Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αιχμηρή απάντηση αναγνώστη σχετικά με το επίδομα ανεργίας



Έχουν καταλάβει τι σημαίνει το επίδομα ανεργίας; Έχουν καταλάβει ότι κλείνω το μαγαζί μου γιατί δεν βγαίνουν πια ούτε τα έξοδα και μέσα σ'αυτά είναι πρώτες και καλύτερες οι εισφορές στον ΟΑΕΕ! Είναι δυνατόν να κλείσω το μαγαζί που με κόπους έστησα, να βγάζω εδώ και3 χρόνια ίσα-ίσα για το ενοίκιο, το νερό και τη ΔΕΗ περιμένοντας να έρθουν καλύτερες μέρες και τρώγοντας απ' το φαγητό των γονιών μου που είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ!!! 
Κι εσείς κύριοι με τις γραβάτες να υπερηφανευόσαστε ότι θα δώσετε επίδομα ανεργίας και στους ελ. επαγγελματίες (γύρω στα 250 ευρώ!!!)αλλά....αλλά...
...αλλά με τη βασική προϋπόθεση να μην οφείλει στον ΟΑΕΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ!!!! Είναι δυνατόν; Ζείτε εκτός πραγματικότητας; Αν είχα κύριοι να δίνω 450 περίπου ευρώ το μήνα για την εισφορά μου στον ΟΑΕΕ δεν θα το' κλεινα το μαγαζί!!!! Πάρτε το χαμπάρι, εεεεε!!!! Ρίξτε μια ματιά πόσα δις οφείλουν οι μαγαζάτορες στον ΟΑΕΕ!! Είναι απατεώνες όλοι; Έτσι λέτε; Είστε βαθιά νυχτωμένοι. Γι'αυτό λοιπόν μην κορδώνεστε ότι καθιερώσατε το επίδομα ανεργίας (250 ευρώ περίπου) και για τους ελ. επαγγελματίες γιατί ΤΕΛΙΚΑ θα το πάρουν ελάχιστοι ή και κανένας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου