Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Τραγικός επίλογος στη Μάνδρα: 23 οι νεκροί



Νεκρός εντοπίστηκε, λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας, ένας ακόμη αγνοούμενος από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.
Σε 70χρονο κυνηγό που αγνοείτο μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, ανήκε η σορός που εντοπίστηκε το πρωί σε προχωρημένη σήψη, σε χώρο κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν τη σορό του, που ήταν σκεπασμένη από λάσπη και φερτά υλικά.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του τον αναγνώρισαν.

Η διαδικασία της αναγνώρισης από τους οικείους του διήρκησε, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, για περισσότερο από μία ώρα και αυτό κατέστη δυνατό κυρίως από τα προσωπικά του αντικείμενα.

H σορός βρέθηκε κάτω από μπάζα στον τοίχο του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μια ηλικιωμένη που βρισκόταν διασωληνωμένη στο Θριάσιο νοσοκομείο απεβίωσε ύστερα από την πολυήμερη νοσηλεία, ανεβάζοντας των αριθμό των νεκρών στους 23.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες έπρεπε να αντιμετωπίσουν το βαρύ υποθερμικό σοκ, αλλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα σε όλο το σώμα. Παρά τις προσπάθειες κι ενώ οι γιατροί γνώριζαν από την αρχή για το πολύ δύσκολο περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν, η 85χρονη απεβίωσε αργά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Σημειώνεται, πως πολλοί έχουν εκφράσει φόβους ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 23, καθώς στην περιοχή ζούσαν και εργάζονταν μετανάστες που κανείς δεν αναζητά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου