Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέλαβαν 4(!) γνωστούς Γιαννιτσώτες μέσα σε μια μέρα για χρέη στο δημόσιο



Ούτε μία ,ούτε δύο αλλά…. τέσσερις  συλλήψεις για οφειλές στο δημόσιο έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών μέσα σ’ένα πρωινό. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν προχθες(24/09/2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας  65, 57, 35 και 47  ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Τα ύψη των χρεών ανέρχονται στα ποσά των -113.677,65 -288.541,02- 803.558,98-  και -250.895,02- ευρώ, αντίστοιχα. Οι κατηγορίες που τoυς βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του
άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Οι συλληφθέντες που είναι γνωστοί έμποροι και επιχειρηματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

5 σχόλια:

  1. Κάποιοι άλλοι που χρωστούν εκατομμύρια & δισεκατομμύρια γυρίζουν έξω ανενόχλητοι χρόοοοοοονια τώρα, δε λέω οι οφειλές είναι μεγάλες και πρέπει να πληρώνονται προς το δημόσιο άσχετα που το ίδιο το κράτος μας αρμέγει κάθε μέρα και περισσότερο αλλά η δικαιοσύνη να υφίσταται για ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως κοινωνικής θέσης..........Ελπίζω πως μια μέρα θα πληρώσουν όσοι είναι υπεύθυνοι για το χάλι αυτής της χώρας.(Να συμπληρώσω πως δεν είμαι ούτε χρυσαυγίτης ούτε αριστερός για κάποιους που θα πούνε πως παίρνω πολιτική θέση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι όμως κάποιος ευνοούμενος ή συγγενείς των προσώπων που συνελήφθησαν...Μάγκα.....

      Διαγραφή
    2. εισαι βλακας ανώνυμε 6μμ γιατι μαλλον δεν γνωρίζεις πόσο αδυσώπητη ειναι η ελευθερη αγορά ,αφου εσύ μάλλον εισαι βολεμένος σε καμία θέση στο δημόσιο.χαιρέκακε !!!!

      Διαγραφή
    3. Γνωρίζω και πολύ καλά πόσο περίεργα αδυσώπητη κάνατε την αγορά των Γιαννιτσών, τόσο εσύ που με αποκαλείς βλάκα, όσο και οι φίλοι σου οι συλληφθέντες που μέχρι να συλληφθούν άφησαν απλήρωτους υπαλλήλους και κάτι φέσια στην αγορά που φτάνουν μέχρι το όριο της βλακείας σου.

      Διαγραφή
  2. telika pioi einai ayth oi gnwstoi giannitswtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή