Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Νέο Δ.Σ. στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης Προπονητικό δίδυμο οι Χαντούρης – Νήρας Β.



γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

    Μετά την διεξαγωγή της Γ. Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης την Τετάρτη 29 Μαΐου στον χώρο του Οικολογικού Πάρκου της Κρύας Βρύσης, εξελέγη η νέα διοίκηση του συλλόγου, με την είσοδο σε αυτήν νέων προσώπων αλλά και παλαιότερων, με την ενασχόλησή τους στα διοικητικά της ομάδας. Έτσι την Δευτέρα 3 Ιουνίου συγκροτήθηκε το νέο 9 μελές Δ.Σ. με την παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Θεοδωρίδης Γιάννης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαρίνος Βαλεντίνος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Αμιτζόγλου Γ. Λύσανδρος
ΤΑΜΙΑΣ : Μαντζούκης Γιώργος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Καρυπίδης Θεόδωρος
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Παπαδόπουλος Ιορδάνης (Νάκης)
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΓΗΠΕΔΟΥ, ΑΘΛ/ΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ : Μαυρίδης Ραφαήλ (Λάκης)
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : Καζαντζίδης Σωκράτης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ : Πίγκας Άγγελος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Ελευθεριάδης Κυριάκος, Σεραίδης Πέτρος, Στανίτσας Θωμάς, Τσιρακίδης Μιχάλης, Νήρας Γιωργος .

    Μετά την κατανομή των αξιωμάτων συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας με πρώτο αυτό του προπονητή.
     
Μετά από διαλογική συζήτηση κλήθηκε ενώπιον της διοίκησης ο μέχρι πρότινος προπονητής και παίκτης της ομάδας Νήρας Βασίλης ο οποίος αφού ανέλισσε την κατάσταση της ομάδας κατά την περυσινή ποδοσφαιρική χρονιά, δήλωσε ότι επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα και την νέα χρονιά τόσο από την θέση του προπονητή όσο και του ποδοσφαιριστή.
     Στην συνέχεια το Δ.Σ. αφού τον ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο, δήλωσε θετική στο να συνεχίσει στην ομάδα και από τα δύο πόστα, έχοντας όμως την προπονητική επίβλεψη της ομάδας από κοινού ως δίδυμο, με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας Στέλιο Χαντούρη ο οποίος και καλέστηκε στην συνέχεια στα γραφεία. Αφού συμφώνησαν με την πρόταση της διοίκησης και οι δύο, τους ζητήθηκε να καταθέσουν στο επόμενο Δ.Σ. κατάσταση με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τις ανάγκες που υπάρχουν ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό ρόστερ για την ομάδα στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
     Ο στόχος που τέθηκε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά τόσο από την διοίκηση όσο και από τους προπονητές θα είναι διπλός και εξίσου σημαντικοί και οι δύο. Αυτοί είναι η επάνοδος της ομάδας στην Α1 κατηγορία, καθώς και η ενσωμάτωση καθ΄ όλη την διάρκεια της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στην πρώτη ομάδα νέων παιδιών από την παιδική ομάδα.
    Στον τομέα της παραμονής ποδοσφαιριστών ξεκαθαρίστηκε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να μην αποχωρήσει κανείς ποδοσφαιριστής από το υπάρχον έμψυχο υλικό, εκτός και αν υπάρχει αντίθετη επιθυμία από ποδοσφαιριστή η οποία πρωτίστως θα συζητηθεί ενώπιον της διοίκησης για ν΄ αποφασίσει στην συνέχεια.
    Στον μεταγραφικό τομέα τώρα η ομάδα θα κινηθεί στην απόκτηση τοπικών Κρυαβρυασιωτών ποδοσφαιριστών που αγωνιζόντουσαν σε διάφορες ομάδες μέχρι σήμερα, με κάποιους εκ των οποίων ήδη έχει συζητήσει η ομάδα και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν και αυτοί στην νέα προσπάθεια του Απόλλωνα, ενώ η περίπτωση απόκτησης ποδοσφαιριστή από την ευρύτερη περιοχή θα γίνει, εφόσον παραστεί η ανάγκη και κατόπιν συζήτησης με τους προπονητές της ομάδας.
   Εντωμεταξύ θα κυκλοφορήσουν εντός της εβδομάδας οι ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του συλλόγου έχοντας για πρώτη φορά δύο τιμές. Η κάρτα των 20 ευρώ έχει χαρακτηριστεί ως silver και η τιμή της είναι προσιτή ακριβώς για να έχουν την δυνατότητα όλοι οι φίλοι της ομάδας να την προμηθευτούν και η κάρτα των 50 ευρώ η οποία έχει χαρακτηριστεί ως cold και θα παρέχει στον κάτοχο της σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, μια προσφορά η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.
     Τέλος συμφωνήθηκε όπως έγινε άλλωστε και στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου να στηριχθούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αναβαθμίζοντάς τα μάλιστα με υπεύθυνους επικεφαλείς τους κ.κ. Ελευθεριάδη Κυριάκο και Πίγκα Άγγελο οι οποίοι θα πλαισιωθούν από 4 – 5 ακόμα γονείς παιδιών και θ΄ αποτελέσουν, ένα άτυπο Δ.Σ. των τμημάτων υποδομών για να ΄΄τρέξουν΄΄ όλα τα θέματα που τ΄ απασχολούν την Σχολή Ποδοσφαίρου του Απόλλωνα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου