Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Επανακαταμέτρηση ζήτησε ο Στ.Καστερίδης.Μικρή η διαφορά και 380 άκυρα στις κάλπες.


Επανακαταμέτρηση και επανέλεγχο του συνόλου των άκυρων ψηφοδελτίων (ήταν 380) στο δήμο Πέλλας ζήτησε με αίτησή του χθες αργά το βράδυ στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών η παράταξη "Πέλλα δήμος για Όλους" του Στάθη Καστερίδη, μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων. Από την πλευρά του συνδυασμού ισχυρίζονται ότι ο υψηλός αριθμός των άκυρων δεν δικαιολογείται καθώς η εκλογική διαδικασία ήταν ιδιαίτερα απλή καθώς  δεν υπήρχαν πολλά
ψηφοδέλτια και συνδυασμοί ενώ απουσίαζε η διαδικασία σταυρών προτίμησης. 
Επίσης από την πλευρά του Στάθη Καστερίδη ζητήθηκε και συνολική επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, λόγω της μικρής διαφοράς που προέκυψε στο αποτέλεσμα αλλά και λόγω του γεγονότος ότι σύμφωνα με δικά τους στοιχεία σε κάποια εκλογικά τμήματα το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό και κλείνει ακόμη περισσότερο την "ψαλίδα".
Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος και ο συνδυασμός "ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ" είναι ο τελικός νικητής των εκλογών στο δήμο Πέλλας, με ποσοστό 50,16% και 14.626 ψήφους. Ο Στάθης Καστερίδης με τον συνδυασμό "ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους", μετά από μια καταμέτρηση -"θρίλερ" όπου η η πρώτη θέση άλλαζε συνεχώς πλευρά, πήρε ποσοστό 49,84% και 14.530 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου