Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ολική επαναφορά Βαμβίνη. Ο Στάμκος τον διόρισε γενικό γραμματέα στο δήμο Πέλλας.


Ο Δήμ/χος Πέλλας κ. Στάμκος
    Μετά την πρόσφατη εμφάνιση του πρώην δημάρχου Γιαννιτσών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας , αναζωπυρώθηκαν οι φήμες στην κεντροδεξιά παράταξη του κάμπου των Γιαννιτσών για ολική επαναφορά του Στέλιου Βαμβίνη.

  Οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στο αυτοδιοικητικό και κομματικό χώρο της ΝΔ, κάνουν λόγο για πολιτική συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι του 2010 λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές.
     
     Οι πηγές μας λοιπόν από τα Γιαννιτσά μας ενημερώνουν πως...


Ο πρώην Δημ.Γιαννιτσών κ.Βαμβίνης
...η συμφωνία Στάμκου-Βαμβίνη έγινε σε μία από τις πέντε(!) επισκέψεις που έκανε ο Στάμκος στο σπίτι του Στέλιου Βαμβίνη στο Ελευθεροχώρι ,όταν  στην αγωνία του να μην υπάρξει αντάρτικο, δεσμεύτηκε για την πολιτική και επαγγελματική αποκατάσταση του πρώην δημάρχου Γιαννιστών.
    
  Η οριστική απόφαση για το διορισμό Βαμβίνη θα ανακοινωθεί (εκτός απροόπτου) την επόμενη εβδομάδα. Κι αυτό , γιατί  οι πιέσεις προς τον κ. Στάμκο να υλοποιήσει την δέσμευση του, από εξωδημοτικούς παράγοντες της ΝΔ, όπως των Γιώργου Καρασμάνη, Στέργιου Αντωνίου και της Τασούλας Ταφσόγλου έχουν ενταθεί την τελευταία περίοδο.

12 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Στάμκο που τηρεί τις συμφωνίες του. Έτσι τον θέλουμε. Θέλουμε τον Στέλιο γερά στο προσκήνιο. Α, και δεν είναι Ταφσόγλου, αλλά Ταβουκτσόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi oi anepageltoi xana sto proskinio.....ligi ntropi re....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ-ΜΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις μου λύθηκε η απορία γιατί απέρριπτε την μία δουλειά μετά την άλλη που του προσφέρανε. Α ρε γλέντια στον δήμο Πέλλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γρηγόρη αν διορήσεις αυτόν τον ανεπάγγελτο στο δήμο να ξέρεις οτι θα εξοργίσεις τη βάση της παράταξης που τους σιχάθηκε όλους αυτούς τους Βαμβίνηδες τους κάμτσηδες και τους Λάκηδες και τους αλεξιου και τους Κατσούλες και όλο το σκυλολοι των αργόμισθων τόσα χρόνια.Μην τους μετράς τελειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που τα μαθαίνετε αυτά τα πράγματα ρε παιδια του Πελλα δώθε;;Εγώ πάλι άλλα ξέρω.Ο Στέλιος δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να βλέπει τον Στάμκο.Και σιγά τον αυτοκράτορα που θα πάει ο Βαμβίνης να προσκυνήσει.Απο ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν ζείτε στα Γιαννιτσά.Γιατί αν ζούσατε θα ξέρατε πως εδώ και καιρό ο Βαμβίνης τα ρίχνει χοντρά στην κλίκα και τα εξαπτέρυγα του καταλάθος δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που τον θυμηθηκατε τωρα τον Καμτση, τον Λακη και τον Καφετζη - τεκτερίνι χαχαχαχα ;;;
    Μπηκαν στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ξυπνήστε ρε.....Απο τέτοιους ανεπάγγελτους και αποτυχημένους στην προσωπική ζωή τους χάθηκε και καταστράφηκε η πατρίδα μας.Και σεις μου λέτε τώρα πως θα συνεχίσουμε να τους έχουμε στο κεφάλι μας;Λυπάμαι κ.Στάμκο και σας ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λυπάσαι ρε άθλιε;;;;; Που ψήφισες επιτέλους έναν σωστό δήμαρχο;;;;Το τι ξέρεις εσύ για την προσωπική ζωή του Στάμκου και τον χαρακτηρίζεις και αποτυχημένο είναι άλλο θέμα. Μήπως θα έπρεπε να ξυπνήσεις εσύ καλύτερα;;;

      Διαγραφή
  9. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ;;;ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΦΟΥΜΕ;;;;;;;;;ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΜΒΙΝΗ;;;;ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χασανε την κουταλα που τους ετρεφε και χασανε την γη κατω απο τα ποδια τους.
    οι Βαμβινης - Καμτσης - Αλεξιου - Λακης ολοι μερα βριζουν τον Σταμκο γιατι ολοι μαζι αυτοι δεν εχουν ουτε το μισο μυαλο και ικανοτητα του Σταμκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ(ΘΕΛΟΥΜΕ) ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή