Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Eπιτέλους κύριε Δήμαρχε παραδώστε στους πολίτες το πάρκο του Αγίου Γεωργίου.



Ο  καιρός άνοιξε, ο χειμώνας  επιτέλους μας εγκατέλειψε και η ζεστούλα του ανοιξιάτικου ήλιου ανεβάζει τη διάθεσή μας για βόλτα και παιχνίδι. Τι καλά να χαμε και κανένα πάρκο όμως; Πόσες άραγε μητέρες και πόσα παιδιά δεν κάνουν το ίδιο ερώτημα στο πολύπαθο κέντρο των Γιαννιτσών; Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες αυτής της πόλης; Πού να πάμε τα παιδιά μας; Πότε επιτέλους θα χαρούμε το ημιτελές πάρκο του Αγίου Γεωργίου; Σε ποιο ανοιχτό και ελεύθερο παιδότοπο να τα πάμε για να χαρούμε λίγο και να ξεφύγουμε από τη βασανιστική μας καθημερινότητα; Υπάρχει κανείς ιθύνοντας που θα αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες του; Πότε επιτέλους θα μας παραδώσετε το πάρκο με την παιδική του χαρά για να βγούμε έξω με τα παιδιά μας;;Μας ακούει κανείς;;; Δεν μας νοιάζουν τα
διαδικαστικά και τα γραφειοκρατικά ανοιχτά ζητήματα για το πάρκο του Αγιου Γεωργίου.Αυτό είναι δική σας δουλειά κύριε Δήμαρχε και φίλοι μας στο δημοτικό συμβούλιο.Είναι δική σας δουλειά που σας έχουμε αναθέσει με την ψήφο μας να την ολοκληρώσετε.Όμως δεν το κάνετε.Και είστε υπόλογοι στην συνείδηση χιλιάδων οικογενειών που ακόμη και τώρα αναζητούν ανοιχτούς και ελεύθερους χώρους για να χαρούν.Επιτέλους τελειώνετε αυτή την υπόθεση.

22 σχόλια:

  1. de tous niazei an ta paidia mas den exoun paidikes xares na pexoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "βρακί" με την εργολαβία το λέρωσε ο Παπανικολάου και έπρεπε να "το ξεπλύνει" ο Στάμκος.Αυτός επειδή είναι πλήρως ανίκανος το άφησε σκ@#$%μένο......και τώρα το πληρώνει ο κόσμος που δεν έχει παιδική χαρά να παίξουν τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ,ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο παπανικολαου εκανε ενα εκτρωμα και ο στεμκος το αφηνει στην τυχη του.τα παιδια μας δεν εχουμε που να τα παμε ειναι αληθεια.η παιδικη χαρα στην γωνια κουγιουμτζιδη ειναι μικρη και απαραδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα που ζειτε ρε παιδια.θελετε να γινει ενα εργο το οποιο δεν θα εχει περασει ο 10πλασιος χρονος απ οτι ειχαν υποσχεθει και δεν θα δαπανηθουν τα 10πλασια απ οτι ειχαν συμφωνηθει?η μηπως θελετε να γινει και στο τελος ενα καλο εργο που θα εξυπηρετει χιλιαδες πολιτες καθημερινα?που ζειτε?τι αγαθοι που εισαστε πια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟ.ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η προμηθεια της παιδικης χαρας ειναι στα αμεσα πλανα του Δ. Πελλας απ'οσο ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΛΕΠΩ!
      ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΕΛΛΑ ΔΩΘΕ.

      Διαγραφή
  8. Ενα εργο απληρωτο ο Κ. Σταμκος προσπαθει να το σαμποταρει ακομη περισσοτερο μη προχωροντας σε εγκατασταση παιδικης χαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ο εργολαβος ηταν κανενας αλλος απο κρυα βρυση μερια τοτε και θα το πληρωνε το εργο και θα το εγκαινιαζαν παρεα.....ας οψονται πεντε δεκα μ@#$%ες που τον στηριξαμε απο την αρχη και τον βγαλαμε στην εξουσια τον ανικανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει καμια σχεση η καταγωγη πιστευω. Απλα ο Σταμκος στηριξε ενα μεγαλο μερος της προεκλογικης του εκστρατειας στην λασπολογιση του παρκου, και συνεχιζει να το απαξιωνει ακομη και τωρα που ειναι δημαρχος. Δεν εχει καταλαβει βεβαια οτι αυτο πλεον ειναι εις βαρος του....

      Διαγραφή
  10. τι να σου ρε φιλε και το καπη στην κρυα βρυση που το εχει ο δικος του εργολαβος σκοτωθηκε να το κανει.οσο για το μαλακ@###%% ες εχεις πολυ δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για ποια παιδικη χαρα μιλαμε? Εδω θα κλεισουν και ολες τις υπολοιπες που υπαρχουν γιατι δεν πληρουν τις προδιαγραφες οι οποιες οριζουν καθημερινη φυλαξη, πιστοποιημενα υλικα, περιφραξη, κλειδωμα το βραδυ, ελεγχο καθε 15 μερες απο την τεχν. υπηρεσια, κλπ. Ολα αυτα βεβαια χρειαζονται λεφτα και ανθρωπινο δυναμικο. Και ως γνωστων "δεν υπαρχει μια". Αν προσεξατε ουτε στο νεοκατασκευασθεν παρκο της ΑΓ. Αικατερινης εχει μπει παιδικη χαρα και ουτε προκειτε.
    Και κατι τελευταιο βαλτε τουλαχιστον παγκακια. Ουτε φυλαξη θελουν ουτε και πολλα χρηματα. Ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ποια παιδικη χαρα βρε παιδια??????????που αφησαν ενα τετραγωνακι για κουνιες σε ενα παρκο τοσων στρεμματων και ολο το υπολοιπο ειναι πετρα και τσιμεντο????μια σταλλιτσα ειναι ο χωρος για τις κουνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λιγα λογια για τον Σταμκο.Αυτος δεν ξερει τιποτα. Η Νανα και ο εργολαβος αποφασιζουν. Που καταντησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Σταμκος ποτε δεν ξερει τιποτα για οτιδηποτε. Μας δουλευεις μου φενεται. Η νανα για να χουμε καλο ερωτημα ποια ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Σταμκος κοιμάται και μαζι του κοιμάται όλος ο Δημος.Ποια Νανά και ποια Μαρια πενταγιοτισσα όλοι κοιμούνται κανένας δεν κάνει κουμάντο κανεναν.Για αυτο παει κατα διαόλου.όλα τα αλλα είναι μπαρουφες.Άμα θέλει ο Σταμκος να βγάλει την τσιμπλα απο τα ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και τα σκυλια που γυριζουν αδεσποτα μεσα στο παρκο και λερονουν παντου δεν τα βλεπει κανεις ,.,που ειναι οι αντιδημαρχοι,./ που ειναι οι μεγαλοι προισταμενοι που τα ξερουν ολα ολοι κοιμουνται τον υπο του δικαιου,./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και μονο το παρκο να ειναι που μας ειπε ψεματα ο σταμκος ελατε μια βολτα στο χωριο μελισση για να δειτε σε τι κατασταση βρισκονται ολοι οι δρομοι που ειναι οι προισταμενοι σου οι αντιδημαρχοι σου ο εισαγγελεας η κατασταση ειναι απαραδεκτη΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα να παθαιτε γιαννιτσωτες με αυτους που ψηφιζετε! αλλα συγνωμη τωρα δεν σας βολεψαν εκει που σας εταξαν γιαυτο τους κραζετε, αλλιως θα λεγατε ελα μωρε εμεις να παιρνουμε τα μιστα και ποιος νοιαζεται κ για το παρκο...οπως γινοταν τοσα χρονια δλδ...υποκριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΙΕΣ.....ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ -ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ..ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ....ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ...ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ....ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή