Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ ρίχνει το γάντι στον Αντώνη Σαμαρά



Το γάντι στον Αντώνη Σαμαρά για το θέμα των ισοδύναμων μέτρων έριξε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, καλώντας τον να παρουσιάσει έστω 2 δισ. από τα ισοδύναμα των 18 δισ. που είχε παρουσιάσει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ζάππειο.
Η ΝΔ, παρατήρησε η κ. Γεννηματά, «δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και δεν αναγνώρισε ποτέ τις τεράστιες ευθύνες τής κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, που εκτόξευσε το χρέος» αλλά «αντίθετα, φόρεσε τον αντιμνημονιακό μανδύα, τον οποίο πέταξε αυτομάτως όταν έγινε ξανά κυβέρνηση»...

«Είναι ο ίδιοι άνθρωποι», συνέχισε στον ίδιο επικριτικό τόνο, «που με τα 'Ζάππειο Ι, ΙΙ και ΙΙΙ' έδωσαν ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες», για να σημειώσει πως «αρκεί μια σύγκριση αυτών που είπαν πέρυσι και αυτών που είπαν φέτος στη ΔΕΘ».
Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε επίσης τον Πρωθυπουργό να ζητήσει «εδώ και τώρα» από τους υπουργούς να καταθέσουν συγκεκριμένα σχέδια για την εξοικονόμηση πόρων στον τομέα ευθύνης τους» και αφού εκτίμησε πως υπάρχουν περιθώρια για να μειωθεί η σπατάλη στο κράτος, επανέλαβε -για μία ακόμη φορά- την αντίθεση του Κινήματος στα οριζόντια μέτρα, τα οποία όπως είπε, δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία.
«Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε με το παρελθόν απλά με δυο λέξεις: Ουδείς αναμάρτητος. Ας κοιτάξει το μέλλον», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Πηγή  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου