Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Επιστολή Δημάρχου Σκύδρας προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας



Εκ μέρους και των Δημοτικών – Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Σκύδρας , τους οποίους έχω την τιμή να εκπροσωπώ ,
     Σας καλωσορίζω στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και σας συγχαίρω για την ανάληψη των νέων καθηκόντων , του Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας .
     Παράλληλα , θα ήθελα να σας προσκαλέσω , όποτε βεβαίως το επιτρέψει το πρόγραμμά σας , να μας επισκεφθείτε στο Δημαρχείο για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και στόχων ...

     Είμαστε σίγουροι ότι έχετε , ήδη , ενημερωθεί για θέματα της ευρύτερης περιοχής μας που άπτονται των αρμοδιοτήτων σας από τον κ . Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας με τον οποίο διατηρούμε άριστη συνεργασία .
     Επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να τονίσω με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών μας , η διατήρηση της νομιμότητας , της τάξης και της πολιτικής προστασίας ταυτίζονται με την ύπαρξη του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας τ ΄ οποίο θα πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία και τη δράση του , αλλά και να ενδυναμωθεί περαιτέρω , δεδομένου μάλιστα ότι η Σκύδρα βρίσκεται στο κομβικότερο και νευραλγικότερο σημείο της Πέλλας , αλλά σε μεγάλο βαθμό και  της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας .
     Ολοκληρώνοντας ,εύχομαι σ΄ εσάς και στους συνεργάτες σας δύναμη , υγεία,  γόνιμη συνεργασία και καλή επιτυχία στις δράσεις και στους στόχους που έχετε προδιαγράψει και προγραμματίσει .                                                      
Με  εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Σκύδρας
Γεώργιος Χοϊδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου