Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Συνεστίαση του ΚΚΕ στην Πέλλα για τα 94 χρόνια του Κόμματος



Η Νομαρχιακή Οργάνωση Πέλλας πραγματοποίησε Εκδήλωση –Συνεστίαση αφιερωμένη στα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ,  94 χρόνια αγώνων & δράσης πλάϊ στους εργαζόμενους & τα λαϊκά στρώματα για ένα καλύτερο κόσμο.
       Η Συνεστίαση, που πραγματοποιήθηκε στα Σεβαστιανά-Σκύδρας, ήταν μια ανάπαυλα στους            καθημερινούς αγώνων του Κόμματος ενάντια στις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές των μνημονίων & των δανειακών συμβάσεων της υποτέλειας . Ακόμη βοήθησε στην ανασύνταξη της διάθεσης όλων για τους επόμενους αγώνες ανατροπής αυτής της κατάστασης , πίνοντας ένα κρασί & χορεύοντας με τη συνοδεία ποιοτικού λαϊκού τραγουδιού ...

      
Παρουσιάστηκε βίντεο από την ιστορία & τους αγώνες του Κόμματος, έγιναν απαγγελίες ποιημάτων, ενώ παραβρέθηκε και χαιρέτισε το Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ.Μακεδονίας Δελής Γιάννης.    

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ (ΓΝΩΣΤΕΣ) ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συμπεράσματα έβγαλες, ρε φίλε, από μια ανακοίνωση για μια συνεστίαση! Ή τα είχες έτοιμα και αναμασημένα και βρήκες την ευκαιρία να τα προβάλεις; Μάλλον αυτό πρέπει να συμβαίνει και τα άλλα περί "παθογενειών της αριστεράς", άστα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ "ΣΤΡΟΥΘΑΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΝΑ ΜΗΝ Σ΄ ΕΧΟΧΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή