Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η Τζάκρη, ο Τσίπρας, ο Ανδρέας και η... Έδεσσα



Ως ένα ακόμη βήμα προσέγγισης της Θεοδώρας Τζάκρη με τον ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύεται από πολλούς η τοποθέτησή της για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στην επίσημη τελετή ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.

Σε άρθρο της, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, η ανεξάρτητη βουλευτής Πέλλας Θ.Τζάκρη σημειώνει: «Ο κ. Τσίπρας με τη συμβολική του αυτή κίνηση διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο...
ότι η χώρα, όπως και παλαιότερα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τα εθνικά της δίκαια και να διασφαλίσει τα ειδικά της συμφέροντα εντός της ΕΕ.


»Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πως ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε ο κ. Βενιζέλος μπορούν να το πετύχουν. Είναι αλήθεια επίσης ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά στηρίζεται αποκλειστικά από τα ξένα εξωθεσμικά κέντρα των δανειστών και δεν έχει κανένα πραγματικό κοινωνικό έρεισμα στο εσωτερικό της χώρας.

Πάντως από όσο ακούμε... οι Εδεσσαίοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν με καλό μάτι τη διεκδίκηση του εκεί δημαρχιακού θώκου από την κ. Τζάκρη με το χρίσμα ή τη στήριξη της Κουμουνδούρου.

 ka-business.gr

3 σχόλια:

  1. «Ο κ. Τσίπρας με τη συμβολική του αυτή κίνηση διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου....

    ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέμε εμείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νεο ΠΑΣΟΚ, παρεξηγιούνται οι "συντροφοι"... Την Τζάκρη που τα λέει όμως, θα την πάρουν μια χαρά στην νέα μεγάλη τους "αριστερή" οικογένεια... (μαντρί)... Άντε βρε... Να τους χαίρεσται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα κανει η κυρια,καπου πρεπει να βρει ενα σπιτακι,κοροιδα που την ψηφιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή