Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Μητσοτάκης σε κοινωνικούς εταίρους: Αν θέλετε επενδύσεις ήρθατε στην σωστή διεύθυνση



«Αν θέλετε να γίνουν επενδύσεις ήρθατε στη σωστή διεύθυνση. Δεν είναι το Μέγαρο Μαξίμου εδώ, είναι η Πειραιώς 62», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση του με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τις νέες δουλειές. «Αυτό που με απασχολεί είναι πως θα δώσουμε δουλειές και ελπίδα στα παιδιά που γεννήθηκαν τον 21ο αιώνα και όχι πως θα διχάζουμε διαρκώς τους Έλληνες ανοίγοντας τα τραύματα του 20ου αιώνα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης, εξάλλου, αναφέρθηκε στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων, που θα επιτρέψουν στη χώρα να προσελκύσει επενδύσεις και να επιστρέψει σε έναν βιώσιμο κύκλο ανάπτυξης.
Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για μια βαθιά μετάλλαξη του κράτους, ώστε να εξυπηρετεί τον πολίτη και να στηρίζει την επιχειρηματικότητα, για μείωση του φορολογικού κόστους και του κόστους εισφορών που επιβαρύνει την εργασία, για αξιοποίηση του αναπτυξιακού νόμου ως εργαλείο για την προώθηση της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας και για επιθετική προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου