Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σαββουλίδης: Ξανά στο γήπεδο ο κόσμος των Γιαννιτσών



Η οριστικοποίηση της παρουσίας στη Γ΄ Εθνική για την Αναγέννηση Γιαννιτσών τη φέρνει να ξεκινά σχεδιασμό με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Κώστα Σαββουλίδη. Για έναν δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο, με ιστορικές και φιλόδοξες ομάδες όπως η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός και αρκετές οικονομικές δυσκολίες. Ο Σαββουλίδης μιλώντας στο dokari.gr ανέφερε: «Ξεκινάμε από το μηδέν, αλλά έχουμε μπροστά μας δυο μήνες. Η ομάδα έρχεται στον Ερασιτέχνη, αρχίζουμε την οργάνωση.
Οφείλουμε να ανοικοδομήσουμε μια αξιοπρεπή ομάδα, δε λέμε λόγια, φανφάρες, για έξοδα και πρωταθλητισμούς. Κουράστηκα να τα ακούω. Τα λόγια τα παίρνει ο αέρας. Υπάρχει έτοιμη λίστα παικτών, αλλά κανείς κλεισμένος ακόμα. Κάποιοι λένε από μόνοι τους ότι θέλουν να έρθουν στα Γιαννιτσά. Προέχει να είμαστε καθαροί οικονομικά, να μη μας βαραίνουν χρέη. Αν ξέρει κάποιος ότι χρωστά η ομάδα σε εφορία και ΙΚΑ τρελά νούμερα, δεν μπορεί να πλησιάσει»
Για να συνεχίσει ο πρόεδρος της ομάδας της Πέλλας: «Έχω καλή σχέση με πολλούς προπονητές από την τοπική αγορά, όπως οι Ασλανίδης, Πασσαλής, Τομπάζης και Χαραλαμπίδης. Δεν αποκλείεται να επιστρατευθούν πάνω από ένας. Δηλαδή ως τεχνικό δίδυμο, κάποιος ίσως ως βοηθός, κάποιος ίσως ως τεχνικός διευθυντής. Πρέπει να δείξουμε ικανότητα και όσοι Γιαννιτσιώτες θέλουν από το περσινό ρόστερ μπορούν να παραμείνουν, όπως για παράδειγμα οι Χατζόγλου, Μπαξεβάνος, ο Σιδηρόπουλος, ο Χατζηστεφάνου και άλλοι. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να μας εμπιστευτεί ο κόσμος και να γυρίσει στο γήπεδο. Όλα γίνονται γι αυτόν, καλύτερα στο τοπικό με γεμάτο γήπεδο, παρά Α΄ Εθνική με 7 άτομα. Κάθε ομάδα είναι ο κόσμος της, η φανέλα, το γήπεδο και η ιστορία».

dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου