Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τι σημαίνει για τα ζώδια η σημερινή Πανσέληνος και έκλειψη σελήνης;



Το επιστημονικό ενδιαφέρον για το σημερινό φαινόμενο είναι σίγουρα σημαντικό, όμως πολλοί αναρωτιούνται τΙ σημαίνει αστρολογικά αυτό το φαινόμενο.Ο κορυφαίος αστρολόγος – στην ουσία είναι ένα είδος φιλοσόφου με βαθιές αστρολογικές γνώσεις και τεράστια επίδραση στα social media- Γιώργος Πανόπουλος, ανέλυσε με τον μοναδικό του τρόπο το φαινόμενο ως εξής:«H έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό (5ο46') στις 25/4 (23:10')(επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους τα πρώτα δεκαήμερα των Σκορπιών, Ταύρων, Λεόντων, Υδροχόων, ωροσκόπους ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια).Η Σελήνη στον Σκορπιό έχει κακές δημόσιες σχέσεις. Κακώς. Η Σελήνη εδώ είναι εκλεπτυσμένη συναισθηματικά, διαθέτει
συναισθηματική δύναμη και την ιδιαίτερη ικανότητα να στηρίζει τους άλλους σε εποχές κρίσης. Υπάρχει πάθος σε ό,τι αναλαμβάνει, δίνεται με πάθος.Έχει ανάγκη από πίστη, εμπιστοσύνη και ιδιωτικότητα. Ναι υπό πίεση γίνεται κτητική, ζηλεύει,είναι εκδικητική, υπερβάλλει το δράμα, παίρνει οτιδήποτε συμβαίνει προσωπικά, γίνεται χειριστική, αγαπάει και μισεί ολοκληρωτικά.
Το θέμα αυτής της έκλειψης είναι η αντίθεση της με τον Άρη στον Ταύρο και η σύνοδός της με τον Κρόνο στον Σκορπιό. Δηλαδή; Υπάρχει ένταση αλλά και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Τι άλλο; Το δίπολο Ταύρος/Σκορπιός λέει ότι το χρήμα είναι χρήσιμο όταν κυκλοφορεί. Όπως και τα αισθήματα- για να είναι λειτουργικά χρειάζεται να μην καταπιέζονται.
Χρειάζεται να απαλλαγούμε από παλιές συμπεριφορές, φθαρμένες ιδέες
και σχέσεις που δεν εξελίσσονται.
Ουδέποτε αγαπάμε «επειδή»- όταν αγαπάμε «επειδή» δεν αγαπάμε.
Καμία εκδίκηση δεν έχει θρίαμβο
Η πλεονεξία είναι μια απεχθής ψώρα
Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό: «έχω τις καλοκαιριές και τις συννεφιές μου μέσα μου». (Πασκάλ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου