Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στον 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών



Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Γιαννιτσών παρακολούθησαν διάλεξη από τον Διοικητή της Τροχαίας Πέλλας Αστυνόμο Β’ κ. Βελόπουλο Ιορδάνη για την Οδική Ασφάλεια. Ο κ. Βελόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σχολείου για την ενημέρωση των μαθητών, οι οποίοι με την ευκαιρία εμπέδωσαν το σχετικό κεφάλαιο στο μάθημα της Κοινωνικής Πολιτικής Αγωγής της Γ’ Γυμνασίου, το οποίο διδάσκει ο καθηγητής κ. Πλιόγκας Ανδρέας.


Κατά την παρουσίαση παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας, οι βασικές αιτίες των ατυχημάτων αυτών και οι τρόποι πρόληψης και κυκλοφοριακής αγωγής. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην  συμπεριφορά των νέων και την χρησιμότητα της ζώνης ασφαλείας και του κράνους. Απαντήθηκαν ερωτήσεις των μαθητών και τέλος μοιράστηκαν φυλλάδια σχετικά με την οδική ασφάλεια.
Με την ευκαιρία εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Τμήμα Τροχαίας Πέλλας για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα στον κ. Βελόπουλο για την εμπεριστατωμένη και άκρως διαφωτιστική του εισήγηση.
           
Ο Διευθυντής
                                                                            
Μιχαηλίδης Μενέλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου