Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Φιλικό την Τετάρτη Αναγέννηση Γιαννιτσών – ΠΑΟΚ;;;


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της τελευταίας στιγμής υπάρχει ένα σενάριο, την προσεχή Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών να διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση της Αναγέννησης με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης Λάσλο Μπόλονι, στην προσπάθειά του να τσεκάρει την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται κάποιοι παίχτες του είναι σε αναζήτηση κάποιον φιλικών και η εκπληκτική μέχρι σήμερα πορεία της Αναγέννησης φαντάζει ως μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν και την ομάδα του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η διοίκηση του ΠΑΟΚ χτύπησε την πόρτα της Αναγέννησης. Να θυμίσουμε μάλιστα ότι μεταξύ των δύο ομάδων...

...τα τελευταία χρόνια υπάρχει συνεργασία λόγο και της προσωπικής σχέσεις που έχουν οι δύο διοικήσεις.
Αλλά και για την ομάδα της Αναγέννησης ένα τέτοιο φιλικό θα επιφέρει τεράστια οφέλη, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά καθώς ο ευρωπαίος ΠΑΟΚ είναι ομάδα που αποτελεί πόλο έλξης για κάθε φίλαθλο που σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό όπου επικρατεί στις τάξης της Αναγέννησης  πληροφορίες να μιλάνε για περισσότερο από 2000 φιλάθλους.
Η μόνη περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί αυτή η αναμέτρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αγωνιστική δράση και ειδικά για την Αναγέννηση που το Σαββατοκύριακο δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα με την Βέροια εντός και την επόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου είναι το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα και πάλι εντός. Εφόσον το παιχνίδι με την Βέροια οριστεί για το Σαββάτο αντί για την Κυριακή, το πιο πιθανό είναι το φιλικό με τον ΠΑΟΚ να οριστεί σε κάποια άλλη ημερομηνία. Το σίγουρο όμως είναι ότι η φιλική αναμέτρηση βρίσκεται στην σκέψη και των δύο διοικήσεων και σε πολύ κοντινή ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου