Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οξύτατη κόντρα στη Βουλή μεταξύ βουλευτή της ΝΔ και Χρυσαυγιτών



Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Δημήτρη Κυριαζίδη σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή.

Κατά την διαδικασία κύρωσης της νομοθετικής πράξης για την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν προκληθεί στο κέντρο της Αθήνας τον περασμένο Φεβρουάριο, ο κ. Κυριαζίδης κατηγόρησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι χρησιμοποιούν ιερά σύμβολα, όπως η ελληνική σημαία, σαν «σκουπόξυλα» για να προβαίνουν με αυτά σε βίαιες πράξεις...

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του, κατέθεσε μάλιστα στα πρακτικά του Κοινοβουλίου, φωτογραφίες από τα πρόσφατα επεισόδια στην Ραφήνα επισημαίνοτας τις εικόνες όπου στελέχη της «Χρυσής Αυγής» εμφανίζονται να χτυπούν τους πάγκους των μικροπωλητών με όργανο την ελληνική σημαία.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν με οργή και ορυόμενοι άρχισαν να φωνάζουν «είστε μασόνοι», «εσείς κάνατε τη σημαία κολ…ανο».
Ο προεδρεύων του Σώματος κ. Γρηγοράκος προσπάθησε να ανακαλέσει στην τάξη τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζητώντας τους να σεβαστούν το χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου