Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Έπεσαν μπουνιές στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας!!!



Ένταση, βρισιές και τελικά άγριο ξύλο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά χθες το απόγευμα. 
Όλα ξεκίνησαν από μια ομάδα παραγόντων της «Αναγέννησης» που με επικεφαλής τον πρόεδρό της Καραογλανίδη απαίτησαν να παρέμβουν στη συνεδρίαση και να τους δοθεί ο λόγος. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ,Βασίλης Ξηρός αρνήθηκε να τους δεχθεί και εκείνοι αποχώρησαν μαινόμενοι με ύβρεις και απρεπέστατους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων. ..

Στο φουαγιέ όμως έγιναν τα ασύλληπτα. Κατά την αποχώρησή τους έσπευσε να ηρεμήσει τα πνεύματα ο Αντιδήμαρχος κ.Τοαπογλου ο οποίος τελικά δέχθηκε δύο γροθιές στο πρόσωπο από παριστάμενο «φίλαθλο» και οργανωμένο στο σύνδεσμο φιλάθλων της τοπικής ομάδας. Ακολούθησε πανικός ενώ την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε γενικευμένη σύρραξη όταν στο τραυματισμένο και αναίσθητο Αντιδήμαρχο έσπευσαν να συμπαρασταθούν συνάδελφοί του. Θλιβερές εικόνες που προσβάλλουν το θεσμό και τσαλακώνουν την ήδη τραυματισμένη εικόνα της ιστορικής ομάδας των Γιαννιτσών. Ο δαρμένος Αντιδήμαρχος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έλαβε εξιτήριο για το σπίτι του.

6 σχόλια:

  1. λαθος τα μαθατε.και το λογο πηραν και κανεις δεν τους αρνηθηκε και μουρδες ελεγε ο καραογλανιδης και εβριζε οπως παντα.και ο Στεφανος εφαγε δυο μπουνιες απο τον Λακη και τον αδερφο του και οχι απο φιλαθλο.και δεν ελαβε εξιτηριο,υπεγραψε μονος του και εφυγε οι γιατροι επεμεναν να μεινει εκει για 24 ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα πραγματικά για την αναγέννηση που έχει τέτοιο -τραμπούκο πρόεδρο....ΝΤΡΟΠΗ -ΝΤΡΟΠΗ NA ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ? ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι εγραψες ειναι λαθος.Ομως λιγη σημασια εχει. Κριμα και στο Δημο και στην Αναγεννηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eiste i ntropi tou topou mas . ante na pesete na isixasoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από νεότερες πληροφορίες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον πρόεδρο της Αναγέννησης κ. Καραογλανίδη, ωστόσο στην συνέχεια όμως τον απέβαλε πυροδοτώντας το κλήμα αρχικά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στην συνέχεια στον χώρο του κυλικείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια ζωή παραπληροφόρηση εσάς έπρεπε να σας λένε περα δώθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή