Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ας αποχαιρετίσουμε το 2012 με τις 10 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη


Θέλοντας να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο γλυκά το 2012 που τόσες και τόσες πίκρες μας χάρισε, είπαμε να σας παρουσιάσουμε κάποιες από τις πιο αισθησιακές γυναίκες για την χρονιά που σε 2 ώρες από τώρα θα αποτελεί πλέον παρελθόν.

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά (στον αντρικό πληθυσμό κυρίως αναφερόμαστε) και απολαύστε τις 10 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη:..



Bar Refaeli
Η φετινή πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο (σύμφωνα με το Maxim) αποδεικνύει γιατί η πρώην του Di Caprio είναι εκείνο το super model με το οποίο αξίζει να ναυαγήσεις σε ένα έρημο νησί.



Cheryl Cole
Παρά την γκάφα της να αποκαλέσει τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου σε συνάντησή που είχε μαζί του για φιλανθρωπικό σκοπό «Κάρολο» αντί για πρίγκιπα που αναφέρετε ρητά στο πρωτόκολλο, η Cheryl Cole παραμένει μία γυναίκα που θα μπορούσες να της συγχωρέσεις τα πάντα. Άλλωστε και ο ίδιος ο Κάρολος έδειχνε να παίρνει στα αστεία αυτή την παραβίαση του πρωτοκόλλου.



Rihanna
Αν θα μας μείνει κάτι από την Rihanna την χρονιά που μας πέρασε, δεν είναι άλλο από τις φωτογραφίες που την συνέλαβαν μεθυσμένη παρέα με φίλες της φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό και με ένα ποτήρι μπύρα στο χέρι. Ακόμα δεν ξέρουμε τι απάντησε στην πρόταση που της έκανε ο Χίου Χένφερ να την δει χωρίς μπικίνι στο εξώφυλλο του Playboy έναντι 1 εκ. δολαρίων. Για να μην την απολαύσαμε, μάλλον η απάντησή της θα ήταν αρνητική. Κρίμα!


Rosie Jones
Ότι δεν έκανε όμως η Rihanna το έκανε η σέξι βρετανίδα Rosie Jones σαφώς για πολύ λιγότερα χρήματα για το περιοδικό Nuts. Όπως και να έχει όμως, το αποτέλεσμα ήταν άκρως αισθησιακό. Δεν συμφωνείτε;




Georgia Salpa
Μέσα στις 10 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου δεν θα μπορούσε να λείπει και μία Ελληνίδα. Μιλάμε για την Γεωργία ή Georgia Salpa η οποία μετά την Ιρλανδία όπου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, έχει βαλθεί να κατακτήσει και ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν είναι πολύ μακριά από το να καταφέρει κάτι τέτοιο.



Katy Perry
Μάλλον καλό δείχνει να έκανε ο χωρισμός στην 26χρονη Καλιφορνέζα τραγουδίστρια καθώς μετά από αυτόν έκλεισε το νέο all star διαφημιστικό της Adidas στο οποίο όλοι μας θαυμάσαμε τους υπέροχους κοιλιακούς της.





Megan Fox
Νομίζουμε ότι εδώ τα λόγια είναι περιττά. Ακόμα και την πιο άσχημη φωτογραφία της Megan να ψάχναμε να βάλουμε, πάλι θα μας έκοβε την ανάσα. Η κατά πολλούς διάδοχος της Ατζελίνας Τζολί δεν έχει σταματήσει στιγμή να ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό και θα συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια.



Kate Upton
Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της χρονιάς που μας πέρασε, η Kate Upton έχει δηλώσει ότι «Παίρνω πάντα μαζί μου 20 δολάρια, ώστε να πληρώνει πάντα ο άνδρας στο 1ο ραντεβού!» Υποθέτουμε ότι τα 20 δολάρια τα παίρνει έτσι ώστε σε περίπτωση που πέσει σε κάποιον καρμίρη να έχει τουλάχιστον χρήματα να γυρίσει με ταξί.




Mila Kunis
Η Ουκρανέζα Mila Kunis είναι από τις ηθοποιούς που δεν χρειάστηκε να μπει κρυφά από τους γονείς της σε κάποια σχολή υποκριτικής μιας και την έγραψε ο ίδιος ο πατέρας της σε απογευματινά μαθήματα στο Beverly Hills Studios όταν ήταν μόλις 9 ετών. Και δεν το μετάνιωσε διόλου καθώς η 29χρονη σήμερα Mila εκτός από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές όπως “Baywatch” και “7th Heaven” τα τελευταία χρόνια είδαμε τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Το 2010 την είδαμε στην κωμωδία “Date Night” δίπλα στους Στιβ Καρέλ, Τίνα Φέι, Τζέιμς Φράνκο αλλά και στο μεταφυσικό θρύλερ “Black Swan” δίπλα στις Νάταλι Πόρτμαντ και Ουιόνα Ράιντερ.



Keeley Hazell

Η εκθαμβωτική Keeley Hazell μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το στέμμα της πιο σέξι γυναίκας, ωστόσο όμως διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs στον κόσμο και όπως διαπιστώνετε και εσείς, καθόλου άδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου