Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Νεκρός στρατιωτικός από τη Ξάνθη


Υπέκυψε 50χρονος στρατιωτικός από τη Ξάνθη που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο 50χρονος πέθανε από τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Πέμπτης, σύμφωνα με το xanthipress.gr.
Μάλιστα, σημειώνεται πως η είδηση έγινε γνωστή κατά την πρωινή αναφορά του διοικητή της μονάδας που υπηρετούσε ο άτυχος στρατιωτικός, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Εχίνος

Η κοινότητα του Εχίνου στη Θράκη τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και καραντίνας από τις 18:00 το απόγευμα, λόγω υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ενημέρωση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά.
«Από σήμερα στις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την 7η Απριλίου κηρύσσεται σε έκτακτη κατάσταση η περιοχή της κοινότητας Εχίνου της δημοτικής ενότητας Μύκης στην Ξάνθη. Επιβάλλεται προσωρινός περιορισμός κατοίκων χωρίς καμία δυνατότητα κατ' εξαίρεσης μετακίνησης», ανακοίνωσε κ. Χαρδαλιάς και όπως είπε η έκτακτη κατάσταση θα ισχύσει για δύο εβδομάδες, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παρατασή της.
Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής και ειδικότερα των χωριών του Δήμου Μύκης να παραμείνουν στα σπίτια τους. «Ήδη οι έλεγχοι είναι εξαντλητικοί και ο κίνδυνος εξάπλωσης της νόσου στην περιοχή είναι υψηλότατος», είπε.

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου