Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Οι κερδισμένοι και οι πικραμένοι σύμβουλοι Στάμκου.Πόσο ισχυρή θα ναι η πλειοψηφούσα παράταξη;



Ο ορισμός Αντιδημάρχων και Προέδρων σε Δημοτικές Επιχειρήσεις είναι αναμφίβολα μια πολιτική πράξη αποκλειστικής ευθύνης του εκάστοτε Δημάρχου.Η ιστορία έδειξε πως πολλές παραπαίουσες διοικήσεις σώθηκαν πολιτικά όταν οι αποφάσεις αυτές λειτούργησαν στο εσωτερικό των συνδιασμών με τρόπο δίκαιο και ενωτικό.Από την άλλη,δεκάδες είναι τα παραδείγματα με συμπαγείς πλειοψηφίες που κυριολεκτικά διαλύθηκαν όταν οι αποφάσεις υπήρξαν λανθασμένες και διακρίνονταν από μεροληψία σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
  Η ανακοίνωση της νέας σύνθεσης Αντιδημάρχων και Προέδρων προκάλεσε ποικίλα σχόλια για την παρουσία ορισμένων όσο και για την ηχηρή απουσία άλλων από την ομάδα Στάμκου.Οι καραμπόλες ήταν πολλές που έφεραν κάποιους σε θέσεις και κράτησαν κάποιους
πολύ μακριά από αυτές.
   Σφόδρα ενοχλημένοι εμφανίζονται η κυρία Λαγομάτη που ενώ «τράβηξε» κυριολεκτικά κουπί στην επιτροπή Παιδείας ανάμενε να επιβραβευθεί με μια θέση αντιδημάρχου, ο κύριος Βασίλης Ξηρός (από τις σοβαρές περιπτώσεις στην ομάδα Στάμκου) που περίμενε να αναλάβει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου,ο κύριος Κώστας Παπαδόπουλος(Ρολογάς)που επιθυμούσε  μια θέση Αντιδημάρχου ή Προέδρου στην ΔΕΥΑΠ, ο κύριος Κώστας Παπαδόπουλος(Κρύα Βρύση) που θεωρούσε σίγουρη την αξιοποίησή του,ο κύριος Μιχάλης Παναγιωτίδης που εδώ και καιρό διέδιδε πως θα βρίσκεται στην ηγετική ομάδα και ακολουθούν οι κύριοι Σκαπέρδας,Φάκας και Παπαγεωργίου που επανειλημμένως έχουν δηλώσει πως δεν ενδιαφέρονται για θέσεις στα ΚΑΠΗ και στα Δημοτικά Γυμναστήρια.Σε κάθε περίπτωση οι ψηθιριστές και διαδρομιστές του Δημοτικού Μεγάρου κάνουν λόγο για ουσιαστική απώλεια της πλειοψηφίας καθώς στους πικραμένους πρέπει να προστεθούν και όσοι ήδη έχουν φύγει και είναι «αλλού» όπως ο κ.Καζαντζίδης, ο κ.Αιβαζίδης  και η κ.Ρουσοπούλου.
    Σταγόνα στο ποτήρι που είναι έτοιμο να ξεχειλήσει όπως λένε, ήταν η αξιοποίηση για δεύτερη θητεία του κ.Πασχαλή γεγονός που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως από ορισμένους. Πολύ σύντομα (μέσα στο επόμενο εξάμηνο) θα φανεί αν οι επιλογές Στάμκου θα δώσουν ώθηση και θα λειτουργήσουν θεραπευτικά σε προβληματικούς τομείς της περασμένης διετίας ή θα οδηγήσουν σε πλήρη αδρανοποίηση μεγάλου αριθμού μελών του συνδιασμού.

Ενδοσκόπος ΠΕ

23 σχόλια:

  1. Συμφωνώ ότι ο κ. Ξηρός είναι από τις λίγες σοβαρές φωνές τις παράταξης Στάμκου. Γι' αυτό άλλωστε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο μάθαμε ότι είπε απευθυνόμενος στον κ. Παπανικολάου, μετά από λογομαχία. " Ήσασταν πετυχημένος Δήμαρχος Γιαννιτσών, και αν έμενε μόνος του Ο Δήμος Γιαννιτσών πάλι θα ήσασταν Δήμαρχος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη και οι "σοβαρές περιπτώσεις" λένε και καμιά μαλ@#$%λα...

      Διαγραφή
  2. Πυρ και μανία ο πατέρας "νεαράς κορασίδας".Πιο πολύ δεν άντεξε που ο Στάμκος έκανε τον νταμιαλη αντιδήμαρχο και όχι τη θυγατέρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καφετεριάκιας του Πεζόδρομου3 Ιανουαρίου 2013 στις 9:31 μ.μ.

    Ο Παπαγεωργίου μόνο πανό δεν έβγαλε ο άνθρωπος ότι λόγω ακαδημαικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συμμετέχει ως αντιδήμαρχος τι δυσαρεστημένος τσαμπουνάς;Όσο για την Λαγομάτη περίμενε να δεις όταν φύγει η Λούσπα τι μέλλει γενέσθαι.Για τον Ξηρό επίσης μη βιάζεσαι που όντως έχει το κύρος για πρόεδρος και θα το δεις.Οι επιλογές του γενικά είναι καλές και ανέμενε 2η θητεία και για τον Σικοβάρη που με τον Πασσαλή (ο μεν μέ έργα ο δε επικοινωνιακά) τραβούσαν το κάρρο. Οι μη αξιοποιημένοι είναι μεν δυσαρεστημένοι αλλά δεν έχουν πρόθεση και υπόσταση για ανταρσία γιατί είναι πολύ εύκολο για τον Στάμκο να τους εξαφανίσει από τον τοπικό πολιτικό χάρτη.΄Οσο γι αυτούς που αποχωρούν μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου. Ακόμη και αν τους χάσει (τους τρεις) πάλι έχει πλειοψηφία και πολιτική κυριαρχία με ένα σχήμα (όπως το έφτιαξε) που θα τον πάει καλά ως τις εκλογές. Τελικά , την έμαθε καλά την δουλειά ο Στάμκος....

    Ο Καφετεριάκιας του Πεζόδρομου (για να με θυμάσαι όταν βγω σωστός.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΚΙΑ,ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ.(ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ)
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,Ο ΕΝΑΣ ΕΤΣΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ
    ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΕΣΥ ΠΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΣΟΤΣΟΛΙΑ(ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ) ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.o thios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΑ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aytoi pou gavgizan ton stamko tora tous petaxe to kokkalo o stamkos na gleifoun gia na min ton dagosoun xaxaxaxaxaxa h mallon kalytera ouaaa ouaaaouaa gia klamataaaa ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΞΗΡΟ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 51% . ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε σε παραδέχομαι, σαν να διαβάζω την συνέντευξη του Νίκου. Copy paste έκανες ήθελα να ξερά

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΝΑΝΕ.

      Διαγραφή
    3. Den prokeitai na nai ypopsifios o papanikolaou.Allos tha nai.

      Διαγραφή
  8. Ο καημένος ο Καστερ νομίζει πως οι δυσαρεστημένοι θα πάνε μαζί του.Σε κάποιους έλεγε χθες πως αν ήταν δήμαρχος αυτος θα τους είχε για μια ολόκληρη τετραετία αντιδημάρχους.Στάθη ακόμη δεν κατάλαβες το δούλεμα που τρως έτσι;;Κάνε εσύ βόλτες με τους απίθανους Ξανθοπουλέους και Παπαδοπουλεους και μετά ελα να μας πεις ποιους θα κατεβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την Λαγομάτη έπρεπε να την βάλλει αντιδήμαρχο κυριοι. Το κοριτσάκι θα άνοιγε το δρόμο για το ξάδερφό της. Μια πορεία της κα. Λαγομάτη στη αντιδημαρχια θα ήταν οτι πρέπει να τον νεαρό σε κάποια χρόνια. Αλλά δε πειραζει θα την βρει αυτος την ακρη τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλα που ξέρεις για τον ξαδερφο της Λαγοματη και εσυ ξύπνιε . Ο νεαρός που λες είναι γνήσιο παιδι του Βαμβινη γιατι όλη μερα είναι με τον αλεξιου και τα λένε, τους βλέπουμε εμείς. Δε θα ανοίξει η ξαδερφη του τον δρόμο αλλα ο αλεξιου και όλη η γνωστή παρέα. Βέβαια πολλα ξέρει κι αυτός αλλα θα το σχολιάσω άλλη στιγμη αυτο (αν και δεν είναι άξιο σχολιασμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Emενα προσωπικα με εντυπωσιασε η τοποθετηση του Δεληγιαννιδη στην συγκεκριμενη θεση.Δυο χρονια εβριζε τον Σταμκο,απειλουσε,παρακαλουσε,εκανε αντισυγκεντρωσεις στο κυλικειο του δημου για να τον βλεπει ο δημαρχος και στο τελος ο Σταμκος "εφαγε παππα" και τον εβαλε σε θεση εργολαβικη.Τωρα ποιος εργολαβος κουμπαρος τον επεβαλε στον δημαρχο το ξερει και ο Παντελος ο λαχειοπωλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 8.42 ΤΟΝ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ .ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??? ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΗΤΑΝ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 6%.ΕΠΕΙΤΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΧ@@@ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΟΥΡΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚΕΣ.ΜΕΤΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ν.Δ ΕΛΛΕΩ ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΩ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΦΑΓΕ ΟΧΙ ΠΑΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΣΠΟΤΗ.ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΔΕΥΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΒΛΑΧΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ) ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα είναι το λουλούδι...ο ντάμιαλης.Σε λίγο καιρό θα ασχολείται όλος ο δήμος με τούτο το νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποια είναι ρε παιδια η βλαχα που καθοδηγεί και ακούει ο δήμαρχος? γιατί από ότι ξέρω αυτός δεν ακούει κανέναν μόνο τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΓΟΜΑΤΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ποια ειναι η Βλάχα ??? πλάκα μας κανεις φιλε μου...
    Ειναι η μικρή Ολλανδέζα που όλοι θελουν να αρμεξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή