Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Βύζαντας Μεγάρων – Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1 (live) Τελικό


Ξεκίνησε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Βύζαντα Μεγάρων στο γήπεδο της Φυλής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα των Γιαννιτσών θέλει να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που 5 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος την έχουν φέρει με 10 βαθμούς στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Βύζας Μεγάρων: Κοταρά, Φραγκή, Ρωμαίδη, Γκούμα, Μουστάκη, Λίτσι, Μωυσίδη, Πλάτανο, Σκαφτούρο, Χριστοφιλέα, Ηλιόπουλο.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδη, Τέλλος, Παπαδόπουλος Γ, Κυζερίδης, Γιόνδης, Χατζόγλου, Νταντίδη, Πασάρας, Μπαξεβάνος, Παπαδόπουλος Θ, Μπέκας

Φάσεις και γκολ:...


Έναρξη 1ου ημιχρόνου

Λήξη 1ου ημιχρόνου

    • Χωρίς την μεγάλη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο της Φυλής, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.
    • 60’ ευκαιρία για την ομάδα των Γιαννιτσών να ανοίξει το σκορ με τον Παπαδόπουλο να βγάζει με σέντρα από τα δεξιά τετ α τετ τον Μπέκα με τον τερματοφύλακα των Μεγάρων χωρίς ωστόσο ο παίχτης της Αναγέννησης να πλασάρει σωστά χάνοντας έτσι μία μεγάλη ευκαιρία.
    • 61’ Τριπλή ευκαιρία για την Αναγέννηση και πάλι με τον Μπέκα όπου η κεφαλιά του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων με την μπάλα να πηγαίνει στον Μπαξεβάνο ο οποίος σούταρε αλλά οι αμυντικοί απέκρουσαν πάνω στην γραμμή και σε νέα προσπάθεια του Μπαξεβάνου με κεφαλιά για να μπλοκάρει στην συνέχεια ο Κοταράς.
    • 90’ Πέναλτι για την Αναγέννηση Γιαννιτσών σε προσπάθεια του Μπέκα να μπει στην περιοχή του Βύζαντα με τον Ρωμαϊδη να τον ανατρέπει λίγο έξω από την μικρή περιοχή βλέποντας έτσι την  κόκκινη κάρτα
    •  
    • 91’ εκτέλεση του πέναλτι με τον Γιόνδη και 0-1 για την Αναγέννηση
    • Λήξη αναμέτρησης με την ομάδα των Γιαννιτσών να πετυχαίνουν το 4Χ4 σε εκτός έδρας παιχνίδια.

        5 σχόλια:

        1. Άντε ρε Γιαννιτσάρα τρέλανέ μας και σήμερα!!!

          ΑπάντησηΔιαγραφή
        2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

          ΑπάντησηΔιαγραφή
        3. giannitsaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) tin tetarti edw me astera paizoume??????

          ΑπάντησηΔιαγραφή
        4. Από πληροφόρηση που είχαμε μόλις τώρα, το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Αγροτικό Αστέρα θα γίνει την άλλη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

          ΑπάντησηΔιαγραφή