Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Το YouTube μπλοκάρει το βίντεο της Χρυσής Αυγής;



Ένα βίντεο της Χρυσής Αυγής για τα Χρόνια πολλά στάθηκε η νέα αφορμή για αντιπαράθεση αυτή τη φορά με το YouTube.
Υπό τους ήχους του τραγουδιού Ας ερχόσουν για λίγο, με την  φωνή της Δανάης Στρατηγοπούλου, και με εικόνες της παλιάς "καλής" Αθήνας, εύχεται χρόνια πολλά στους Έλληνες.
«Από τα χρόνια που πέρασαν στο μέλλον που χτίζουμε με τον αγώνα μας. Καλά Χριστούγεννα με πίστη και δύναμη. Για μια νέα “παλαιά” Αθήνα. Για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού», είναι το μήνυμα στο οποίο καταλήγει η Χρυσή Αυγή...


Η Χρυγή Αυγή κατήγγειλε πως ο διαδικτυακός τόπος Youtube απέσυρε το βίντεο με το αιτιολογικό ότι προάγει τη ρητορική μίσους. «Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια» σχολιάζει σε έντονο τόνο, προσθέτοντας πως «μπορούσαν τουλάχιστον να πουν ότι απαγορεύεται οτιδήποτε έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, για να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος».
Έκανε ακόμη γνωστό πως ανήρτησε το βίντεο στο dailymotion και καλούσε «όλους τους Έλληνες να προωθήσουν αυτή την όμορφη σύνθεση εικόνων και ήχων, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές μας για γρήγορη απελευθέρωση από τη στυγνή τυρρανία που εξουσιάζει τον κόσμο». Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, το βίντεο είχε αποσυρθεί και από αυτόν το διαδικτυιακό τόπο.



Πηγή  madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου