Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εφοδος Χρυσαυγιτών στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας



Φορώντας κράνη και με ρόπαλα στα χέρια ομάδες χρυσαυγιτών εισέβαλαν σήμερα, περίπου στις 11 το πρωί, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Η εισβολή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε και από τις δύο πύλες του νοσοκομείου. Οι μισοί μπήκαν από την κεντρική είσοδο και οι υπόλοιποι μπήκαν στο πίσω κτίριο, όπου στεγάζονται κλινικές όπως η παιδιατρική, η γυναικολογική και η καρδιολογική.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν στους θαλάμους νοσηλείας, τραβούσαν φωτογραφίες των ασθενών και των συνοδών τους, ενώ πόζαραν και οι ίδιοι σε διάφορους χώρους του νοσοκομείου...


Ερωτηθέντες από γιατρούς και νοσηλευτές τι κάνουν, φέρονται να απάντησαν: «Κάνουμε έρανο για να αγοράσουμε τρόφιμα για τους άστεγους».

Αμεσα ενημερώθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, ο οποίος τους ζήτησε να αποχωρήσουν και κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε την ώρα που τα μέλη της Χρυσής Αυγής έφευγαν και δεν έγιναν προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της Χρυσής Αυγής εισβάλλουν σε νοσοκομεία. Τις προηγούμενες φορές ήταν στην Καλαμάτα και την Τρίπολη, όπου «ερευνούσαν» αν οι νοσηλεύοντες ήταν αλλοδαποί και αν οι αποκλειστικές νοσοκόμες είχαν άδεια.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου