Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ανοικτή επιστολή Στάθη Καστερίδη



Μετά από 24 χρόνια γόνιμης παρουσίας μου στον πρώην δήμο Γιαννιτσών και στη συνέχεια στο νυν δήμο Πέλλας και, με 30 χρόνια συνολικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έκλεισε για μένα ένας σημαντικός κύκλος που περιείχε τα καλύτερα επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχώρησα πριν λίγες ημέρες από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του δήμου Πέλλας.

Είχα το προνόμιο να ηγηθώ διοικητικά, στον μεγαλύτερο δήμο του νομού, ικανών, δημιουργικών, αξιόπιστων και αφοσιωμένων στη δουλειά τους συναδέλφων, να διαμορφώσω μαζί τους κοινή πορεία με γνώμονα το σεβασμό στον πολίτη και στις αρχές της συλλογικότητας.


Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου, εργαζόμενους στο Δήμο Πέλλας που εμπιστεύτηκαν την εμπειρία μου και όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία μας στηρίχθηκε στην ειλικρίνεια και στην αμοιβαία κατανόηση.

Στα τριάντα χρόνια υπηρεσίας απέκτησα εξαιρετικούς φίλους, πολύτιμους συνεργάτες και κρατώ βαθειά μέσα μου τις καλύτερες στιγμές.  

Στην πορεία μου αυτή οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου, την αγάπη των οποίων εισέπραττα καθημερινά και να τους πω ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους υπηρετήσω. Παρέμεινα μέχρι και σήμερα πιστός στους θεσμούς, την ανεξαρτησία και την αξιοκρατία σαν στάση ζωής και σεβάστηκα την διαφορετική άποψη θέλοντας να είμαι δίκαιος απέναντι στον καθένα.
Η δική σας αναγνώριση με τιμά και τη θεωρώ ως τη μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή μου.
Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, συχνά συναισθηματικά φορτισμένο, έχει αναλωθεί μέσα στο νυν δήμο Πέλλας γιατί, η προσπάθεια μου να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις και στα καθήκοντα του Διευθυντή, συνοδευόταν πάντα με την αγάπη και την αγωνία να συμβάλλω στην πρόοδο του τόπου μου, με ιδέες και προτάσεις.
Εισηγήθηκα, πρότεινα και προσπάθησα να υιοθετηθούν μέθοδοι και τρόποι που μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα αποτελέσματα στην κοινωνία μας, πάντα με γνώμονα το κοινό καλό.
Κάποιες προτάσεις μου συζητήθηκαν, εισακούστηκαν, υλοποιήθηκαν,  κάποιες άλλες όχι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω τους λόγους που ενδεχομένως να πήγαζαν από μία διαφορετική διοικητική αντίληψη ή απλά από έλλειψη διοικητικής ικανότητας και εμπειρίας. 
Η   δύσκολη   και   αβέβαιη   κοινωνική   και   οικονομική   συγκυρία   που   ζούμε σήμερα, απαιτεί συνεχή εγρήγορση, καθημερινή  διεκδίκηση,  αποδοτική   χρήση  όλων  των ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων και πάνω από όλα χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος.  
Αποχωρώντας από το Δήμο Πέλλας παίρνω μαζί μου την αγάπη των συναδέλφων και των συνδημοτών μου, την εμπειρία που απέκτησα και τη θέληση να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου, από μία άλλη θέση ευθύνης, καθοριστικής για το μέλλον αυτού του τόπου, με απαράβατη αρχή τη δίκαιη, αμερόληπτη και έντιμη αντιμετώπιση του πολίτη, απαλλαγμένη από κομματικές και προσωπικές αγκυλώσεις, μικροπολιτικές σκοπιμότητες και νοσηρές νοοτροπίες του παρελθόντος.
Αυτό που απαιτεί η δύσκολη εποχή μας, είναι οι εργαζόμενοι του δήμου να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, η νέα δημοτική αρχή - που θα προκύψει από τις δημοτικές εκλογές - να απαρτίζεται από ενεργούς δημότες που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους.
Να έχουν όραμα, κοινό πλαίσιο δράσης και διεκδίκησης με άξονα πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας μας, τη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ευχαριστώ τους πρώην διατελέσαντες δημάρχους για την αγαστή συνεργασία, τους δημοτικούς συμβούλους, τους βουλευτές του Νομού που στήριξαν τις προσπάθειες του δήμου, τους φορείς και τους συλλόγους και πάνω από όλους, τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Αυτή την εμπιστοσύνη ζητώ από εσάς, ώστε τον προσεχή Μάιο και με την βοήθεια του Θεού, να χαράξουμε μαζί μία νέα πορεία και να χτίσουμε έναν Ανθρώπινο και Ανοιχτό δήμο Πέλλας με σχέδιο, μέθοδο και πρόγραμμα ώστε να κάνουμε πράξη το όραμα μας.
Έναν σύγχρονο και καινοτόμο δήμο, αντάξιο της ιστορίας μας και ικανό να απαντά στις ανάγκες των δημοτών, στις προκλήσεις της εποχής μας και συγχρόνως, να γεννά ελπίδες για τις επόμενες γενιές. 

                                                                
Με εκτίμηση,
Στάθης Καστερίδης,
τ. Διευθυντής Δήμου Πέλλας

Γιαννιτσά, 21/1/2014

82 σχόλια:


  1. Το θολωμένο μου μυαλό
    μ’ έχει προδώσει προ πολλού
    του λέω αλλού και τρέχει αλλού
    με κάνει να παραμιλώ το θολωμένο σου μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai kala twra pou bgalane ton dhmo mas yperxrewmeno mesa apo toys 17 synolika.thn kaneis me elafra phdhmatakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mono poy ta teleutaia xronia ergazosoyn mono gia to diko soy sumfervn kai oxi gia to kalo toy topou sou, hrue o kairos na eisprajeis thn palami tvn syndhmvtvn soy. to exei katalabei o aplos dhmoths na eisai sigouros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Σ ΆΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΠΕΤΥΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟ"ΒΛΗΜΑΤΟΣ".ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...."Ευχαριστώ τους πρώην διατελέσαντες δημάρχους για την αγαστή συνεργασία, τους δημοτικούς συμβούλους, τους βουλευτές του Νομού που στήριξαν τις προσπάθειες του δήμου"....ρε καστεριδη δεν αφήνεις τα κάλπικά σου λέω γω.Γλείφεις από δω και απο κει και μας το παίζεις ανεξάρτητος.Οι δήμαρχοι και οι βουλευτες που ευχαριστείς μας έφεραν εδω που είμαστε με τη δική σου υπογραφή.Και μια που το φερε η κουβέντα θα μας πεις τι ενέργειες έκανες όταν χαθηκε το κολυμβητήριο επι του κολλητού σου βαμβίνη με ευθύνη των υπηρεσιών που εσύ επόπτευες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόλακας κι ο κόρακας έχουν το ίδιο χρώμα, ο ένας το ‘χει στην ψυχή κι ο άλλος εις το σώμα.

      Διαγραφή
  6. Απο διευθυντης δημοτικος συμβουλος μετα βιας θα γινεις Καστεριδη τα θες και τα παθαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' τα ψηλά στα χαμηλά κι απ' τα πολλά στα λίγα
      Αχ πώς κατάντησα στη ζωή
      κι από το πρώτο το σκαλί
      στο τελευταίο πήγα
      Μα κανένας δε μου φταίει για το χάλι μου
      Σπάσιμο θέλει το κεφάλι μου

      Διαγραφή
  7. Ήταν φυσικό σε μια τέτοια ανοικτή επιστολή να μην ακουστεί ούτε ένα θετικό σχόλιο,γιατί απλά κύριε Καστερίδη σε ξέρουν όλοι και σε γνωρίζουν πολύ καλά ποιος και τι είδους άνθρωπος είσαι.Τόσα χρόνια σε γνώρισαν καλά και μέσα από τον Δήμο αλλά και μέσα από τις επιχειρήσεις που έχεις.Για αυτό κύριε Καστερίδη βάλε όπισθεν κατευθείαν και μην ξεκινάς για τίποτα γιατί λυπάμαι αλλά είσαι τελευταίος.Αν δεν το πιστεύεις δοκίμασε το μόνο που θα χάσεις είναι κάποια χρήματα,αλλά καιρός να χάσεις και κάποια χρήματα γιατί μόνο μάζευες μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πονάμε αλλά μάλλον έρχεται η ώρα να πονέσουν και αυτοί που μας πονέσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πιο άσχημο παιχνίδι που μπορεί να παίξει σε κάποιον η μοίρα, είναι να του δώσει λίγες ικανότητες και μεγάλη φιλοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .........Κάποιες προτάσεις μου συζητήθηκαν, εισακούστηκαν, υλοποιήθηκαν, κάποιες άλλες όχι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω τους λόγους που ενδεχομένως να πήγαζαν από μία διαφορετική διοικητική αντίληψη ή απλά από έλλειψη διοικητικής ικανότητας και εμπειρίας. ..........Ευτυχώς που υπήρχαν και κάποιοι που δεν σε άκουσαν.Όσο για τη διαφορετική διοικητική αντίληψη αστο καλύτερα πονάει. Γιατι η δική σου έννοια καημός και αντίληψη διοικητική, ήταν να πάρεις την τεχνική υπηρεσία στα χέρια σου.Να την ελέγχεις.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΤΑ 8500 € ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ
    ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΛΑΣΠΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η συμβαση της ανανεώθηκε για ενα χρονο. μπες στη διαυγεια της δηκεπαπ και θα τη δεις. 16.000 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..και καλά αν βγεί ο τ.διευθυντής οκ.... αν βγεί και ο Στάμκος πάλι οκ γιατί το χει αποδείξει εξάλου...εαν όμως βγεί ο παπ κούκλα έχει τσόρτσοπ;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ε βεβαια ο Σταμκος οσους συνεργατες ηθελε να βολεψει τους βολεψε στα καλυτερα....και με μισθους ΜΙΣΘΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ξεκόλα επιτέλους. το παρελθόν είναι παρελθον . δεν γυρίζει πια.

      Διαγραφή
    4. Πονάει πολύ να μη σε θέλουν.
      Πιο πολύ πονάει όμωσ όταν ξέρεις το γιατί.

      Διαγραφή
    5. to parelthon den gurizei....alla min perimenei kai psifous......mia fora piastikame xazoi....as paei na vrei allous xazous twra......

      Διαγραφή
    6. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΚΕΠΑΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ??????

      Διαγραφή
    7. apo panta eidika sto kentro ton AMEA

      Διαγραφή
  13. ΣΤΑΘΗ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. 29 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά ρε κορίτσια ηρεμείστε! αναρωτιέμαι τι σας έταξε ο συμπαθής τ..διευθυντής σε περίπτωση που εκλεγεί βεβαίως! μήπως να πληρώσει τα έξοδα ωστε να χάσετε η κάθε μία 30 -40 κιλά που έχετε ανάγκη;..τότε θα τον ψηφίσω και εγώ ! με τα δύο χέρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξαρτάτε τι έχει να χάσει ο καθένας. ευτυχώς δεν υποσχέθηκε να πληρώσει χρέη κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρικού ρεύματος. εκεί να δεις τι γίνεται με τα δυο χέρια κιόλας...με τα δυοοοοοο

      Διαγραφή
    2. ...τσ ...τσ ε τώρα απάντηση είναι αυτή; σπάσε πλάκα να προτιμάς το ρεύμα και το κινητό από τα 40 κιλά;;

      Διαγραφή
  15. GERA EISAI PROTOS KAI ZALIZONTE. SAN GATAKIA TOYS BLEPEIS KATI AYTOKRATORES TIS PLAKAS AN ANHKSHS TO STOMA SOY DEN TOYS KSEPLENEI OYTE O NIAGARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

      Διαγραφή
    2. ενώ οι άλλοι ρήτορες οι ομιλίες τους αφήνουν. σε φοβούνται καστερ!!!

      Διαγραφή
    3. Ναι βρε τρέμουμε!! Κοιτα μην ανοίξουνε και άλλοι το στόμα τους, τότε να δεις ποιός θα ζαλίζετε?Τί έκανε ως διευθυντης , μια τρύπα στο νερό. Μια ζωή ήταν ΟΦΑ( οπου φυσάει ο ανεμος), τί να περιμένεις από εναν σαν αυτον. Ποτέ δεν είχε σταθερή πορεία.Συνέχεια συντεχνίες και κολλητιλικια.Και δυστυχώς γι αυτον , τα γνωρίζει ο κόσμος.. Αλλωστε μονο που τον βλεπεις , καταλαβαινεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις..

      Διαγραφή
  16. ΟΡΜΑ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΟΠΟΛΗ. ΕΤΣΙ ΣΤΑΘΗ ΓΕΡΑ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣ.

      Διαγραφή
  18. σταθη εισαι παλικαρη προχωρα ολη η πελλα ειναι μαζι σου γιατη εχεισ αξιεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. STHN KRYA BRYSH STATH PARAMILANE ME THN DYNAMIKH SOY. PROXORA I MASKES PESANE DEN TOYS PERNEI MPERDEYONTAI PNIGONTE XANONTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πως ειναι δυνατο τα κομματοσκυλα του χθες ,οι γλειφτες και οι μετεχοντες της εξουσιας,οι συμμετέχοντες σε κάθε παρτι στα δημοτικα με την ανοχη δημαρχων οπως βασιλειαδης και βαμβινης ,να βαζουν τωρα τον μανδυα του ανεξαρτητου;εχετε δει ποιους εχει μαζι του ;οτι πιο βρωμικο ειχαν τα κομματα της νδ και του πασοκ ειναι ανοικτα μαζι του .ρωτηστε την αγορα των γιαννιτσων και θα καταλαβετε τι θα παρει ο αξιοτιμος κυριος σταθης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε σε αυτες τις εκλογες μονο το ΚΚΕ θα δωσει χρισμα σε υποψηφιο, μονολιθικα και ακαμπτα οπως κανει παντα. Κανενας αλλος δε θελει να παρει χρισμα απο κανενα ΠΑΣΟκ η ΝΔ. Ο Σταμκος αποτάσσεται με μανια την ΝΔ, και εκανε ενα ανοιγμα στα ακροδεξια φασιστοειδη που θα το πληρωσει. Ο Παπανικολοαυ κανει τεμεναδες να τον στηριξει το συριζα, μεχρι και απροσκλητος παει στις συναντησεις του συριζα, αλλα δυσκολα τον βλεπω. Ο Αχτσιογλου οσο και να θελει δεν μπορει να μην επηρεαζεται απο τις συριζαιες ιδεολογιες και αποψεις του, και ας λεει οτι ειναι ανεξαρτητος. Ο καστεριδης ναι εχει νδ παρελθον, αλλα απο ικανοτητες και διαχειριση του δημου, τους αφηνει ολους παρα πολυ πισω, σε πολλα θεματα δεν πιανεται

      Διαγραφή
    2. Ε οχι και ΝΔ παρελθον, μην τρελαθουμε τωρα... Εκανε τη ΝΔ για το συμφερον του, ποτε δεν αγωνίστηκε...Μετα πηγε προς το κεντρο, στη συνεχεια ξανα οπισθοδρωμισε... Ουτε ο ιδιος δεν χερει τι ειναι...

      Διαγραφή
    3. Καλά που είναι και το ΚΚΕ και είναι άκαμπτο, γιατί από οσφυοκάμπτες χωρτάσαμε τόσα χρόνια... Αν πάλι εσένα που σου φαίνεται κακό αυτό σου αρέσουνε οι οσφυοκάμπτες, ψεύτες που προσπαθούν να κρύψουν τις πολιτικές τους ιδεολογίες πίσω από το δάχτυλό τους, σου αρέσουν... Τότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
      Ψηφίστε ανεξάρτητο Στάμκο, θαρρείς και δεν στήριξε την πολιτική της ΝΔ από όλα τα μετερίζια που ήταν.
      Ψηφίστε Καστερίδη που το παίζει ανεξαρτητος, φοβούμενος να υποστηρίξει το τι πραγματικά είναι.
      Ψηφίστε Παπανικολάου θαρρείς και δεν είναι ΠΑΣΟΚος βαμμένος.
      Ψηφίστε ΑΝΑΣΑ που ενώ είναι ΣΥΡΙΖΑ, φοβάτε να το πει.
      Και μην ψηφίζετε Λαϊκή Συσπείρωση που το λέει ανοιχτά ότι είναι ΚΚΕ και δεν κρύβει τις πολιτικές της θέσεις, που επιβεβαιωθηκαν σε όλα και για την ΕΕ και για την τοπική αυτοδιοίκηση με τον Καλλικράτη.

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

      Διαγραφή
  21. .......ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ..ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάθη έχε το νου σου, ο Θεός ξέρει τα πάντα για σένα

      Διαγραφή
  22. o staths ta einai dhmarxos balte to kala sto myalo sas apla einai o pio aksios kai dynamikos arxisate na anebazete pyreto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλα θα κάνετε να το συνηθισετε να μη σας κακοφανει τον Μάη.Στάθη γερά μην ακούς κανέναν.Είμαστε μαζι σου όλη η νεολαία στα Γιαννιτσα.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑΘΗ ΓΕΡΑ Η ΣΚΥΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !

      Διαγραφή
  23. Κύριε Καστερίδη θα ήθελα πραγματικά να μάθω τις θέσεις σας για το νέο δήμο που οραματίζεστε.Δυστυχώς όμως αν κρίνω απο τους ανθρώπους που ακόυγεται οτι στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο σας αμφιβάλλω αν θα καταφέρε κάτι.Πρόσωπα που έχουν πολλάκις δοκιμαστεί στο δήμο Γιαννιτσών και έχουμε όλοι εκτιμήσει πόσο μετράνε θεωρείτε οτι εκτός απο ψήφους μπορούν να προσφέρουν και κάτι ακόμα στην κάθοδο σας και στην προσπάθεια που θα κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο αυτα που ακους να πιστευεις μονο οσα θα δεις. Την τεταρτη στις 29 θα τους δεις τους υποψηφιους και τοτε κρινε

      Διαγραφή
  24. Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σταμκο τελικά δεν είσαι και τόσο ξυπνιος.Φαγωνεστε σα σκυλιά με το συναφι του Καστεριδη και αφήνετε το δήμο στον Παπανικολαου.Κρίμα γιατί έτσι έκανε και ο Βαμβινης το 2006 και έγινε ο δημος πράσινος.Μια απο τα ίδια λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σταμκος εκανε εμφανιση το σαββατο, στην συναντηση που ειχε στην αιθουσα του δημοτικου συμβουλιου, η κινηση που οργανωνει ο Θεμης, για να μειωσει τον Παπανικολαου. Αλλα θα τα φαει τα μουτρα του και ο γρηγορης, με τις κινησεις που εκανε στον ομαδικο ταφο. Ολα εδω πληρωνονται φιλε μου, ειδικα η αλλαζονεια και η απολυτη συμπεριφορα

      Διαγραφή
  26. Τέτοιο είναι το επίπεδο τέτοιοι μας αξίζουν.Έγραψε ένας υποψήφιος μια επιστολή και δε βρέθηκε ένας χριστιανός να σχολιάσει η να κρίνει πολιτικά να τοποθετηθεί επι τους ουσίας.Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Για αυτο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ 11:01 ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.o paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Καστεριδης τον υποστηρίζει ο Καρασμανης αυτός δηλαδή που έβγαλε τον Σταμκο νικητή την άλλη φορα τον υποστηρίζει το σύστημα ΝΔ και τον υποστηρίζει όλος ο κομματικός μηχανισμός ΆΡΑ έχει πολλές πιθανότητες να βγει δημαρχος απι την πρώτη Κυριακη.

      Διαγραφή
    2. Εχεις ενα δικιο, δεν ξερω για πρωτη η δευτερη Κυριακη,αλλα σιγουρα θα πρωταγωνιστησει στις εκλογες, σταμκος και παπανικολαου ειναι χαμενοι απο χερι

      Διαγραφή
    3. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ, ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ Η ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. Στάθη γερά. Η Δεύτερη Κυριακή είναι σίγουρη. Φέτος θα έχει και μικρό τελικό. Με λίγη τύχη και καλή διαιτησία τον φάγαμε τον Σίσκο!!

      Διαγραφή
    5. ΣΤΑΘΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ

      Διαγραφή
    6. Ξέρετε κάτι? Πλέον οι Νεοδημοκρατες ξύπνησαν, δεν μασαμε πια...
      Δεν υπαρχει περιπτωση να ψηφίσουμε Καστερίδη οταν υπάρχει εκλεγμένος Νεοδημοκρατης Δήμαρχος.Δεν γουστάρουμε πια τους "κωλοτούμπες"
      Αυτό βαλτε το καλά στο μυαλό σας. Και αν η μοίρα το φέρει και δεν είναι ο Στάμκος στην δευτερη Κυριακή, Ενα να ξερετε δεν θα ψηφισουμε ποτέ αυτούς που μας πούλησαν.. Τα συμπεράσματα δικά σας...

      Διαγραφή
  28. Ο Παπανικολαου θα βγει γιατί είναι ο μόνος που αξίζει.Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα.Καληνύχτα Γατακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο το ανεκδοτο σου γελασαμε. Θα βγει ο Στάθης και ο Παπανικολάου θα ψάχνει ακόμη υποψήφιους και στηριξη απο συριζα. Οσο για Σταμκο απο την αλλαζονεια του σε δικους του και μη, θα ψαχνει την μπαλα...

      Διαγραφή
  29. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΩΠ ΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΑΘΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΕΥΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. stath proxora alakse ta ola h krya brysh oli einai mazi soy giati apla eisai o kalyteros o aksioteros ma pano apo ola antropos me ebestisies kai filotimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ONTOS EIMASTAI MAZI TOY ONTOS EINAI AKSIOS KAI ONTOS H KRYA BRYSH EINAI MAZI TOY GIANNHS APOLLVN KRYA BRYSH

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΣΤΑΘΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ

      Διαγραφή
    3. gera stath o agonas mas dikeonetai proxora mprosta o dhmos anikh stoys dhmotes ayth einai h arxh mas ayth h nikh ksekinaei apo thn krya brysh me patos kai eilikrinia na eisai geros o polemos ksekinhse kai ta bgoyme nikites

      Διαγραφή
    4. "Δια την των χρημάτων κτήσιν πάντες οι πόλεμοι γίγνονται."

      Διαγραφή
  34. ΚΑΣΤ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟ ΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω για το τσαλί, από τα Γαλλικά πάντως θα πάρει πολλούς σταυρούς, ίσως και κανένα δυνατό υποψήφιο. Είναι γεμάτα από αναντικατάστατους.

      Διαγραφή
  35. Μια ερωτηση ο κασιτεριδησς θα χει και το λακη τον ασλανιδη απο το συλλογο των ποντιων?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΣΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΣΤ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ . ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΑΔΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΜΕ ΚΑΣΤΕΡ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  37. trelane mas kast oli mazi soy pantoy protossss me diafora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βάζω στοίχημα ότι δεν θα κατέβει τελικά και θα το ανταλλάξει με κάποια καρεκλίτσα, είτε αιρετή είτε διορισμένη. Με ακούει κανένα γραφείο στοιχημάτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πάρε τη συνταξούλα σου ρε Στάθη και κάτσε να την απολαύσεις. Α, και μια που υπήρξες πάντα αθλητής, επιδώσου στο ζήτημα: Γυμναστική και Τρίτη Ηλικία για αφυδατομένους ηγετίσκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή