Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση συνδυασμού Ι. Τσώτσου για τη νίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πέλλας


Φίλοι Συνάδελφοι Επιχειρηματίες,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 27ης και 28ης Νοεμβρίου 2011, ανανεώνοντας την εντολή για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικήσουμε δυναμικότερα την επίλυση των προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου και την ανάπτυξη του Νομού Πέλλας.

Εύχομαι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προκύπτει από τις εκλογές με νέους ανθρώπους γεμάτους διάθεση για προσφορά, καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα, αγώνα που θα δώσουμε όλοι μαζί, για την ανάπτυξη όλου του Νομού Πέλλας...

...και την επίλυση των προβλημάτων του, για την ενίσχυση της επιχειρηματικής κοινότητας και τη διέξοδο του επιχειρηματικού κόσμου από την κρίση που μαστίζει, αγωνιζόμενοι με συνέπεια για τα μέλη μας.

Συγχαίρω όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους, τόσο αυτούς που εξελέγησαν όσο και αυτούς που δεν εξελέγησαν, για το ενδιαφέρον τους, τη συμμετοχή τους, τη συνεισφορά τους και τον ωραίο αγώνα τους.

Ιδιαίτερα συγχαίρω και ευχαριστώ όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα προσωπικά και στο συνδυασμό μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο αύριο.

8 σχόλια:

  1. Ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος όλων των επιμελητηρίων της Ελλάδας, ευχαριστεί τους ιθαγενείς της πέλλας που απέδειξαν πως είναι άξιοι της μοίρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια νίκη ρε θα μας τρελάνουν τελείως; Μόνος του δεν κατέβηκε; Και γιατί δεν ανακοινώνουν τι συμμετοχή υπήρχε στις εκλογές που κατάφεραν να απαξιώσουν και αυτές και το επιμελητήριο; Συμφωνώ με τον προηγούμενο, τελικά τέτοιοι ήμαστε και τέτοιοι μας αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους Γιαννιτσιώτες που δεν λάκισαν την τελευταια στιγμη παρα τις πιεσεις και αποσύρθηκαν απο τις εκλογες παρωδία.
    ο Τσωτσος καταφερε στην τελευταια του θητεία να γινει ρεζίλι.
    Και το επιμελητηριο πλεον εχει κουτσουρεμενο συμβουλιο μια και ο μισος νομος δεν συμμετεχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκυδρα, Αριδαια και Κρυα Βρυση εγιναν τα δεκανικια του υπερηλικου πλεον Τσώτσου.
    30 χρόνια Προεδρος εγινε ο ορισμος της μονιμοτητας σε εναν θεσμο που εχει σαν κυριο στοχο την καταπολεμηση της μονιμοτητας.
    Διπλα στην λέξη Προεδρος ο Μπαμπινιωτης θα βαλει και την φωτογραφια του Τσωτσου.
    Εκανε αυτο που ηθελε εβγαλε 13 γιουσουφακια Εδεσσαιους, εχει μια πλειοψηφια και κανει οτι γουσταρει σε ενα κουτσουρεμενο επιμελητηριο που το καταντησε μαγαζακι του για τα ταξιδια και τον μισθο του που πληρωνουμε ολοι εμεις με τα 70αρια καθε χρονο. 3000 μελη και ποσοι ψηφισαν δεν μας λεει κανεις αλλα αν κρινουμε οτι ο πρωτος πηρε 138 σταυρους, δεν ψηφισαν πανω απο 250 με 300 ατομα. Στην θεση σου θα ειχα παραιτηθει απο ευθιξια, αλλα που να την βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι περισσότεροι Γιαννιτσώτες καλά κάνουν και τα έχουν με το «σύστημα Τσώτσου» που λιμαίνει τα τελευταία χρόνια τον χώρο του Επιμελητηρίου. Όλοι αυτοί όμως που τόσα χρόνια τον συντηρούσαν και προφανώς βολευόντουσαν από αυτό το σύστημα, γιατί θα πρέπει τώρα να βγαίνουν και ήρωες; Τώρα και ξαφνικά όλοι μαζί κατάλαβαν ότι ο Τσώτσος δεν αξίζει την στήριξή τους; Εδώ και τόσα χρόνια τον θεωρούσαν άξιο και τώρα τον θεωρούν ανάξιο; Για μένα είναι το ίδιο υπόλογοι με αυτόν γιατί μην ξεχνάτε, με τις πλάτες των Γιαννιτσωτών έβγαινε τόσες δεκαετίες χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 17 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ ΜΟΝΟ 2 ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΠΩΤΕ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαφώς και αναφερόμουν σε αυτούς που ήταν χρόνια μαζί του και όχι στο σύνολο των υποψηφίων από τα Γιαννιτσά. Άλλωστε υπήρχε ένας συνδιασμός, και οι περισσότεροι Γιαννιτσώτες που μπήκαν στο παιχνίδι το έκαναν γιατί θέλανε πραγματικά να προσφέρουν και όχι για να κοντραριστούν με κάποιον. Χαίρομαι πάντως που συμφωνούμε σε αυτούς τους δύο που φέρουν συμαντικό μέρος ευθύνης για την κατάντια του Επιμελητηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είτε μπήκαν είτε έμειναν είτε αυτοεξαιρέθηκαν τα γνωστά γιουσουφάκια Πανίδης-Σαραφούδης-Επιτροπάκης και απο πίσω ο Αντώνίου, έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τόσα χρόνια που συντηρούν τον απαράδεκτο τσώτσο στην εξουσία.Δηλαδή θέλουν με μια κίνηση που έχει σχέση με τα εσωκομματικά της ΝΔ, να μας πείσουν πως μετανοιωσαν και ζητάνε και μετάλιο;;;Ρε άντε απο δω ανθρωπάκια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή