Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μήνυσαν Στουρνάρα, Κεδίκογλου οι Ενώσεις



Μήνυση σε βάρος του Γιάννη Στουρνάρα και του Σίμου Κεδίκογλου κατέθεσαν οι πρόεδροι των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ και ΕΤΕΡ για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Στην μηνυτήρια αναφορά τους επισημαίνουν ότι αν και η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να εφαρμόστει την προσωρινή διαταγή του προέδρου του ΣτΕ έχουν περάσει δυο ημέρες από την έκδοση της απόφασης και δεν έχουν πράξει τίποτα και η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξακολουθεί να μην εκπέμπει πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αγωνία για τους εργαζομένους της ΕΡΤ που παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ αντιμετωπίζουν και πρόβλημα με την μισθοδοσία τους που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Ιουνίου γεγονός που όπως λένε οι πρόεδροι των Ενώσεων τους ωθεί να προχωρήσουν αύριο ή μεθαύριο σε ασφαλιστικά μέτρα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ αναμένεται και αυτή με την σειρά της να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για μη εφαρμογή της απόφασης για την ΕΡΤ από την μεριά της κυβέρνησης.
Εν τω μεταξύ, συλλαλητήριο διαμαρτυρίας έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ διοργανώνουν στις 18.00, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, από κοινού με τις ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ και ΠΟΣΠΕΡΤ.
megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου