Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Συνωστισμός στελεχών ΝΔ και Πασοκ για μια κρατική Θέση.Βροχή τα βιογραφικά.

Η υπερψήφιση της νέας κυβέρνησης και η ανάληψη των καθηκόντων από τους νέους υπουργούς, άνοιξε και τυπικά τις διαδικασίες για τη στελέχωση χιλιάδων κρατικών θέσεων σε οργανισμούς και νομικά πρόσωπα του κρατικού μηχανισμού.
Ετσι οι τέσσερις βουλευτές του νομού μας ,αν και προέρχονται απο διαφορετικούς χώρους(ΝΔ και Πασοκ) δέχονται καθημερινά πια τα βιογραφικά όσων θα προωθήσουν σε διοικήσεις κρατικών οργανισμών και φορέων.Για πρώτη φορά στα χρονικά όπως καταλαβαίνετε τα πρόσωπα θα προέρχονται απο διαφορετικούς χώρους ακόμη  και η κυρία Τζάκρη εκτός των
Καρασμάνη,Σαταμενίτη και Τζαμτζή ,δηλώνει ανοιχτά πως είναι κυβερνητικός βουλευτής! Στα πολιτικά στέκια του πεζόδρομου στα Γιαννιτσά αλλά και στην Εδεσσα ακούγονται διάφορα (και απίθανα σε πολλές περιπτώσεις) ονόματα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες.Ατυχος πάντως εμφανίζεται πρώην υποψήφιος βουλευτής και υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα μεγάλου κόμματος,που θεωρούσε βέβαιο πως θα ήταν πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.Ο δύσμοιρος δε περίμενε πως από τις πρώτες εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης θα ήταν το ξεπούλημα της.Ετσι,με την υποστήριξη συγκεκριμένου βουλευτή, αναζητά πλέον νέα θέση για να εξαργυρώσει το γραμμάτιο του.Εμείς θα παρακολουθούμε το παρασκήνιο σε Πασοκ και ΝΔ και θα σας έχουμε σταθερά ενήμερους καθώς τα μαχαιρώματα θα ναι πολλά και σκληρά.
Ενδοσκόπος Π.Ε.

9 σχόλια:

  1. O μόνος που δε θα μετακινηθεί είναι ο Αλέξανδρος από το νοσοκομείο Έδεσσας.Είναι καλυμμένος και από τις δύο μπάντες.Και Τζάκρη και Σταμενίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TON ΣΤΑΜΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ή Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Πίου θα του δώσουν καμιά θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Σταμκο θα τον ξανακάνουμε Δημαρχο για ακόμη 5 χρόνια.Και μη σου πω μετα θα τον κάνουμε κ Βουλευτη.Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλιμονο....τετοιο επιτυχημενο δημαρχο που θα ξαναβρουμε!! Ρε ειστε φοβεροι λεμε! Γι αυτο οι μισοι συμβουλοι του τον βριζουν ανοιχτα;;

      Διαγραφή
  5. O monos sigoyros einai ekeinos o fotos.O stamenitis thelei na proothisei ton thomaidi alla aytos den exei ptixio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιον Θωμαιδη ρε;Εκείνον που έκανε αγώνα για τον Παπανικολάου και τον Αρνάκη και τα τελευταία δύο χρόνια ανακάλυψε την ΝΔ και έτρεχε πίσω από την ουρά του Σταμενίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oxi mono gia ton papanikolaou alla kai ton Tsipra ypostirize stis teleytaies ekloges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΛΛΑΣ16 Ιουλίου 2012 στις 12:24 π.μ.

    Εγκυρο και ομως αληθινο !!! Ενας Δημ.Συμβουλος της αντιπολιτευσης του δημου Πελλας {εννοειται Ν.Δ} και ενας πρ.υποψηφιος βουλευτης Ν.Δ {με σημαντικο ποστο στις τελευταιες εκλογες},θα αξιοποιηθουν.Ο Α'σε κομματικη θεση και ο Β'σε κυβερνητικη θεση.Κοινο τους χαρακτηριστικο ειναι οτι και οι δυο ειναι αντι-Σαμαρικοι!!!Ο πρωτος Καραμανλικος και ο δευτερος Ντορα και τα μυαλα στα καγκελα.Θα τρελλαθουν καποιοι ειδικα με τον πρωτο,γιατι φωναζει και πολυ στα Δημ.Συμβουλια...Και το παραδοξο ειναι οτι, ουτε αιτηση κατεθεσαν αλλα ουτε και θα καταθεσουν.Εγω παντως χαιρομαι γιατι ολο και κατι θα κανουν για την περιοχη μας. Αλλωστε εχουν και 30 χρονια αγωνες για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις πλατες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή