Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Με 100 και πλέον φίλους της η Αναγέννηση στην Φυλή


Με κόσμο στο πλευρό της αλλά και σημαντικές ελλείψεις στο αγωνιστικό κομμάτι ταξίδεψε η Αναγέννηση στην Φυλή προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 3μμ τον Βύζαντα Μεγάρου σε μία προσπάθεια να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα της Football League για την 6η αγωνιστική. Η διοίκηση κάνει λόγο για περισσότερους από 100 οπαδούς όπου θα βρεθούν στην Φυλή για να ενισχύσουν την ομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η πιο σημαντική απουσία για τον Σπύρο Μπαξεβάνο είναι αυτή του Τόλη Μυλωνά καθώς ο 20χρονος αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε την διοίκηση να βρίσκετε ήδη προς αναζήτηση νέου παίχτη που θα ενισχύσει τα μετόπισθεν...

Άλλες απουσίες είναι αυτές των Σερέτη, Καρυοφύλλη και Τσίκο ενώ από την άλλη ευχάριστα είναι τα νέα για τους Κουδέρη, Παπαδημητρίου που αποθεραπεύτηκαν αλλά και του Γρηγόρη Κυζιρίδη που εξέτισε την μία αγωνιστική τιμωρία που είχε.

Έτσι η αποστολή αποτελείτε από τους: Καραογλανίδης, Τέλλος, Σπαθαράς, Κυζιρίδη, Παπαδόπουλος Γ., Μπαξεβάνος, Μπέκα, Γιόνδης, Παπαδημητρίου, Παντελίδης, Τοσουνίδης, Τζεβελέκης, Χατζόγλου, Αλμπάνης, Κωστίκας, Κουδέρης και Τσίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου