Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Συγκέντρωση-σύσκεψη του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε στην Σκύδρα


Στο γεμάτο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας πραγματοποίησε το ΚΚΕ τη προεκλογική του  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ  με ομιλητές τους υποψ.βουλευτές Κανάκη Μάνο & Γιώγα Παναγιώτη .
      Υπήρξε η δυνατότητα μιας ζωντανής συζήτησης των συμμετεχόντων με τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ , σχετικά με τη σημασία των εκλογών της 6ης Μάη για τα λαϊκά στρώματα της περιοχής .
       Ο συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ Μάνος Κανάκης στη τοποθέτησή αναφέρθηκε...

... στην «αναγκαιό-τητα υπερψήφισης του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για να ανοίξει ένα παράθυρο στο φως της ανατρο-πής της εφαρμοζόμενης βάρβαρης πολιτικής των τελευταίων δεκαετιών από ΠΑΣΟΚ & ΝΔ για εργαζόμενους , ανέργους , αγρότες , επαγγελματίες , συνταξιούχους. Έχουμε καθήκον να υπερψη-φίσουμε το ΚΚΕ , που βρέθηκε μέχρι σήμερα στη πρώτη γραμμή των αγώνων υπεράσπισης των λαϊκών στρωμάτων και αποτελεί εγγύηση για την ανατροπή της κατάστασης των συνεχών μνημονίων , που φορτώνουν τη καπιταλιστική οικονομική κρίση στη πλάτη του λαού μας» .
      
  Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Γιώγα αφορούσε κύρια την αγροτική οικονομία της χώρας και τη δυσχερή θέση του μικρομεσαίου έλληνα αγρότη . Μίλησε για «τις αντιαγροτικές πολιτικές της ΕΕ , που κατάντησαν τη χώρα μας από πλεονασματική στο εμπορικό αγροτικό ισοζύγιο πριν την ένταξή της σ’αυτή το 1981 , να ξοδεύει σήμερα για εισαγωγές αγροτο-κτηνοτροφικών προϊόντων και νάναι ελλειμματική κάθε χρόνο 5-6 δις ευρώ . Και το πέτυχε αυτό με τους διάφορους αντι-αγροτικούς Κανονισμούς της ( ποσοστώσεις στη παραγωγή Γάλακτος , σταμάτημα Καπνού & Βιομ.Τομάτας , συρρίκνωση των Τεύτλων , κλπ ) και την απελευθέρωση των εισαγωγών ομοειδών παραγόμενων από ξένες χώρες χωρίς προστασία της ντόπιας παραγωγής» . 

    Συνεχίζοντας τις περιοδείες τους στα χωριά της Σκύδρας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Κανάκης Μάνος & Γιώγας Παναγιώτης μίλησαν στα καφενεία των χωριών Καλύβια , Λιπαρό , Άσπρο & Σταυροδρόμι . 

   Οι υποψήφιοι βουλευτές Δρόσογλου Σταύρος & Φουνταλής Μιχάλης μίλησαν σε παρόμοια Σύσκεψη-Συζήτηση σε καφενείο στη Φιλώτεια Αλμωπίας .





                                                                                              Γραφείο Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου