Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Το Σαββάτο 5 Μαΐου το τουρνουά μίνι βόλλευ στον Πεζόδρομο στα Γιαννιτσά


Το τουρνουά μίνι βόλλευ ΄΄ Παίξε βόλλευ στον Πεζόδρομο΄΄ , που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 5 Μαΐου, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Συμμετοχές έχουν δηλώσει κορίτσια και αγόρια από όλα τα δημοτικά σχολεία των Γιαννιτσών, του Ν. Μυλοτόπου , της Πέλλας, της Κρύας Βρύσης, καθώς επίσης και 8 ομάδες από τον Αριστοτέλη Σκύδρας, 7 ομάδες από την Ακαδημία Κρύας Βρύσης ΄΄ Διγενής Ακρίτας΄΄και  4 ομάδες από τον Ίκαρο Έδεσσας...


Το τουρνουά διοργανώνεται από το  Δήμο Πέλλας, στο πλαίσιο της 2ης Ανθοέκθεσης , σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών.
Αξίζει να σημειωθεί πως, η Φωτεινή Καφετζάκη πρώην αθλήτρια της Εθνικής μας Ομάδας, του ΑΡΗ Θεσ/νίκης, των ομάδων ΄΄ Μπούργος΄ ΄  και΄΄Γρανάδα ΄΄της Ισπανίας και της ομάδας ΄΄Κοριντώνια΄΄ της Ιταλίας ,  και ο Γιάννης Παντακίδης βολεϊμπολίστας της Α1 εθνικής κατηγορίας  , θα είναι παρόντες  στο τουρνουά και θα δώσουν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.
Όσα παιδιά ,λοιπόν,  επιθυμούν να παίξουν  και έχουν γεννηθεί  τα έτη 1999/2000 και 2001/2002, πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία ΕΠΟΝ , ώρα 10.30. ( δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται αποδεκτές και στην γραμματεία των αγώνων).

Θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.
Υπεύθυνοι αγώνων: Φωτεινή Καφετζάκη, Μαρία Πασσαλή, Μάκης Παντακίδης, Δημήτρης Χατζηαντωνίου
Δηλώσεις συμμετοχών : Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας , τηλ 2382 3 50809

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου