ο καταπιεσμενος!!!!το ιδιο του κανει η γυναικα του μαλλον!!!!τον ξερω τον τυπο πιο κομπλεξικος πεθαινεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AN EIXA SKYLI DEN THA ITAN ADESPOTO KAI AN TO AFINA THA EIMOUN EGO YPEFTHINOS GIA OTI EKANE
    ESEIS EISTE TZAMPA MAGES GIATI YPERASPIZESTE TA ADESPOTA EK TOU ASFALOUS, EGO SAS EYXOMAI ENA ADESPOTO NA ORMISEI AGRIEMENO SE SAS I STA PAIDIA SAS KAI NA DOUME TI THA LETE. STA MATIA MOU MPROSTA ENA MAYRO SKYLI ORMISE SE MIA EGKYO GINAIKA KAI I KAIMENI EPESE KAI KONTEPSE NA XASEI TO MORO TIS APO TON FOVO
    EISTE KAKOPSIXOI KAI KRYVESTE PISO APO TIN DITHEN AGAPI SAS GIA TA SKYLIA ALLA APLA MISITE TOUS ANTHROPOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΡΑΞΗ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΜΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΕ

      Διαγραφή
  11. ''Ανώνυμος8 Δεκεμβρίου 2013 - 1:24 π.μ.'' Και για να μην αναφερθώ και σε 2 σχόλια παραπάνω, τα αδέσποτα δεν εμφανίστηκαν μόνα τους αλλά κάποιοι μην τους χαρακτηρίσω γιατί δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο τους, τα παράτησαν, άρα για την όλη κατάσταση με τα αδέσποτα ευθυνόμαστε εμείς, άρα μην κατηγορείς τα ζώα αλλά τους ''ανθρώπους'' γύρο σου!!! Και κάτι για το τέλος ο άνθρωπος ο οποίος κακοποιεί τα ζώα δεν θα διστάσει να το κάνει και σε ένα παιδί ή σε κάποιο άλλο άτομο που θα συναντήσει!!! Άρα αν έρθει ένας την ώρα που προχωράς στο δρόμο και σε κοπανήσει με ένα φτυάρι, τότε μην αναρωτηθείς γιατί, γιατί αυτό το άτομο είναι ψυχικά άρρωστο και μετά το σκυλί, ένα παιδί και εσύ θα είστε τα επόμενα θύματα του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ ΚΡΕΑΣ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα ''υποκριτές'' παρά δολοφόνοι, με έλλειψη παιδείας και ψυχικά άρρωστοι!!!

      Διαγραφή
  12. μια λεξη μονο ΖΩΑ κ οι δήθεν κ οι καραγκιοζεις ο υπαλιλος !! δεν ειμαι φιλοζωος αλλα κ ειμαι ... αλλα εχετε μαζευτει τοσα ζωα που σας βαρέθηκα κ δεν μιλαω μονο για αδεσποτα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ena megalo mprafo sta tosa psemata pou lene....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. afto einai ena megalo psema.kanenas ipalilos den skotose kanena skili.....k an exoun apodiksis opos anaferonte?tote giati den kanoun minisi?to sikekrimeno skili to xtipise amaksi k oxi o ipalilos tou dimou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?ΠΕΣ ΠΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ

      Διαγραφή
    2. eno esis idate tn ipalilo tou dimou n to xtipai m fiari.....afto giati den to ide kanis?

      Διαγραφή
    3. Ηλίας Αμπαρτσουμιάν11 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:00 μ.μ.

      Για να γίνεται ονομαστικά το άρθρο αυτό είναι αδύνατον να μην τον είδε κάποιος. Δεν είναι λογικό αλλά και νόμιμο να κατηγορούν (και μάλιστα δημόσια) έναν άνθρωπο χωρίς να έχουν αποδείξεις για τις πράξεις του.

      Διαγραφή
  16. malon afti pou asxolounte den exoun tipote alo n kanoun?den mpori na vazoun ta skilia isa m tous an8ropous...ka8ome k diavazo ena soro sxolia....prepi opos dipote na mazeftoun ta adespota......iparxi sovaro provlima.....ormane se perastikous k se pedakia m podilata...einai poli epikindino na ormisi ena skili se ena pedaki m podilato.....8a gini kanena atixima k tote 8a doume pios 8a analavi tin ef8ini.........o dimos h afti pou einai filozoiki?.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ego prosopika ida enan na vgazi ta kolara ap ta skilia k na ta fotografizi.les ke 8a kanoun pasarela.....poles fotografies....k o sikekrimenos ka8ete isixa.kani tn douliatou ka8e proi k peta anigi to magazaki tou k perimeni na pesi kanena til gia ta skilia........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΚΟΛΛΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

      Διαγραφή
    2. to exoume pi stn dimo.kseroume k pios einai....k oso gia to dikeoma?malon to pire monostou.

      Διαγραφή
    3. epidi kseris esi gia pion milame....malon kanis tn aniksero...panta tetia....

      Διαγραφή
  18. Το γεγονός το είδε η Δανάη Γ. όπως αναφέρετε. Άρα ήταν αυτόπτης μάρτυς, δηλαδή ψέματα είπε, τι είναι μυθομανής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΗΤΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. afta ta psemata alou.....afou tis ides pos k den tis evgales foto? pos ke den tis emfanisate???ine dinaton na doun kapion na xtipai skili m tsekouri i fiari mprosta stin dimarxia?mprosta se tosa atoma k kanenas n min pi tipota....afto pali pos ginete?mipos ixe k prioni?

      Διαγραφή
  19. malon....k go pou imouna?molon ine mi8omanis.......den exi apodiksis....an ixe?8a ekamne k minisi....den 8a ka8otan na sxoliasi tosa pola.....malon mperdevonte.....to mpalaki o enas to rixni stn alon.....otan milisame sto til me tn sikekrimeni?ipe oti tis to ipe mia filitis k iparxi martiras k den 8eli na kata8esi.......anine dinaton....egine ena tetio sovaro kakourgima ke den 8eli na kata8esi kanenas?...mprosta se tosous perastikous?den ide kanenas tipota?min ksexname oti milame gia to dimarxio.pou ka8imerina ginete xamos apo kozmo.....kanenas den ide tipota.pos ginete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

      Διαγραφή
  20. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω, αν κατηγορείτε άδικα ένας συμπολίτης μας εργαζόμενος σαν κηπουρός σε συνθήκες δύσκολες αυτή την εποχή με τις χαμηλές θερμοκρασίες,από τέτοια άτομα αναξιόπιστα, μυθομανή, βλαμμένα, ηλίθια, ανήθικα θα τολμούσα να χαρακτηρίσω, να τους κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, γιατί το θέμα με το οποίο κατηγορήθηκε είναι σοβαρό. Τα αδέσποτα αποτελούν εδώ και καιρό σοβαρό πρόβλημα σε όλους τους πολίτες,φιλόζωους και μη αλλά και τους ιθύνοντες της πόλης μας. Δεν είναι θέμα να ασχολούνται οι γραφικοί και οι γελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ

      Διαγραφή
    2. Αν οι συνθήκες τις δουλειάς του δεν του αρέσουν τότε ας μην την κάνει, ΕΛΕΟΣ μάθαμε τώρα να κατηγορούμε τα αδέσποτα για επιθέσεις λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορούν να βλάψουν και να κάνουν κακό στον οποιοδήποτε!!! Και θα σου πω την παροιμία ''δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, άρα για να ακούστηκε για το συγκεκριμένο άτομο θα υπάρχει μια δόση αλήθειας, γιατί δεν ακούστηκε για κάποιον άλλον; Και σταματήστε πλέον να επαινείται τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις από άτομα χωρίς παιδεία, μόρφωση και το χειρότερο ψυχικά άρρωστα, γιατί θα το ξανά κάνει αυτό μόνο που την επόμενη φορά θα είναι ένα παιδί ή ένα τυχαίο άτομο που απλά θα βρεθούν μπροστά του!!!

      Διαγραφή
    3. den katigorise kanenas ta adespota.aplos prepi n mpi mia taksi gia n min ginonte tetia pragmata.prepi kati n gini opos k dipote.....to 8eama pou vlepoume ka8e mera einai gelio..prepi n vre8i mia lisi gia ta adespota gia n min ftanoume se afto to simio...oxi ipes.oxi ipa.oxi ekino.oxi to alo.oxi m ide.oxi tn ida.i ali8ia einai oti prepi na vre8i mia lisi...prepi n mazeftoun ola.gia stirosi k emvolio.toulaxiston n kseroume oti einai se ena meros k ta prosexoun.sigoura 8a einai pio kala k pio omorfa k sigoura pio asfalis...kaka ta psemata,ala k afta einai krimas.einai psixoules pou psaxnoun mia zesti aggalitsa k ena xadi....

      Διαγραφή
    4. Όλα αυτά που λες τα βρίσκω πολύ σωστά και συμφωνώ απόλυτα, όμως αυτά να τα πεις σε αυτούς που έχουν μη στειρωμένα τα σκυλιά τους να γεννάνε ανεξέλεγκτα και μετά να παρατάνε τα κουτάβια στους δρόμους, ή σε αυτούς που παίρνουν ένα κουτάβι και μόλις μεγαλώσει και το βαρεθούνε το εγκαταλείπουν στον δρόμο!!! Δεν γίνεται 5-10 φιλόζωοι να προσπαθούν να κάνουν κάτι με τα αδέσποτα μαζεύοντας τα, στειρώνοντας, εμβολιάζοντας τα και δίνοντας τα για υιοθεσίες ενώ άλλοι 100 να τα παρατάνε, και το χειρότερο να παραπονιούνται μετά για το πρόβλημα με τα αδέσποτα και να σνομπάρουν τους φιλόζωους!!!!

      Διαγραφή
  21. katadikazo kai ego me tin seira mou mia tetoia praksi an kai exo skili den gostaro ta adespota giati kathe fora pou pernaga mprosta apo mia epeixirisi stoiximaton me ormagan alla tetoia tixi oute se mirmigki den aksizei kapoioi edo mesa katekrinan enan filo tou blog alla kapoioi edo mesa edosan aksia se auton ton filo eimaste opos oi koinonia mas asxoloumaste me auto pou fenete kai akougete kai oxi me tin riza tou provlimatos protimo to mialo mas na to baloume na doulepsei gia kapoia lisi para na asxouloumaste me ton kathe.......... parakalo na to perasete den exo prosbali kanenan kala xristougenna kai euxomai kamia kakopiisi oute se anthripo oute tetrapodo dipodo eksapodo giati kapoia stigmi an ginei se emas tha katakrinoume kai min ksehnate pos ta zoa opos ta apokaloun einai sto fisiko tous peribalon emeis ta diaxnoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. exo pa8i plaka.anti na imaste enomeni o enas me tn alon.kitame pios 8a vgali protos to mati tou alou.apistefto.....katigorite adika enan simpoliti mas....ntropi sas......ma8ate sta tosa psemata....otan dimosia vgazoun tosa psemata???????fantasou m ti atoma exoume na kanoume......k na fantasto oti vgenoun k stin kinonia...afti i an8ropi....den kani dimosia na katigoroume kanenan......an aftos o an8ropos pou sigoura kseri pios einai ,sas kani minisi ti 8a gini?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. apo tin mia leme oti ton ida prosopika??k apo tin ali.i simperifora tou martira ine panta i idia.min me anakatevete.diladi panta o idios martiras einai,afto pali pos ginete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kata tin gnomi mou ta sklilia prepi na ta <> forodas tous alisida tha elege enas fisiologikos anthropos eno ena filozoos tha elege ta zoa prepi na zoun eleuthera ke ales p@p@r!E$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας να μιλήσεις με κανέναν ψυχολόγο και να του πεις τι ''ωραίες απόψεις'' σου, γιατί αν θεωρείς ότι η αλυσίδα(δέσιμο σκυλιού=κακοποίηση) είναι το ''φυσιολογικό'' τότε κάτι συμβαίνει!!!

      Διαγραφή
  25. Ηλίας Αμπαρτσουμιάν11 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:49 μ.μ.

    Διάβασα πολλά από τα σχόλια και παρατήρησα ότι οι περισσότεροι είναι ή φιλόζωοι ή το εντελώς αντίθετο! Ας τα πάρουμε από την αρχή. Δεν είναι σωστό να υπάρχουν αδέσποτα για τους εξής λόγους. Πρώτων από πλευρά υγιεινής, δεύτερων επειδή δεν μπορούν να ζήσουν εύκολα ( δηλαδή δυσκολεύονται να βρουν τροφή, δεν έχουν την κατάλληλη φροντίδα και πολλά ακόμα.) και τρίτων είναι επικίνδυνα για τους πολίτες και κυρίως για τα μικρά παιδιά. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους. Όπως διάβασα γράφετε ότι οι φιλόζωοι πιστεύουν ότι πρέπει να ζουν ελεύθερα. Ναι να ζουν ελεύθερα αλλά όχι μέσα στην πόλη. Επίσης δεν είναι λύση να τα έχουμε αλυσοδεμένα γιατί είναι όντως ένα είδος κακοποίησης.
    Η πράξη του κηπουρού ήταν εντελώς λανθασμένη και υπερβολική. Θα μου πείτε αν ένα τέτοιο σκυλί είχε επιτεθεί σε μένα ή σε ένα παιδάκι τι θα έκανα. Δεν το γνωρίζω αυτό γιατί δεν μου έχει τύχει, πιστεύω όμως ότι δεν θα το σκότωνα.
    Αυτό που με λυπεί πραγματικά, σ 'αυτό το άρθρο, είναι ο τρόπος με τον οποίο επιτίθενται λεκτικά ο ένας στον άλλο λες και είμαστε πρωτόγονοι. Είναι λυπηρό και άθλιο να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στη σημερινή εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αφου τα αγαπατε τοσο παρτε τα στα σπιτια σας οταν μας ορμανε μας περνουν απο πισω και μας δαγκανε ποιον πρεπει να κανουμε μυνηση για πειτε μου εσεις που ειστε τοσο φιλοζωοι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ολοι λετε οτι τα αγαπατε γιατι δεν τα περνετε να τα εχετε σπιτια σας και να μεινουμε ησυχη ολοι εμεις που καθε μερα βλεπουμε να μας περνουν 5 με 6 σκυλια απο πισω??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. den mporo na katalavo kati?katarxin afto me tn ipalilo.prepi na einai psema.den einai sosto na katigoroume ena simvan pou den to eide kanis.k idika otan zoume se mia poli pou xriazomaste ipostiriksi.o enas katigori tn alon.fantazome poso ma poso misos iparxi apenanti stous an8ropous m ta adespota,.den einai dinaton na ginonte ka8imerina toses epi8esis se an8ropous pou einai perastiki.fantasou an ormiksoun se ena pedaki ti 8a gini?pios 8a analavi tn ef8ini?o dimos h ifilozoi?sos kati prepi na gini......pali ex8es k simera ixame epi8esis se an8ropous.apo adespota.den einai dinaton ola na einai psemata.iparxoun xartia apo giatrous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πραγματικα δεν εχω λογια..ειμαι 17 χρονων και βλεπω οτι εσεις που ειστε ,εγαλυτεροι δεν εχετε καθολου ανθρωπια η εστω λιγο τσιπα πανω σας...σα δεν ντρεπεστε λιγο λεω εγω..Φανταστητε να σας εκαναν το ιδιο πραγμα..
    Ενα εχω να πω..Γνωρισα πολλους ανθρωπους..για αυτο αγαπαω τα ζωα..!
    και κραψτε με οσο θελεντε..την γνωμη σας κρατηστε την για παρτυ σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. tou euxomai stin epomeni zwi tou na einai skuli kai na pathei to idio>.<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λυπάμαι πάρα πολύ Δανάη για τις συκοφαντίες που έχεις αναρτήσει και γι' αυτούς που σε πιστεύουν. Είμαι φιλόζωη με την ανάλογη δράση στα Γιαννιτσά και δεν την διαφημίζω στα blogs. To Πνευματικό Κέντρο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΗΠΟΥΡΟ και αν μιλάς για κάποιον κηπουρό του Δήμου, τότε να το αποδείξεις γιατί λες ΨΕΜΑΤΑ και παραπλανάς τον κόσμο εξαιτίας του φιλοζωικού σου παραληρήματος. Δεν είσαι η μόνη φιλόζωη σ' αυτόν τον πλανήτη, είσαι όμως σίγουρα η μόνη φιλόζωη που λες ΨΕΜΑΤΑ! Απόδειξέ το, αλλιώς σταμάτα να φυτεύεις ψεύτικες ειδήσεις, για να τραβάς την προσοχή! Και πρόσεχε, γιατί κάποια στιγμή θα μάθεις ποια είμαι, και θα καταλάβεις ότι δεν είσαι περισσότερο φιλόζωη από μένα, που κάνω δουλειά, αλλά ήρεμα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Μην συκοφαντείς ανθρώπους, γιατί τους έχει φέρει στα όριά τους και θα βρεθείς ενώπιον των ευθυνών σου στη δικαιοσύνη. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις, σεμνά και ταπεινά και άσε τους θεατρινισμούς και τις τυμπανοκρουσίες! Στους υπόλοιπους που σε ακούνε και σε πιστεύουνε: "Πίστευε, αλλά ερεύνα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ego milao gia to kalo tous k sis milate me komplex.mono katares kserete na dinete.afto einai logiko?eeeeee..fantazome.....malon den sas dini kanenas simasia........osa exo diavasi apo esas tous filozoous i ka8e leksi exi k apo mia katara mesa.....kala xristougena.....k efxome na min girisi mpoumeran.giati i katares den einai kales.....ke sini8os girnane se astous pou tis dini.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή