Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Κίνδυνος υποβιβασμού για Πανιώνιο και Ηρακλή


Την ώρα που οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου παρέδωσαν ολοκληρωμένους φακέλους, έχει προκύψει πρόβλημα με την εξασφάλιση της αδειοδότησης τόσο για τον Πανιώνιο, όσο και τον Ηρακλή. Την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΠΟ, που φαίνεται πως δίνει διορία για να συμπληρωθούν οι φάκελοι από τους κυανέρυθρους και τους κυανόλευκους.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης έδωσε την Μεγάλη Δευτέρα (18/4) την άδεια στις δέκα (Καβάλα, Εργοτέλης, Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ξάνθη, Αρης, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος) από τις 16 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και οι υποθέσεις των υπόλοιπων ομάδων εξετάστηκαν σήμερα (19/4).

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου και Πανσερραϊκός παρέδωσαν ολοκληρωμένους φακέλους και το ΠΟΑ θα ανάψει το πράσινο φως για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στις διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Για την ώρα δεν ισχύει το ίδιο και για τις ΠΑΕ Πανιώνιος και Ηρακλής, από τις οποίες το ΠΟΑ ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με τον φάκελό τους, αλλά και συμπληρωματικά έγγραφα.

Αυτά θα πρέπει να παραδοθούν την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) όταν και θα προκύψουν οι οριστικές αποφάσεις, αλλά και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τόσο οι άνθρωποι του Ηρακλή, όσο και αυτοί του Πανιωνίου δηλώνουν αισιόδοξοι, τονίζοντας πως δεν θα προκύψει πρόβλημα, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο ομάδες θα πρέπει να ανησυχούν και να παρουσιαστούν συνεπείς την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) αν θέλουν να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πηγή www.sport.gr

1 σχόλιο:

  1. Σε πανελληνια αποκλειστικοτητα βιντεο με τον τραυματισμο του Ρομαντζη και την ατμοσφαιρα στο ντερμπι ΠΕΛΛΑ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1-0!!!
    http://a-bet.info/index.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή